Könyvtárellátó Kht., Budapest

19 Vélemény
frissítve 2020.01.09.

Leírás

A Könyvtárellátó Kiemelten Közhasznú Nonprofit Kft. (röviden Könyvtárellátó Nonprofit Kft.) 2007. szeptember 16-a óta működik ezen a néven. Jogelődjét az alapítói jogokat gyakorló miniszter 1991.
november 1-jén kiválással hozta létre a 45 éve könyvtárellátással foglalkozó TÉKA Könyvértékesítő, Könyvtárellátó és Könyvkiadó Vállalatból, s 1994. október 1-jén alakult közhasznú társasággá. A társaság tulajdonosa a magyar állam.
A tulajdonosi és vagyonkezelői jogokat az oktatási és kulturális miniszter gyakorolja, az általa kijelölt felügyelő bizottság véleményének figyelembe vételével.


Kulcsszavak:
Könyv, Könyvtár, Újság, Tankönyv, Könyvtári ellátás, Idegen nyelvű könyvek, Általános iskolai tankönyv, Könyvtárellátás, Folyóirat, Csomagolóanyagok forgalmazása, Hangfelvétel, Dokumentum, Nyomtatványok forgalmazása, Műsoros kazetták, Felsőoktatási tankönyv, Könyvtárak igényeinek kielégítése, Középiskolai tankönyv, Video felvétel
Könyvtárellátó Kht. a következő kategóriákban szerepel:

Vélemény

Hol vagy kémia könyv?

, több mint 2 évvel ezelőtt

Múlt év augusztusban kaptuk meg a tankönyveket, aminek igen borsos ára volt. Arra, ami akkor még hiányzott, azt mondták pár hét és megérkezik. Ennek ellenére vége a 2013/2014-es tanévnek, a tankönyv azóta sem érkezett meg. A tanár természetesen érdemjeggyel jutalmazta évközben a lányomat a hiányzó tankönyvért: ami persze nem 5-öst osztályzat volt. Végül fénymásoltam egy kölcsönkért kémia könyvet, lefűztük és abból tanult. Nehezen, de a tanár végül beletörődött, hogy "nem tankönyvet" használtunk, csak lapokat. Habár szakmai tankönyvük sem volt, jegyzetekből tanultak, ez viszont senkit nem izgatott. Valamint a tanítás minősége sem. Ez egy fővárosi szakközépiskola.

Nincs GYerekemnek könyve

, több mint 2 évvel ezelőtt

gyerekemnek még agusztusba be fizetem a cseket de még könyvünk most sincs és .És telefonba aszt a választ kaptam a hölgytöl hogy nyugotan menyek a biróságra . Szerintem ilyen alkalmazotat nem érdemes ott tartani ha nem tud az ugyfélel báni .Ez már felháboritó . Se pénzt nem kaptam visza se könyvet nem kaptam minden nap hivom öket de fel se veszik a telefont nem tudom minek ülnek ott .
#Nincs a gyerekemnek tankönyve
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Gubicza Tiborné
TANKÖNYV ÁR VISSZATÉRÍTÉS

, több mint 2 évvel ezelőtt

A mai napig várom hogy lányom aki tartósan beteg vissza kapja a tankönyvek árát!!!!
#Tartósan beteg gyermek
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

tankönyv

, több mint 2 évvel ezelőtt

Látom a sok szülői véleményt.
Elkeserítő.
A kello a tk.felelősöket is csak kihasználja. December óta telefonálgatok, hogy mi tk.felelősök mikor kapjuk meg a pénzünket azért a rengeteg időért, amit munkaidőn túl végeztünk el a tankönyvezés lebonyolításával. A klik legalább szóba állt velem: ők arra várnak, hogy számukra a kello fizessen. A kellót képtelenség elérni!!!
A miskolci irodán annyit mondott a hölgy, őt Pestről úgy tájékoztatták, hogy a kello már fizetett a kliknek!
A klik szerint ez nem történt meg!
Hány tk.felelőst érint ez országosan? Hol a pénzünk?

tankönyv

, több mint 2 évvel ezelőtt

Még nyáron, júliusban befizettem a tankönyvek árát. Volt köztük olyan tankönyv is, amit meg sem rendeletem, de a Kello-nál azt mondták, fizessem csak be az egészet, így egyszerűbb lesz, majd utólag visszatérítik azoknak a könyveknek az árát. Hát tényleg, nekik egyszerűbb volt, azóta sem kaptam vissza azoknak a könyveknek az árát, amit meg sem rendeltem, és a diák át sem vette. Felháborító, már fél év eltelt!

Több vélemény
Írjon véleményt a(z) Könyvtárellátó Kht. részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot
Facebook

Hasonló cégek a közelben

 1. Váci Út 19
  1134  Budapest
  (1) 340 5430
 2. Lehel U. 5
  1062  Budapest
  (20) 433 3147
 3. GOGOL U. 16.
  1134  Budapest
  (1) 266 36 86
 4. Visegrádi U. 47.
  1132  Budapest
  (1) 320 2280
 5. VICTOR HUGO U. 11-15.
  1132  Budapest
  (1) 239 2330
 6. Szabolcs Utca 4
  1134  Budapest
  (1) 237 0659
 7. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete