Heltai Gábos Általános Iskola, Budapest Xiv.,

Cím:
Padlizsán Utca 11-13.
Irányítószám/Település:
1148 Budapest - XIV. KER.
Telefon:
(1) 363 0202
Fax:
(1) 220 7065
E-mail:
Üzenet küldése
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt | Cégadatok változtatása| Hibás adat

Leírás

Az alapkészségek (olvasás, írás, számolás, beszéd) fejlesztése. Leendő első osztályos tanulóink hagyományos szótagoló (elemző-hangoztató-összetevő) program segítségével sajátítják el az írás-olvasás alapjait. Célunk az olvasóvá nevelés.

Cégleírás
A MAGYARORSZÁGI MONTESSORI EGYESÜLET BÁZISISKOLÁJA Kiemelt feladataink: A 4. évfolyamtól normál (3) mellett emelt óraszámban (5), valamint nívócsoportban angol nyelvet tanítunk. A nyelvoktatást első, második, harmadik osztályban szakköri keretben, de órarendbe építve megkezdjük.
Tornatermünk, tágas sport- és játékudvarunk megfelelő terep a diákok mozgásigényének kielégítésére, a mozgáskultúra és az egészséges életmódra való igény kialakítására. Tanfolyami keretben dzsúdó, karate, keleti harcművészet, úszás és táncoktatás folyik.
Huszonöt férőhelyes, folyamatosan fejlesztett számítógéptermünkben ismerkedhetnek meg tanulóink a modern technika vívmányaival évfolyamonként heti 1 - 2 órában. Szabadidős foglalkozások (sportkör, informatika, dráma, énekkar, kézműves, észkerék, újságíró, felvételi előkészítők) célja a rejtett képességek, készségek kibontakoztatása, a sikerélmény megerősítése, a kulturált szórakozás és a művészetek iránti igény kialakítása, az önállóságra szoktatás.

Vélemények

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Heltai Gábos Általános Iskola, Budapest Xiv.,

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


Hasonló cégek a közelben

 1. Kaffka Margit Köz 2-6.
  1148  Budapest
 2. Pákozdi Tér 12.
  1148  Budapest
 3. Kántorné Sétány 1-3.
  1144  Budapest
 4. Egressy út 69.
  1149  Budapest
 5. Lengyel Utca 23
  1148  Budapest
 6. Ond Vezér Park 5.
  1144  Budapest