Kék Adria, Budapest

frissítve több mint 2 évvel ezelőtt

Leírás

Trogiri Riviérán három csillagos kempingbe telepített klímás lakókocsi kedvező áron kiadó.
Közép-Dalmáciát a tenger tisztasága, csodálatos partjai, a horvátok vendégszeretete, a mediterrán éghajlat méltán teszik vonzóvá.
A lakókocsis nyaralást ajánljuk mindazoknak, akik szeretik a kötetlenséget, de nem szeretnének lemondani a kényelemről, és élvezni akarják a természet, a tengerpart közvetlen közelségét. Ez az élmény elérhető áron, színvonalasan megvalósítható. Az igényesen felszerelt tengerparti telepített klímás lakókocsink garantálja Önöknek a nyugodt pihenést, kikapcsolódást, és az élményt, melyet a kempingezés nyújt.
Szeretettel várjuk kedves vendégeinket!


Cégleírás
Seget Vranjica egy hamisítatlan kis dalmát halászfalu Közép-Dalmáciában, a csodálatos Trogir városától 5 km-re helyezkedik el. A falu csendessége, az állandó napsütés, a tenger kékje garancia a felhőtlen kikapcsolódásra.
A kemping közvetlenül a tengerparton fekszik, teraszos kialakítású, árnyékos parcellái, valamint változatos növényzete, sziklás, apró kavicsos partja ideálissá teszik a telepített lakókocsis nyaralásra. A lépcsőzetes elrendezésből adódóan minden szintről csodálatos panoráma nyílik a kristálytiszta tengerre.
A parcellán egy elő-sátras, klímás lakókocsi van elhelyezve, mellette egy személyautó parkolására van lehetőség. A kemping A *** minősítésű, és ennek megfelelő szolgáltatásokkal rendelkezik. Területén több, igényesen felújított, folyamatosan takarított vizesblokk van, hideg-meleg vizes tusolókkal, mosogató helyiségekkel. A folyamatos melegvíz-ellátás érdekében napelemes vízmelegítő is működik.
A kemping területén bő áruválasztékkal rendelkező ABC áruház, étterem, koktélbár, pizzéria, kávézó is található. Vendégeinknek magyarul beszélő munkatársak nyújtanak segítséget a bejelentkezésben. A lakókocsi átvétele, távozáskor átadása is a közreműködésükkel történik. Igény esetén segítenek a programok kiválasztásában, szervezésében is.
A recepción nyitvatartási időn kívül folyamatos ügyelet működik. A kemping szolgáltatásaihoz tartozik még minigolfpálya, műfüves teniszpályák, asztalitenisz, foci-, kosárlabda-, röplabda-, kézilabdapálya, valamint gyerekjátszótér. A parton többféle vízi sporteszköz is bérelhető (jet-ski, motorcsónakkal vontatott banán, ejtőernyő, vízibicikli, stb.)
A kemping kikötőjéből óránként kishajó közlekedik Trogirba, mellyel városnéző kirándulásainkat tehetjük még hangulatosabbá.
Idegen nyelvű leírás
Seget Vranjica is a typical small Dalmatian fishing village in central Dalmatia, in the wonderful town of Trogir is 5 km away. The village is quiet, the constant sunshine, the cloudless blue sea warranty relax.
The campsite is situated directly on the beach, terraced, shaded plot and varied vegetation, rocky, pebble coast make it ideal for a caravan holiday is installed . Due to the staggered arrangement at all levels amazing panoramic views of the crystal clear sea.
The parcel has a pre - tents, air conditioned caravan is positioned next to a car parking is available. The campsite *** A rated, and the corresponding facilities. In several, newly renovated, is continuously cleaned WC, hot and cold water showers, washing rooms . To ensure a continuous supply of hot water solar water heater works well.
Wide range of goods at the campsite ABC store, restaurant, cocktail bar, pizzeria, café. English -speaking staff will help guests to check in with . The incorporation of the caravan, leaving the involvement, transfer occurs . If required, help you select the program, the organization also .
Outside the reception opening hours continuous duty operation. The camp also includes the services of a miniature golf course, artificial grass tennis courts, table tennis, football, basketball, volleyball, handball courts and a children's playground. The coast is also a variety of water sport equipment rental ( jet skis, speed boat towed banana, parachute, water bikes, etc).
The camp runs from the port of Trogir hour small boat, which can make sightseeing trip around more enjoyable .
Kulcsszavak:
Tengerparti nyaralás, Lakókocsis nyaralás, Horvátországi nyaralás, Lakókocsi az adrián, Olcsó nyaralás az adrián
Kék Adria a következő kategóriákban szerepel:

Vélemény

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Kék Adria

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot

Hasonló cégek a közelben

 1. Apafi 34
  1011  Budapest
  0036607585632
 2. Zrínyi Utca 158
  1171  Budapest
  +36 1 257 4623
 3. Jászberényi út 81.
  1106  Budapest
  (1) 264 3460
 4. Jászberényi Út 102.
  1106  Budapest
 5. Dalnok U. 49.
  1171  Budapest
  (22) 370 308
 6. Kuróczy Pál U. 12.
  1185  Budapest
  (1) 291 7629
 7. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete