Körics Euroconsulting, Budapest

frissítve több mint 2 évvel ezelőtt

Leírás

Hosszas és átgondolt előkészítő munka után 2003-ban alakult a Körics Euroconsulting. A Körics Euroconsultingot két magánszemély, Dr. Kőrösi Koppány és Dr.
Gyorgyevics Benedek alapították 2003-ban. Tevékenységét a magyarországi önkormányzatok európai uniós pályázatok fogadására való felkészítésével kezdte.
Indulásunk idején Budapest XIII. kerületében, 30 négyzetméteren három munkatárssal tevékenykedtünk.


Cégleírás
Magyarország csatlakozása az Európai Unióhoz a lehetőségek új távlatait nyitotta meg, egyben olyan kihívások elé is állította az országot, amelyeknek megfelelni csak a gazdasági szemlélet megváltoztatásával lehet. A nyugati demokráciák tapasztalatai is azt mutatták, hogy a fejlődés új szakasza, a globalizálódó gazdaság, a szociális állam gazdasági forrásainak apadása alapvetően más hozzáállást igényel. Negyven év központi tervgazdálkodása után az egyéni, közösségi érdekek felvállalása és képviselete mind a vállalkozások, mind az önkormányzati szféra számára ismeretlen terep.
Ezen az ismeretlen terepen kell 2004. áprilisa óta az Unió - régebbi tagjai számára ismerős - szabályrendszere szerint megmérkőzni a befektetésekért, az adóforintokat termelő vállalkozások betelepüléséért, a vállalkozásoknak a piacon maradásért, a fejlődésért.
A kezdeti nehézségeken hamar túllendültünk. Már a 2004-es évben komoly megbízásokkal rendelkeztünk, szakértőként segítettük a Magyar Országgyűlés Területfejlesztési Bizottságának munkáját, több pályázati kiírás megjelenés utáni korrekcióját, javítását munkatársaink végezték.
Kulcsszavak:
Pályázatírás, Pályázatok szakszerű kidolgozása, Vagyongazdálkodási koncepció
Körics Euroconsulting a következő kategóriákban szerepel:

Vélemény

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Körics Euroconsulting

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot
Facebook
Twitter

Hasonló cégek a közelben

 1. Simonyi Zsigmond u. 5
  1191  Budapest
  (30) 773 5513
 2. Jókai U. 242.
  1196  Budapest
  (1) 347 0373
 3. Kondor Béla Sétány 10.
  1181  Budapest
  (1) 295 0877
 4. Üllői Út 429
  1091  Budapest
  (30) 791 7671
 5. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete