Jysk Kereskedelmi Kft., Budapest

43 Vélemény
frissítve 2020.05.15.

Nyitvatartási idők

A 2020.05.19. napon beállított nyitvatartási idők
péntekP
9:00 – 20:00
szombatSzo
9:00 – 20:00
vasárnapV
10:00 – 18:00
hétfőH
9:00 – 20:00
keddK
9:00 – 20:00
szerdaSze
9:00 – 20:00
csütörtökCs
9:00 – 20:00
Zárva.
Nyitásig  3 h 40 min.
3 h 40 min

Gazdasági információk

Cégnév
Jysk Hálószoba, fürdoszoba, lakás

Leírás

Az otthon felszereléséhez mindent - árusító JYSK nemzetközi kiskereskedelmi lánc alapítója és tulajdonosa a Dánia-szerte az ország vezető kereskedőjeként ismert Lars Larsen, akinek mindig van a tarsolyában egy jó ajánlat-.
Hívja az Önhöz legközelebbi áruházat és kérjen árajánlatot. Házhoz visszük Önnek a nálunk vásárolt árut. Az eredeti csomagolású, ép és sértetlen állapotú árut szívesen visszavesszük, és másik árura cseréljük. Ehhez a vásárláskor kapott nyugtát is hozza magával.


Kulcsszavak:
Bútorbolt, Lakásfelszerelés, Komód, Ágykeret, Ágyrács, Éjjeliszekrény, Előszobabútor, Fürdőköpeny, Függöny, Ágyneműhuzat, Ajándékkártyák
Termékek
konyhafelszerelés, lakberendezési termékek, függönyök, kerti eszközök, ajándékkártya, függönykarnis, fürdőköpenyek, ágykeretek, ágyneműhuzatok, ágyrácsok, ágytakarók, éjjeliszekrények, felfújható matracok, kanapéágyak, komódok, komplett ágyak, lepedők, tükrök, előszobabútorok
Márkanevek
jysk
Fizetési lehetőségek
 • Maestro
  Maestro
 • MasterCard
  MasterCard
 • Visa
  Visa
Jysk Kereskedelmi Kft. a következő kategóriákban szerepel:

Vélemény

, 2018.10.04.

3-ból 3 rendelésünk elrontották. A legutóbbi egy gardrób és egy ágy volt, kiszállítás 3 hét és konkrétan darabjaiban volt maga a doboz is amiben hozták őket, a bútorokról ne is beszéljünk. Korábban másik bútort küldtek a megrendelt helyett... Egyszer meg 5 hetet kellett várni egy asztalra. Nevetséges cég. Senkinek sem ajánlom!!!

reklamáció

, több mint 2 évvel ezelőtt

selejtes árút vásároltam és kicserélés után is selejtet kaptam,nem jó a véleményem

DREMZONE matrac

, több mint 2 évvel ezelőtt

56 napja vettem egy Dremzone S50-es matracot. A fekvőfelület 1 ócska kínai szivacsréteggel, majd 1 puhább kókuszréteggel, majd rugó, 2 cs vastag kókuszréteg és végül kínai 2cm-es szivacsból áll, ami 56 napi használat után a fenék résznél szépen megsüllyedt. Csupán 52 kg vagyok, javasolták, hogy forgassam hátha vissza áll a megsüllyedt szivacs a helyére. Nos 15 év szavatosság ide vagy oda, bár aki megnézte, elismerte a hibát és cserét mondott, de mire az üzletvezetőhöz ért már határon belülinek ítélte meg a maradandó sülyedést. Javasolta, hogy 1 évig próbálgassam sűrűn, 3 havonta forgatni. Hát minek forgassam ha már 56 nap alatt megadta magát. Várom mi lesz a vége, de ahogy a tapasztalatokat olvasom, nem sok jóra számítok. Viszont én nem hagyom magam hülyére venni.

reklamáció

, több mint 2 évvel ezelőtt

A JYSK áruházról véleményem egyértelműen negatív , lesújtó az alábbi tapasztalataim miatt:
A JYSK áruház Gödöllői üzletében 2011.04.09-én vásároltunk 2 db Milos bárszéket (3645612).
A székek ülőlap- felülete - különböző mértékben, - az egyik szék esetében komoly sérülés okozására alkalmasan ? eltörött. Az esetet bejelentettük a vásárlás színhelyén 2012. február 12-én. A sérülésről az üzletben fényképfelvétel, jegyzőkönyv készült. Bejelentésemet nem rendeltetésszerű használat miatt elutasították - az indoklásban az szerepel, hogy gazdasági tevékenységi körben használtuk -nem rendeltetésszerűen. a székeket (Irodában). A JYSK "büszke lehet magára", mert megspórolt a cégnek 19.800 Ft-ot a reklamáció elutasításával. Viszont azóta már a 2 szék árának sokszorosát elveszítette azáltal, hogy sem saját, sem üzletfeleim, ismerőseim vállalkozásai, sem az ismerősök, rokonok, barátok,mint magánszemélyek nem vásárolnak ilyen üzletben, ahol ilyen vacak termékeket árusítanak és ilyen kicsinyesek. Kibúvókat keresnek a kötelezettségeik alól "NEM RENDELTETÉSSZERŰ HASZNÁLAT" indokkal. Remélem, az üzletvezetőt felterjesztették "sikerdíjra" vagy egyéb kitüntetésre. Mellesleg a JYSK vevőszolgálatához írt panaszos levelemre miért a gödöllői üzlet vezetője válaszolt? Nincs erre kompetensebb személy?

Gondolom, ez a vélemény nem jelenik majd meg az áruházról......

Üdvözlettel
Mázikné T.KSzavatosság

, több mint 2 évvel ezelőtt

Matracokat vásároltam a Jysk Dunaharaszti áruhában. Többször cserélték a matracokat, mert hibásak voltak. A legutóbbi csere óta több mint egy év eltelt, így a most meghibásodott termékkel csak akkor foglalkoznak, ha saját költségemre bevizsgáltatom. Tehát az öt év szavatosságból nem igaz semmi.
Békéltető testülethez fordultam, a Jysk képviselője azonban nem jelent meg.
A Békéltető testület nekem adott igazat, a Jysk azonban erre sem reagált.
Mindez azért érdekes, mert amikor az üzletben a reklamációmat beírtam a vásárlók könyvébe, a boltvezető írásban jelezte, hogy a Békéltető testülethez fordulhatok a panaszom kivizsgálása miatt.
Hogy mi az átverés? A Jysk a matracaimra vállalt 5 év szavatossági időt azóta 25 évre emelte. A kettő ugyanaz, egy év. Utána lehet saját költségre vizsgáltatni a kínai kacatot.

Több vélemény
Írjon véleményt a(z) Jysk Kereskedelmi Kft. részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot
Facebook

Közelben található JYSK kirendeltségek

 1. Örs Vezér Tere 25/A
  1106  Budapest
 2. Kerepesi Út 73.
  1106  Budapest
 3. JYSK
  5.63 km
  Koppány U. (In Tesco) 2-4
  1097  Budapest
 4. Istvánmezei Ut 1
  1146  Budapest
 5. Fútó 37
  1083  Budapest
Az összes JYSK kirendeltsége Budapest településen