Jel-Kép Bt., Budapest

1 Vélemény
more than 2 years ago

Leírás

A Kelet-Nyugat útikönyv-sorozat köteteinek megjelenését minden esetben több hónapos helyszíni kutatómunka elozi meg, amelynek során a szerzok személyesen ellenorzik a kötetekbe kerülo adatokat, sot egyszeru utazóként is megnézik és kipróbálják mindazt, amirol késobb írnak. Fontosnak tartjuk, hogy a könyvek naprakész és pontos tájékoztatást adjanak, és hogy a magyar utazók szempontjait, lehetoségeit a legteljesebb mértékben figyelembe vegyék. Az útikönyvekben mindenki megtalálja a szükséges információkat az adott területrol, a rendelkezésre álló szálláshelyekrol, étkezési lehetoségekrol épp úgy, mint a kulturális eseményekrol. A kötetek emellett a klasszikus útikalauzok szerepét is be kívánják tölteni: a látnivalók részletes leírása mellett az élményekben gazdag utazáshoz szükséges háttérinformációkat is tartalmazzák, például történelemrol, muvészetrol, népekrol és kultúráról.


Kulcsszavak:
Kiadó, Könyvkiadó, Hungary, Kép, Ungarn, Erdély, Románia, Szlovákia, Útikönyv, Bulgária, Guide, Székelyföld, Jel, Kárpátalja, Felvidék, Transylvania, Bolgár tengerpart, Only, Erdély gyerekkönyv, Erdély meséje, Erdély útikönyv, Görögország gyerekkönyv, Jel kép kiadó, Kelet nyugat, Kárpátalja útikönyv, Lovagok gyerekkönyv, Lovagok kézikönyve, Nur, Róma gyerekkönyv, Szlovákia útikönyv, Ókor gyerekkönyv, Ókori görögország, Ókori róma, Útikalauz idoutazóknak ókori görögország, Útikalauz idoutazóknak ókori róma
Jel-Kép Bt. a következő kategóriákban szerepel:

Vélemény

Jel-Kép Bt.

, more than 2 years ago

Hiánypótló könyvekkel jelent meg ez a kiadó a piacon. Kedvencem a "Budapest gyerekekkel" című könyv. Leírást ad azokról a helyekről, amelyeket érdemes a fővárosban meglátogatni, részletes leírással, gyakorlati tippekkel pl. mely étteremben látják szívesen csemeténket.
## kiadó# gyerekkönyv# budapest gyerekekkel
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Írjon véleményt a(z) Jel-Kép Bt. részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot

Hasonló cégek a közelben

 1. Szerb Utca 15.
  1056  Budapest
  (1) 318 7472
 2. Veres Pálné Utca 24
  1053  Budapest
  (1) 317 1049
 3. Veres Pálné Utca 24.
  1053  Budapest
 4. Királyi Pál U. 18
  1053  Budapest
  (1) 267 0605
 5. Képíró Utca 8.
  1053  Budapest
  (1) 267 0935
 6. Kecskeméti Utca 10-12
  1053  Budapest
  (1) 483 8001
 7. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete