Karma Cafe & Restaurant - Liszt Ferenc Tér, Budapest

5 Vélemény
frissítve 2019. február 5.

Leírás

A Karma Cafe Restaurant a belváros szívében és a Westend City Center tetején várja kedves vendégeit Indiai étterem, több, mint 50 féle tea és kávékülönlegesség Egy szelet India rohanó világunkban


Cégleírás
A Liszt Ferenc téren () és a Westend City Center () legfelső emeletén, gyönyörű panoráma és hatalmas terasz teszi igazán tökéletessé az éttermek hangulatát baráti vagy üzleti ebédekhez, romantikus vacsorákhoz. Este 6 óra után gyertyák világítják meg a misztikus belső teret, amely kiemeli igazi varázsát az eredeti keleti enteriőrnek. A tradícionális indiai ételek mellett a modern konyhaművészet is jelen van az étlapon, így, akik nem rajonganak a fűszeres keleti ízekért, ők is megtalálják a kedvükre valót.
A nyugalmat és csendet keresőknek több, mint ötven féle tea- és kávékülönlegesség teszi még kellemesebbé az étkezések utáni beszélgetést a Budapesti belváros szívében, a Karmában. A Liszt Ferenc téren az Oktogon felőli oldalon az első étterem a Karma, mely már kívülről is fantasztikus látványt nyújt.
Nyáron, orchideákkal körülölelt hatalmas terasz és mediterrán élőzene teszi a helyet a belvárosban az egyik legvarázslatosabb étteremmé.
Idegen nyelvű leírás
On Liszt Ferenc Square () and on the top floor of Westend City Center (), lovely panoramas and enormous patios make each restaurant perfect for friendly or business brunches and romantic dinners. Every evening after 6 p.m., the mystic oriental interior is filled with elegant candlelight, which enhances the venues? real allure. Apart from the traditional Indian dishes, all the various and exquisite tastes of modern cuisine can be found on the menu card, so that those not too keen on the overly spicy oriental flavours can also find many meals to their liking. For those looking for silence and tranquility, each cafe further lends itself to after-meal conversations with an abundant offering of more than fifty different kinds of coffee and tea specialities, right in the heart of downtown Budapest. On Liszt Ferenc Square, on the side of the Oktogon, the first restaurant to be seen is Karma, which provides a spectacular sight even from the outside.
Kulcsszavak:
Vendéglátás, Étterem, Vendéglő, Indiai ételek, Indiai étterem, Kávézó, Telefon, Email, Cím, Karma, Karma cafe restaurant, Liszt ferenc tér
Karma Cafe & Restaurant - Liszt Ferenc Tér a következő kategóriákban szerepel:

Vélemény

Karma cafe

, több mint 2 évvel ezelőtt

Egyszer próbáltuk ki az éttermet de negatív élményben volt részünk. Először is csak a kinti emeleti teraszi részen tudtunk leülni ami nagyon huzatos volt. Már arra sokat kellett várni mire valaki az étlapot kihozta majd újabb várakozás mire a rendelést felvette. Az üdítőket hamar megkaptuk, az ételekre 50 percet kellett várni. Mire megkaptuk már másfél órája ültünk ott. Sajnos étkezés közben a legyeket kellett hesegetni, ami nem volt valami gusztusos. Kiváló minőségű ételeik, és ételadagjaik vannak, számunkra csak ez szól mellettük. A kiszolgálás erősen kifogásolható.
## étterem# kávézó# minőség# terasz
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése
Megjegyzés

több mint 2 évvel ezelőtt

Szia jmarcsika.
Megkérdezhetném tőled hogy melyik üzletben jártál??Westend vagy Liszt Ferenc tér????kösz.Gy

Karma kávézó

, több mint 2 évvel ezelőtt

Egyszer voltam itt még nyáron.Nagyon igényes hely,szép berendezés,elegáns kiszolgálás.Ugyan csak koktélt ittunk,de az étlapba belekukkantva kicsit megdöbbentő árakat tapasztaltam.Talán mert nem a diákokat,hanem a tehetősebb réteget célozzák meg.
## étterem# kávézó# liszt ferenc tér
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Burza Melinda
Karma

, több mint 2 évvel ezelőtt

Hangulatos kis hely, isteni finom kávékülönlegességekkel. A konyhájuk is egész jó, egy-két kivételtől eltekintve. Ideális hely ha összefutsz valakivel beszélgetni.
## étterem# kávézó# koktél
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

karma

, több mint 2 évvel ezelőtt

A varos sziveben talalhato mindeket etterem.Berendezesuk izleses,a konyha jo-bar a desszertek hagynak nemi kivannivalot maguk utan- ,es a koktelok is finomak.
## etterem# liszt ferenc# koktel
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

KIRÁLY

, több mint 2 évvel ezelőtt

Nagyon elegáns és jó hely , finomak a teáik:)

Írjon véleményt a(z) Karma Cafe & Restaurant - Liszt Ferenc Tér részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot

Hasonló cégek a közelben

 1. Liszt Ferenc Tér 11
  1061  Budapest
  (1) 321 8425
 2. Liszt Ferenc Tér 11.
  1061  Budapest
  (1) 321 8425
 3. Liszt Ferenc Tér 11.
  1061  Budapest
  (1) 413 6765
 4. Liszt Ferenc Tér 10
  1061  Budapest
  (1) 411 0915
 5. Liszt Ferenc Tér 2.
  1061  Budapest
  (1) 413 1482
 6. Liszt Ferenc Tér 10
  1061  Budapest
  (1) 413 0348
 7. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete