Jobb Agyféltekés Rajztanfolyam, Budapest

frissítve több mint 2 évvel ezelőtt

Nyitvatartási idők

péntekPZárva
szombatSzoZárva
vasárnapVZárva
hétfőHZárva
keddK
10:00 – 19:00
szerdaSzeZárva
csütörtökCs
10:00 – 19:00
Zárva.
Nyitásig  4 nap 56 min.
4 nap 56 min

Időpont egyeztetés minden nap 10-20 óra között lehetséges telefonon és emailben.

Leírás

Jobb agyféltekés rajztanfolyam.A rajzolás ugrásszerű fejlődése 2, 5 nap alatt! Aktiváljuk az agy vizuális üzemmódját, ezzel a kreativitást és koncentrációt a sokszorosára növeljük, a stressz pedig eltűnik.


Cégleírás
Ébreszd fel a benned szunnyadó művészt! Azoknak, akik szeretnének rajzolni, de eddig azt hitték, nem tudnak, és azoknak, akik az élet minden területén kreatívabbak szeretnének lenni, akik egy új fajta látásmóddal szeretnének működni az életük bármely területén.

A rajzoláshoz a közhiedelemmel ellentétben nincs szükség kézügyességre! A titok a látásmódban rejlik! A tanfolyam alatt lebontjuk és elengedjük azokat a sztereotípiákat, amelyek alapján eddig próbáltunk rajzolni, így tud majd előbújni a mindenkiben ott rejtőző művész.

Mai, rohanó világunkban minden a racionális bal agyfélteke dominanciáját erősíti, a tudomány, az oktatás, az egész felgyorsult technikai világ. Így a két agyfélteke harmonikus együttműködése felborul, a bal agyféltekei túlsúly elnyomja a kreatív, ösztönös, bátor, leleményes jobb agyfélteke működését. Ennek következtében állandóan sietünk, stresszben élünk, úgy érezzük nincsenek új ötleteink, elnyomjuk az érzéseinket, elvész a jelen pillanat megélésének az öröme. Szélsőséges esetben különböző működési zavarok is jelentkezhetnek, mint pl. koncentrációzavar, szorongás, stb. Ezen a tanfolyamon olyan légkört teremtünk, és olyan gyakorlatokat végzünk, melyeknek segítségével lecsendesítjük a bal agyféltekét, és így olyan képességeid szabadulnak fel, melyek eddig a bal agyfélteke dominanciája miatt háttérbe szorultak. Ez az újfajta látásmód azon túl, hogy a rajzolásban meg fog mutatkozni, az élet más területein is változást hoz számodra.

A két agyféltekéd összehangolt működése által kapott új látásmóddal fogsz megközelíteni bármit az életedben. Ennek következtében fejlődik:

a kreativitásod, a koncentrációd, a problémamegoldó képességed, az önbizalmad, és oldódnak a félelmeid, és a szorongásaid.
A tanfolyamot kineziológus vezeti.
A tanfolyamot vidékre és cégekhez is elviszem, min.10 fő jelentkezése esetén.
A 2, 5 nap alatt elért fejlődést a képgalériában látható rajzok is bizonyítják, és a résztvevők véleményei.
Kulcsszavak:
Tanfolyam, Kineziológia, Stresszoldás, Stressz, Önismeret, Kineziológus, Rajzolás, Önbizalom, Önismereti tréning, Rajztanfolyam, Alkotó, Önértékelés, Céges tréning, Relaxáció, Portré, Oktatás, Szórakozás, Szabadidő, Grafika, Természetgyógyászat, Művészet, Tréning, Felnőttoktatás, Kikapcsolódás, Tanulás, Hobbi, Meditáció, Harmónia, Készségfejlesztés, Kreativitás, Önfejlesztés, Boldogság, Személyiség, Önmegvalósítás, Kreativitás fejlesztés, Csoda, Koncentráció, Jobb agyféltekés rajztanfolyam, Személyiségfejlődés, Önbizalom erősítés, Jobbagyféltekés, Koncentráció fejlesztés, Relaxációs technikák, Emberi agy, Rajz tanítás, Rajzkészség fejlesztése
Szolgáltatási helyek
Budapesten a IV. kerületben.
Fizetési lehetőségek
 • Készpénz
  Készpénz
Jobb Agyféltekés Rajztanfolyam a következő kategóriákban szerepel:

Vélemény

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Jobb Agyféltekés Rajztanfolyam

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Kapcsolattartó személyek

Murányi  Ildikó
Vezetőség

Üzenet küldése

0620 3162102

  Vásároljon Prémium Tagságot

  Hasonló cégek a közelben

  1. István Út 17-19.
   1042  Budapest
   (30) 637 2022
  2. Pozsonyi 6/A.
   1043  Budapest
  3. TORMA KÁROLY U. 25.
   1031  Budapest
   (1) 240 0117
  4. Jász Utca 92, 25. Stúdió
   1139  Budapest
   06-20-381-6123
  5. Gyula Utca 20
   1039  Budapest
   (20) 988 7916
  6. Szérüskert U 33
   1033  Budapest
   (20) 954 4410
  7. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete