Humán Rent Magyarország Kft, Budapest

13 Vélemény
Humán Rent Magyarország Kft
Róbert Károly Körút 82
1134 Budapest - XIII. KERÜLET
(1) 236 9300
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt

Gazdasági információk

Leírás

A Humán Rent Magyarország Kft. Magyarország egyik vezető munkaerő-kölcsönző vállalata. Fejlődésünket és sikerünket elsősorban annak köszönhetjük, hogy partnereink igényeit mennyiségileg és minőségileg is igyekszünk minimális határidővel teljesíteni. Szolgáltatásunk színvonalának biztosítása érdekében munkavállalóink továbbképzéséről folyamatosan gondoskodunk.


Cégleírás
A cégben folyó intenzív piacépítési és szakmai munkának köszönhetően, a személyzeti szolgáltatók magyarországi piacának a második helyére kerültünk.
Kulcsszavak:
Bérmunka, Munkaerő közvetítés, Munkaerő kölcsönzés, Fejvadászat, Állásajánlatok, Munkaügy, Bérszámfejtés, Felnőttképzés, Humán Eroforrás, Munkaeroközvetítés, Humáneroforrás, Munkaügyi tanácsadás, Munkaero képzés, Munkaero Oktatás, Munkaerő tanácsadás
Humán Rent Magyarország Kft a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemény

humán

több, mint 6 hónappal ezelőtt

én is dolgoztam náluk,és semmi problémám nem volt. mindent ki fízettek amit kellett. de akkor még simán humán volt, utána lett humán rent.

Krisztina Ferencné Varró
Ne hagyjuk magunkat!

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Sziasztok!Valaki tud valamit hogy mi lesz azokkal akik bent ragadtak ebbe a nyavalyás cég?/HR:Profession/Egyjátalán tud majd fizetni az embereknek?

Én is ebbe a helyzetbe vagy!

több, mint 6 hónappal ezelőtt

Én kismama vagyok és lassan mentem volna vissza dolgozni de nem tudok mert kib...szot velem ez a cég de már nem tudom mi ez HR.Profession vagy humán rent vagy mi a cicám füle mármi lenne ha összefognánk és együtt mennénk el a cégbirosághoz hogy feljelentsük?Valahogy talizunk mindannyian és együtt intézkedjünk hátha gyorssaban fog haladni az ügy!
Megjegyzés

több, mint 6 hónappal ezelőtt

Szia! Mi is így jártunk. A jó hír az, hogy végre felszámolják. Június 1-én megjelent a Cégközlönyben.

Ne hagyjátok!

több, mint 6 hónappal ezelőtt

Sziasztok! Egy jobb tipp: Minednki menjen a rendőrkapitányságra és tegyen feljelentést! Én is ezt teszem! Plusz! Cégbíróság!! Perelek a pénzemért! Ti se hagyjátok!
Megjegyzés

több, mint 6 hónappal ezelőtt

Szia Gabóca! Kinek adtad be a felmondásod? kistopi
Megjegyzés

több, mint 6 hónappal ezelőtt

Megint én. A Hr-profession ellen az APEH kérte a felszámolási eljárás megindítását. Fizetésképtelenség bejelentve, de még nem jogerősen. A legújabb hírek szerint a Work-Way Panamába tette a székhelyét. Gyűlnek a viharfelhők...
Megjegyzés

több, mint 6 hónappal ezelőtt

Szia,Gabóca12, egy fejezettel lejjebb írtam a hozzászólásomat kistopi

HUMAN RENT KFT

több, mint 6 hónappal ezelőtt

Ez a cég a Főváris központi munkaügyi hivatal szerint 2008-ban MEGSZŰNT! ÉN is most szívom a fogam ugyanis 2006 óta SEMMILYEN kilépő papírt nem kaptam és most ott vagyok hogy nem tudok elhelyezkedni!!!!!
Megjegyzés

több, mint 6 hónappal ezelőtt

Nos, néhány telefonbeszélgetést követően megtudtam, hogy valóban nincs felszámolás alatt; a cégbíróság kamuzott, vajon miért.Az rendben , hogy a felmondás érvényes, de ettől még nem kapsz igazolást a munkaviszony megszűnéséről, aztán, ha el akarsz helyezkedni, mindenhol azt kérik, bár már rég nem feltétel.Csak ugye a bejelentésnél van egy kis macera, amit a legtöbb cég nem vállal be, inkább nem is állnak szóba az emberrel. A munkaügyi központot még nem próbáltuk újra, holnap lesz a napja. kistopi

Több vélemény
Írjon véleményt a(z) Humán Rent Magyarország Kft részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Hasonló cégek a közelben

 1. Róbert Károly Körút 82-84.
  1134  Budapest
 2. Róbert Károly Krt. 82-84.
  1135  Budapest
 3. Jász U. 17/A I/2.
  1135  Budapest
 4. KIS GÖMB
  1135  Budapest
 5. TÜZÉR U. 30.
  1134  Budapest
 6. Kassák L. U. 80.
  1134  Budapest
 7. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete