Jysk Kft. - Csepel, Budapest

1 Vélemény
frissítve 2020.05.15.

Nyitvatartási idők

A 2020.05.19. napon beállított nyitvatartási idők
péntekP
9:00 – 19:00
szombatSzo
9:00 – 19:00
vasárnapV
10:00 – 18:00
hétfőH
9:00 – 19:00
keddK
9:00 – 19:00
szerdaSze
9:00 – 19:00
csütörtökCs
9:00 – 19:00
Zárva.
Nyitásig  2 h 15 min.
2 h 15 min

Gazdasági információk

Cégnév
JYSK Kereskedelmi Kft.

Leírás

A JYSK-nél mindent megtalál, amire szüksége lehet otthonába. A JYSK a matracok, paplanok, párnák és ágyneműhuzatok széles választékát kínálja, megfelelve bárki alvási szokásainak, s mindezt ésszerű árakon teszi. A JYSK-nél mindent megtalál, amire szüksége lehet a fürdőszobában.
Íróasztalok, számítógépes asztalok, irodai székek és könyvespolcok széles választékát kínáljuk fából, acélból vagy üvegből, tökéletesen ésszerű árakon. A JYSK-nél készfüggönyöket, árnyékolókat, méterárukat és bármilyen kiegészítőt megvehet, amelyekkel felöltöztetheti ablakait.
A JYSK-nél megtalálja a képkereteket, kosarakat, asztalokat, csillárokat és falilámpákat, gyertyatartókat, szőnyegeket, díszpárnákat, ágytakarókat, tárolódobozokat és sok mást is, melyekkel elvégezheti az utolsó simításokat otthonán.


Kulcsszavak:
Bútorbolt, Lakásfelszerelés, Komód, Ágykeret, Ágyrács, Éjjeliszekrény, Előszobabútor, Fürdőköpeny, Függöny, Ágyneműhuzat, Ajándékkártyák
Termékek
konyhafelszerelés, lakberendezési termékek, függönyök, kerti eszközök, ajándékkártya, függönykarnis, fürdőköpenyek, ágykeretek, ágyneműhuzatok, ágyrácsok, ágytakarók, éjjeliszekrények, felfújható matracok, kanapéágyak, komódok, komplett ágyak, lepedők, tükrök, előszobabútorok
Márkanevek
jysk
Fizetési lehetőségek
  • Maestro
    Maestro
  • MasterCard
    MasterCard
  • Visa
    Visa
Jysk Kft. - Csepel a következő kategóriákban szerepel:

Vélemény

5 fiókos komód rendelésre várok

, több mint 2 évvel ezelőtt

Telefonon többször próbáltam elérni Önöket ami képtelenség, a hangpostát viszont nem hallgatják vissza, mivel telített, és így nem lehet Önökkel kommunikálni!!!!!!!!!!
#Bruxelles 5 fiókos komód
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Írjon véleményt a(z) Jysk Kft. - Csepel részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot
Facebook