Kék Pont Drogkonzultációs Központ És Ambulancia Közhasznú Alapítvány, Budapest

frissítve több mint 2 évvel ezelőtt

Nyitvatartási idők

péntekP
10:00 – 18:00
szombatSzoZárva
vasárnapVZárva
hétfőH
10:00 – 18:00
keddK
10:00 – 18:00
szerdaSze
10:00 – 18:00
csütörtökCs
10:00 – 18:00
Zárva.
Nyitásig  1 h 46 min.
1 h 46 min

Leírás

A Kék Pont Ambulancia és Konzultációs Központ a szerhasználat megelőzését, a kábítószer-használat komplex kezelését és a droghasználattal összefüggő ártalmak csökkentését tűzte ki célul az egyének és családok és az egész társadalom vonatkozásában.

A III. kerületi ambulancia feladata; elsősorban Békásmegyer, és vonzáskörzetében élő droghasználó kliensek megkeresése, kezelésbe vétele és komplex ambuláns ellátása életminőségük általános javulásának elősegítése érdekében.

A hozzánk fordulóval együtt, élethelyzetét, lehetőségeit és elképzeléseit figyelembe véve próbáljuk meghatározni mindazt, ami a jelen pillanatban hatékony segítség lehet, és hosszú távú célként pedig fejleszteni mindazon képességeket és készségeket, ami a felépüléshez, egy élhetőbb életbe való visszailleszkedéshez szükséges.


Cégleírás
Szolgáltatások:

Állapotfelmérés: Beszélgetés az egészségügyi, pszichés, egzisztenciális, családi-társas, és a szerhasználati problémákról, mely a további munka tervezése érdekében szükséges.
Információ nyújtás: Információval szolgálunk mind a szerhasználattal, munkalehetőségekkel kapcsolatban, továbbá tájékoztatjuk a hozzánk fordulót a szociális és egészségügyi ellátórendszer keretein belül működő ellátásokról, és kezelőhelyekről, igény esetén továbbirányítjuk más ellátóhelyre.
Konzultáció: A konzultáció során a hozzánk fordulóval közösen az egészségügyi, szociális és pszichés állapotát, illetve szerhasználati szokásait figyelembe véve egyéni kezelési tervet dolgozunk ki a szakami teammel egyeztetve, egyéni illetve csoportos formában nyújtunk segítséget.
Ambuláns terápia: Pszichoterápiás módszereket esetenként kiegészítjük gyógyszeres terápiával, mely a szerhasználat következtében kialakult pszihés problémák kezelésében tud segítséget nyújtani.
Detoxifikáció: Fizikai függőséget kialakító szereknél gyógyszeres kezelés.
Elterelés: A törvényi szabályozás értelmében a csekély mennyiségben elkövetett kábítószerrel való visszaélés vétsége esetén lehetőség nyílik 6 hónapos kezelésre, melyből ambulanciánk a kábítószer használatot gyógyító, és a kábítószer használatot kezelő más ellátást nyújtja.
A szolgáltatások önkéntesen és igény szerint anonim módon vehetők igénybe.
Kulcsszavak:
Drogambulancia, Jogi tanácsadás, Drogmegelőzés, Szociális munka, Gyógyszeres Kezelés, Szakemberképzés, Jogsegélyszolgálat, Drogkonzultáció, Szociális ügyintézés, Akkreditált továbbképzések, Alkoholbetegek közösségi ellátása, Ambuláns rehabilitáció, Egyéni esetkezelés, Pszichiátriai segítségnyújtás, Relapszus prevenciós csoport, Drogmegelőzési programok
Kék Pont Drogkonzultációs Központ És Ambulancia Közhasznú Alapítvány a következő kategóriákban szerepel:

Vélemény

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Kék Pont Drogkonzultációs Központ És Ambulancia Közhasznú Alapítvány

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot
Facebook

Hasonló cégek a közelben

 1. Szőlő Köz 1
  1032  Budapest
  +36209359744
 2. Lajos U. 125
  1036  Budapest
 3. Kolosy Tér 5-6
  1036  Budapest
  (30) 998 8528
 4. Ábrahám Pál Utca 16/C
  2120  Dunakeszi
  (70) 316 1783
 5. Oriolus-med Bajnok Utca 13.
  1063  Budapest
  (30) 616 1037
 6. Teréz Körút 29
  1067  Budapest
  (30) 998 8323
 7. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete