Kartago Tours BUDAPEST XV. KERÜLET

2 Vélemény
frissítve 2020.08.03.

Nyitvatartási idők

A 2020.06.04. napon beállított nyitvatartási idők
szerdaSze
9:30 – 20:00
csütörtökCs
9:30 – 20:00
péntekP
9:30 – 20:00
szombatSzo
9:30 – 20:00
vasárnapV
9:30 – 19:00
hétfőH
9:30 – 20:00
keddK
9:30 – 20:00
Zárva.
Nyitásig  3 h 53 min.
3 h 53 min

Leírás

Cégünk mindig törekedett arra, hogy kivívja utasainak megelégedését. Az egyre bővülő kínálat mellett igyekszik biztosítani a kedvelt és megszokott úti célok, szállodák folyamatos elérhetőségét is, jó színvonalú szolgáltatást nyújtani kedvező áron, és jutalmazni ügyfeleinek hűségét.


Kulcsszavak:
Utazási iroda, Last minute utazás
Szolgáltatások
last minute utazások, tengerparti üdülés repülővel, tengerparti üdülés busszal, tengerpart egyéni utazással, körutazás
Fizetési lehetőségek
 • Készpénz
  Készpénz
 • Maestro
  Maestro
 • MasterCard
  MasterCard
 • Visa
  Visa
Kartago Tours BUDAPEST XV. KERÜLET a következő kategóriákban szerepel:

Vélemény

Egyiptom - üdülés

, több mint 2 évvel ezelőtt

A Kartago Tours-szal utaztunk 1 hétre Hurghadaba. A szállással, ellátással, az utazással nem volt semmi problémánk, minden az itthoni iroda ígéretei szerint zajlott. A fakultatív programokat azonban a telepített idegenvezetők bonyolitják, odafigyelés nélkül.A mi esetünkben a busz indulási időpontját írták el, utána hiába kerestük őket telefonon, mégcsak ki sem jöttek a szállodába. Azt ígérték a pénzt visszaadják, persze erre nem került sor, és hazugság hazugságot követett, és minősíthetetlen hangnemben kommunikáltak. Valószínűleg soha többet nem fogok a Kartagoval utazni emiatt, és ismerőseimnek sem fogom ajánlani. A telepitett idegenvezetők hozzáállásán és stílusán változtatni kellene.

Egyiptomi hajóút

, több mint 2 évvel ezelőtt

A nyáron Egyiptomban voltunk a Kartago Tours-szal. Kritikán aluli!!!! Ha jót akartok sehova ne menjetek velük. A csoport létszámunk 2 főből állt. (A lányomból és belőlem). Cseh nyelven akptuk az általános tájékoztatást az úttal kapcsolatban. Három napig nem volt magyar idegenvezetőnk, csak egy angolul jól beszélő arab srác. (Szégyenlem én nem beszélek angolul egy kukkot sem, a 15 éves lányom fordított-ingyen diákmunka!)utána jött egy erdélyi magyar srác, akinek az volt a jelmondata: Fő, hogy ő jólérezze magát. Több tanmesét is előadott arról, hogy hogyan tolt ki azokkal az utasokkal, akiknek ez nem tettszett. Többször idegenvezető nélkül mentünk múzeumokba - pedig kifizettem az idegenvezetés díját is, az ottaniak mesélték el a tudnivalókat, persze megfelelő baksisért. A programben benne lévő belépőjegyet sem kaptuk meg mindíg. Rossz szervezés miatt 2-szer enni sem kaptunk. Első nap még egy korty vizünk se volt, holott all inclusive ellátást fizettem. A fakultatív programokért nem vállalják a felelősséget az iroda, holott ugyan az az idegenvezető szedi a pénzt (természetesen nyugtát nem ad) és ő is kellene, hogy idegenvezessen, amit nem tesz. Ja és a partnercég természetesen az itteni talajdonos cége, csak Egyiptomban van bejegyezve. Az idegenvezető elérhetetlen, amikor a gyerek rosszul van! (Nem éjjel, napközben!!) A reklamációt tartalmazó jegyzőkönyvet senki nem akarja aláírni (ez ennél az irodánál általános - több panaszkodó hajkurászta a magyarnyelvű képviselőt, hiába.) Itthon az iroda alkalmazottja, meg azt mondja, hogy a messziről jött utas úgy hazudik, ahogy nem szégyenli. A Békéltető Testület ülésére a képviselőjüket sem küldték el, és nem ismerik el a döntését sem kötelezőnek. Cinikusak, pökhendiek. Pereljek csak nyugodtan. Nekik olyan ügyvédeik vannak, akik minden pert megnyernek. Akinek ezek után van még kedve velük menni, annak sok kellemes szép élményt kívánok! A csillag az értékelésnél csak azért arany, mert fekete pontot nem lehet adni:-)

Írjon véleményt a(z) Kartago Tours BUDAPEST XV. KERÜLET részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot
Facebook

Közelben található Kartago Tours kirendeltségek

 1. Thököly Út 21.
  1076  Budapest
 2. Lövőház U. 2-6.
  1024  Budapest
 3. Kartago Tours
  67.58 km
  Távirda U. 12
  8000  Székesfehérvár
 4. Kartago Tours
  163.61 km
  Oroszlán Utca 1.
  6720  Szeged
 5. Kartago Tours
  186.9 km
  Batthyány Utca 3-5.
  4024  Debrecen