Károlyi Sándor Kórház IV. kerület, Budapest

4 Vélemények
Károlyi Sándor Kórház IV. kerület
Nyár Utca 103.
1041 Budapest - IV. Kerület, Újpest
Írj véleménytHibás adat jelentéseEz az én vállalkozásom
Frissítve 2 hónappal ezelőtt

Leírás

A Károlyi Kórházat Károlyi Sándor saját költségen létesítette 1893 és 1895 között Ybl Miklós tervei alapján. Belgyógyászati, sebészeti és szülészeti ellátást végeztek, célja az uradalom betegeinek és Újpest lakosságának ellátása volt. Az épület jelenleg is őrzi eredeti szerkezetét, homlokzatát és vonzó külső megjelenését, jelenleg pedig két belgyógyászati osztály, kardiológia és sebészet működik itt.

 1. About
 2. Contact
 3. Közérdekű Adatok
 4. Küldetésünk

Kulcsszavak:
Betegellátás, Kórház
Károlyi Sándor Kórház IV. kerület a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemények

több, mint 6 hónappal ezelőtt

Nekem kilyukadt a gyomrom 2014 07. 17.-én későn kerültem be a kórházba, már a vérnyomásomat sem tudták mérni. A férjemnek azt mondták hogy nem biztos hogy túlélem az operációt az miatt hogy 2 nappal korábban kellet volna hogy bevigyenek. Két és fél órán keresztül operáltak és sikerült. Én nagyon megvagyok elégedve a kórházzal, a gondozással nekem megmentették az életem. Hálás vagyok Istennek és annak a doktornőnek aki megoperált engem. Nagyon köszönöm az életem!

Ilona Benke
KÁROLYI KÓRHÁZ

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

FELHIVOM A KÓRHÁZAT ( KB. ÖTÖDJÉRE), HOGY ÉRDEKLÖDJEK ANYÁM HOGYLÉTE FELÖL . AZ VOLT A NÖVÉR KÉRDÉSE HOGY NINCS MOBILJA? MONDOM NINCS. AKKOR ÉRDEKLÖDJEK A HOZZÁTARTOZOITÓL, MONDOM NEM TUDOK KITÖL.AKKOR A HÖLGY MEGKÉRDEZI MIVEL HOZTÁK BE? - EZ -ÉS EZ A BAJA... HÁT Ö NEM TUDJA NINCS KÉPBE. kÖSZI EZ REMEK ...... IGY LEGYEN OTT BETEG AZ EMBER.AZT SEM TUDJÁK KI-KICSODA ÉS MI BAJA.

Ilona Benke
KÁROLYI KÓRHÁZ

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

HA LEHET CSAK EBBE A KÓRHÁZBA NE KERÜLJEK MERT LÁTOM MI VAN BENT. ANYÁM TÖBBSZÖR FEKÜDT BENT ÉS .........

Károlyi kórház

több, mint 6 hónappal ezelőtt

Lágyéksérvel kerültem ide előzetes vizsgálat alapján . Furcsa hogy ultrahangot nem csináltak , az altató orvoshoz át kell menni az Árpád kórházba . Ha a saját lábadon mész be egy nap alatt nem végzel a vizsgálatokkal az időpontok miatt . Gerinc közeli érzéstelenítés után nem kaptam katétert . 1.5 órát üvöltöttem mire hajlandó volt valaki meg nézni , és még fél órát mire bekötötték . Akkor is úgy mint ha nem kellene csak az én kívánságom lenne . Amikor vissza mentem a műtő orvosomhoz semmi érdeklődést nem mutatott . Mind kiderült Pécsen a másik oldalam is meg volt repedve , az érzéstelenítés helye pedig azért fájt 3 hónappal utána is mert vastag tűvel végezték . Aki csak teheti kerülje a Károlyi kórházat a nyár utca 103. alatt .
## vélemény# tapasztalat# károlyi kórház
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Írjon véleményt a(z) Károlyi Sándor Kórház IV. kerület részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


Készítsd el honlapodat
Technikai ismeretek nélkül
30 napos ingyenes próbaverzió

Hasonló cégek a közelben

 1. SÍN UTCA 21/B.
  1151  Budapest
 2. Szent László Út 95.
  1135  Budapest
 3. Jász Utca 33-35.
  1135  Budapest
 4. Lehel Utca 59.
  1135  Budapest
 5. Erzsébet Királyné U. 36/B
  1149  Budapest
 6. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete