Hocore Bt., Budapest

frissítve 2019. február 5.

Leírás

ISO 9001-nek megfelelo managment rendszerek építése és fenntartásának segítése. Tanúsított muködés. HACCP rendszerek építése, átvizsgálása, különösen a vendéglátásban. Gyakorlatias rendszerek.


Cégleírás
A Hocore Bt. alapvető tevékenysége menedzsment rendszerek kialakításának, igény szerinti átalakításának és működésének támogatása tanácsadással vagy a partnerek minőségvezetésében történő operatív részvétellel. Az operatív részvétel a dokumentáció kezelését, a belső oktatást ? beleértve a humán erőforrás kezelését ?, a belső auditokat és a tevékenység elemzését, értékelését jelenti. A Hocore Bt. szerződött partenereivel folyamatos munkakapcsolatot tart fenn, és a mindenkori igényeinek megfelelő operatív tevékenységet biztosítja. Így akar hű maradni alapelveihez és szlogenjéhez: ?Ne csak legyen, működjön is? 1.2 Kivonat a Hocore Bt.
minőségpolitikájából Küldetésünknek tekintjük partnereink versenyképességének növelését segíteni a vezetési, irányítási, szervezési kultúra és gyakorlat erősítésén és fejlődésén keresztül. Alapvető stratégiai elvünk, hogy a szabályozások egyszerűek, egyértelműek és végrehajthatók, ugyanakkor hatásosak legyenek. Célunk, hogy az általunk támogatott rendszer a cégről szóljon. A rendszerleírásban kerüljük a mesterkélt megoldásokat, és a testidegen, nem értelmezhető elemeket. A működés alappilléreinek tekintjük.
a humán erőforrást. A szabályozás és mérés/ellenőrzés csak akkor segít, ha a vezetési filozófia részévé válik, és a végrehajtók is értő módon alkalmazzák. a tevékenység tapasztalatainak visszacsatolását a tevékenységbe ? mind partnereink, mind a magunk működését tekintve. A fenti célok teljesítése érdekében a Hocore Bt. a következőkre fordít különös figyelmet: Folyamatosan keressük, és a gyakorlati tapasztalatok visszacsatolásával fejlesztjük azokat a módszereket, amelyek segítségével: megértethetők és készségszintre emelhetők a kulcsfontossságú kérdések tárgya és teljesítésének módja, megfelelő és eredményre vezető minőségtechnikák kerülhetnek alkalmazásra.
Kulcsszavak:
Iso 9001, Minőségügy, Tanácsadás
Hocore Bt. a következő kategóriákban szerepel:

Vélemény

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Hocore Bt.

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot

Hasonló cégek a közelben

 1. Bolyai Utca 3
  1023  Budapest
  (1) 438 0960
 2. Margit Krt. 8-10
  1027  Budapest
  (20) 316 5495
 3. Margit Krt. 2
  1154  Budapest
  (1) 880 8200
 4. Batthyány U. 63.
  1015  Budapest
  (1) 214 6951
 5. KÉKGOLYÓ U. 6.
  1123  Budapest
  (1) 225 8796
 6. Garibaldi Utca 7.
  1054  Budapest
  (1) 269 5160
 7. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete