Karma Consulting Kft., Budapest

more than 2 years ago

Leírás

A KARMA CONSULTING KFT a Magyarországon gazdasági tevékenységet folytatni kívánó olasz vállalkozóknak nyújt szakmai segítséget a magyar környezetben való eligazodáshoz és működéshez.


Cégleírás
A KARMA CONSULTING KFT évtizedes tapasztalattal rendelkező olasz közgazdászokból áll, a trevizói Studio Perissinotto - Caracciolo (székhelyei: Roncade és Castelfranco Veneto) cég mintájára alakult. A KARMA CONSULTING KFT ugyanazokat a szolgáltatásokat nyújtja, mint egy elsőrangú közgazdász doktorokat foglalkoztató olasz cégmenedzser iroda, az olasz vállalkozókat Magyarországon igyekszik ugyanazokkal a jól bevált eszközökkel támogatni, mint amelyeket Olaszországban megszoktak. A KARMA CONSULTING KFT elsőrangú budapesti szakemberekkel dolgozik, különösképpen szoros az együttműködés a Dr. Botár Annamária Ügyvédi Irodával, mely saját struktúrát alakított ki a Karma Consulting Kft székhelyén belül, a budapesti V.
ker. Gerlóczy u. 5.
szám alatt. A KARMA CONSULTING KFT igyekszik a szolgáltatások lgszélesebb skáláját nyújtani ügyfelei részére, így például vállalja az ügyfelek résztulajdonában álló társaságok gazdálkodásának ellenőrzését, mérlegelemzést, cégvezetés felülvizsgálatát, a peres ügyek összeegyeztetését a hatályos jogszabályokkal, rendkívüli műveletek tervezését, véghezvitelét és ellenőrzését, minden könyvelői, adójogi és társasági irat fordítását, valamint kétnyelvű dolgozók felvételének teljeskörű intézését. A KARMA CONSULTING KFT szíves rendelkezésére áll azon olasz közgazdász kollégáknak is, akik magyar cégekkel szeretnének közreműködni különböző módokon: az olasz szakemberek biztosítják a tervfelelős tevékenységet, magyar társaság pedig a megvalósításhoz szükséges szolgáltatásokat nyújtja.
Kulcsszavak:
Adótanácsadás, Adótanácsadó, Contabilitá, Fiscalista, Pénzügyi tanácsadás, Gazdasági tanácsadás, Tanácsadás, Jogi tanácsadás, Studio, Marketing tanácsadás, Minőség, Minőségi, Italiano, Ungheria, Avvocato, Bilingue, Commercialista, Commercialisti, Consulenza, Imprenditore, Societá, Traduzioni, Ungherese
Karma Consulting Kft. a következő kategóriákban szerepel:

Vélemény

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Karma Consulting Kft.

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot

Hasonló cégek a közelben

 1. HARIS KÖZ 2. II/1
  1052  Budapest
  (20) 471 1546
 2. Petőfi Sándor U. 11.
  1052  Budapest
  +36 1 480 1184
 3. Váci U. 16/A, Vi. Emelet
  1052  Budapest
  (1) 486 2330
 4. Kossuth Lajos Utca 2/B
  1053  Budapest
  (20) 970 8600
 5. Kossuth Lajos Utca 1
  1053  Budapest
  (1) 266 6161
 6. IRÁNYI UTCA
  1056  Budapest
  (30) 207 4465
 7. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete