HMS Épületelektronikai Kft., Budapest

Ellenőrzött adatok, frissítve 2020.04.10.

Gazdasági információk

Adószám
12333455-2-42

Leírás

A HMS Kft. jelenleg a következő tevékenységi körökben végzi nap mint nap munkáját: Épület-felügyeleti és erősáramú rendszerek teljes körű kivitelezése; Erősáramú és automatika rendszerek tervezése; Elektromos elosztók tervezése, gyártása, telepítése és karbantartása; Épület-felügyeleti és automatika rendszerek programozása, beüzemelése és karbantartása; Terepi villanyszerelés (kábelezés, szerelvényezés, installációs villanyszerelés); Szabványossági felülvizsgálat, érintésvédelmi mérés, villámvédelmi mérés, tűzvédelmi mérés, jegyzőkönyvezéssel


Cégleírás
A HMS Kft. tevékenységének középpontjában a Megrendelő áll; arra törekszünk, hogy igényeinek folyamatosan és maradéktalanul megfeleljünk, Cégünk iránti bizalmukat megtartsuk ill. erősítsük. Legfontosabb feladatunknak azt tekintjük, hogy olyan teljes körű szolgáltatásokat nyújtsunk, melyek minden tekintetben megfelelnek a partnereink elvárásainak; ennek érdekében a felmerülő igényeket, megrendeléseket minden esetben egyedileg kezeljük, mely a gyakorlatban azt jelenti, hogy nincs 2 egyforma kulcsrakész megoldás.
A megrendelő igényeire adott megoldásainkat egyedi projektként valósítjuk meg, gyors, rugalmas, minőségi munkavégzéssel és megbízható szakemberekkel. Cégünk töretlen fejlődését köszönhetjük üzletpolitikánknak, melynek fő pillére a Megrendelők igényeinek maximális kiszolgálása. Annak érdekében, hogy ezt a stratégiát folytatni tudjuk, olyan minőségirányítási rendszert (ISO 9001:2000) alakítottunk ki, melyben megvalósulnak a Megrendelő igényei, illetve a jogszabályok és szabványok előírásai.
A minőségirányítási rendszer működtetése biztosítja a termékek és szolgáltatások megkívánt és előírt minőségét, munkafolyamataink szervezettségét, megrendelőink és dolgozóink elégedettségének javítását.
Kulcsszavak:
Villanyszerelés, Épületvillamosság, Villamos berendezés, Villamosipari szerelés, Érintésvédelem, Villamosság, Automatika, Elektronika, Villamos tervezés, Épületfelügyelet, Vv-mérés, Év mérés
HMS Épületelektronikai Kft. a következő kategóriákban szerepel:

Vélemény

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: HMS Épületelektronikai Kft.

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot

Hasonló cégek a közelben

 1. Árvavár Utca 34
  1155  Budapest
  (1) 419 5282
 2. Rubin Utca 11
  1155  Budapest
  (1) 410 7781
 3. Ady E. U. 31.
  1211  Budapest
  (1) 425 1822
 4. Adria U. 1/A
  1158  Budapest
  (1) 410 6938
 5. Jozsef A 41
  1158  Budapest
  (1) 419 3666
 6. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete