Karma Cafe & Restaurant - Liszt Ferenc Tér, Budapest

5 Vélemény

Vélemény

Karma cafe

, több mint 2 évvel ezelőtt

Egyszer próbáltuk ki az éttermet de negatív élményben volt részünk. Először is csak a kinti emeleti teraszi részen tudtunk leülni ami nagyon huzatos volt. Már arra sokat kellett várni mire valaki az étlapot kihozta majd újabb várakozás mire a rendelést felvette. Az üdítőket hamar megkaptuk, az ételekre 50 percet kellett várni. Mire megkaptuk már másfél órája ültünk ott. Sajnos étkezés közben a legyeket kellett hesegetni, ami nem volt valami gusztusos. Kiváló minőségű ételeik, és ételadagjaik vannak, számunkra csak ez szól mellettük. A kiszolgálás erősen kifogásolható.
## étterem# kávézó# minőség# terasz
Megjegyzés

több mint 2 évvel ezelőtt

Szia jmarcsika.
Megkérdezhetném tőled hogy melyik üzletben jártál??Westend vagy Liszt Ferenc tér????kösz.Gy

Karma kávézó

, több mint 2 évvel ezelőtt

Egyszer voltam itt még nyáron.Nagyon igényes hely,szép berendezés,elegáns kiszolgálás.Ugyan csak koktélt ittunk,de az étlapba belekukkantva kicsit megdöbbentő árakat tapasztaltam.Talán mert nem a diákokat,hanem a tehetősebb réteget célozzák meg.
## étterem# kávézó# liszt ferenc tér

Burza Melinda
Karma

, több mint 2 évvel ezelőtt

Hangulatos kis hely, isteni finom kávékülönlegességekkel. A konyhájuk is egész jó, egy-két kivételtől eltekintve. Ideális hely ha összefutsz valakivel beszélgetni.
## étterem# kávézó# koktél

karma

, több mint 2 évvel ezelőtt

A varos sziveben talalhato mindeket etterem.Berendezesuk izleses,a konyha jo-bar a desszertek hagynak nemi kivannivalot maguk utan- ,es a koktelok is finomak.
## etterem# liszt ferenc# koktel

KIRÁLY

, több mint 2 évvel ezelőtt

Nagyon elegáns és jó hely , finomak a teáik:)
## király

Vásároljon Prémium Tagságot