Karaokest Kft., Budapest

frissítve 2018. május 15.

Leírás

A Karaokest Kft hivatalos weboldala Cégünk vállalja rendezvények megszervezését, a néhány órás programoktól a többnapos utazásokig teljes körű szervezéssel (szállás, étkezés, kirándulások, extrém sportok, lovagi tornák, akadályversenyek, egyéb játékok, esti programok...) járó feladatokig.


Cégleírás
Protokoll rendezvények: Ezek az események alapjaiban befolyásolják a cégről alkotott képet a külvilág számára, legyen szó megnyitóról, sajtótájékoztatóról, nyílt napról, vagy ügyféltalálkozóról. A jó szervezés, a minőségi technikai háttér, és precíz kivitelezés nem hiányozhat erről a rendezvényről. - Konferencia: A protokoll rendezvényekhez hasonlóan mindent átfogó technikai háttérre és szervezésre van szükség. Ezen kívül lehetőség van nálunk terem és szükség esetén szállásfoglalásra, kiemelkedő minőségű cateringre, hostesseink igény szerint állnak rendelkezésre.
De konferenciatechnikánk külön is bérelhető technikussal.(Projektorok, vetítővásznak, kiváló minőségű mikrofonok, állványok, hangfalak) Magán rendezvények: - Esküvő: A rendezvényszervezésben talán az egyik legösszetettebb feladat egy esküvő megszervezése, figyelembe véve a pár elképzeléseit, a vendégsereg sokoldalúságát, a korosztályt, kell valami olyan rendkívüli maradandót nyújtani, amire még sokáig emlékeznek. Vállaljuk a ceremónia mester feladatát, elismert vőfélyeket tudunk biztosítani, kapcsolatban állunk rengeteg zenekarral, lemezlovassal, átvállaljuk a terem díszítést, segítünk kiválasztani az eseményhez illő helyszínt igény szerint. - Leány-, Legénybúcsú: Ebben a témakörben is nagy tapasztalataink vannak, segítünk összeállítani a társaságnak legjobban passzoló programot.
Szállítással, helyszínekkel, akár erotikus műsorral (vetkőzős fiúk, lányok) különböző ötletes feladatokkal a házasodni kívánó fél részére. - Születésnap, Névnap: Vállaljuk mindenféle születés és névnap teljes körű megszervezését, beleértve a helyszínt, és egyéb látványos show elemekkel tarkított teljes program összeállítását. Road show Promóció: Iskolai rendezvények: Műsorszervezés: Elengedhetetlen a szaktudás és a tapasztalat mellett a hűség, a lelkesedés, a kitartás és talán a legfontosabb a csapatmunka.
Kulcsszavak:
Hangtechnika, Fénytechnika, Vetítéstechnika, Shure, Hangfal bérlés, Rendezvényszervezés, Rádió, Szórakoztatóipar, Music, Sound, Karaoke, Black jack asztal, Színpad bérlés, Pókerasztal bérlés, Megakaraoke, Mp3 zene, Rulettasztal bérlés
Karaokest Kft. a következő kategóriákban szerepel:

Vélemény

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Karaokest Kft.

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot

Hasonló cégek a közelben

 1. Munkásotthon utca 16
  1043  Budapest
  06306364480
 2. Csányi László utca 34
  1043  Budapest
  06 70 231 8811
 3. Virág Utca.22
  1045  Budapest
  +36 70 / 257-2734
 4. Závodszky Zoltán Utca 21.
  1041  Budapest
  (20) 823 3009
 5. Násznagy U. 141
  1131  Budapest
  (1) 329 7899
 6. Ódry Árpád U. 1.
  1045  Budapest
  (1) 369 1746
 7. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete