Heltai Gábos Általános Iskola, Budapest Xiv.,

Heltai Gábos Általános Iskola, Budapest Xiv.,
Padlizsán Utca 11-13.
1148 Budapest - XIV. Kerület, Zugló

Leírás

Az alapkészségek (olvasás, írás, számolás, beszéd) fejlesztése. Leendő első osztályos tanulóink hagyományos szótagoló (elemző-hangoztató-összetevő) program segítségével sajátítják el az írás-olvasás alapjait. Célunk az olvasóvá nevelés.


Cégleírás
A MAGYARORSZÁGI MONTESSORI EGYESÜLET BÁZISISKOLÁJA Kiemelt feladataink: A 4. évfolyamtól normál (3) mellett emelt óraszámban (5), valamint nívócsoportban angol nyelvet tanítunk. A nyelvoktatást első, második, harmadik osztályban szakköri keretben, de órarendbe építve megkezdjük.
Tornatermünk, tágas sport- és játékudvarunk megfelelő terep a diákok mozgásigényének kielégítésére, a mozgáskultúra és az egészséges életmódra való igény kialakítására. Tanfolyami keretben dzsúdó, karate, keleti harcművészet, úszás és táncoktatás folyik.
Huszonöt férőhelyes, folyamatosan fejlesztett számítógéptermünkben ismerkedhetnek meg tanulóink a modern technika vívmányaival évfolyamonként heti 1 - 2 órában. Szabadidős foglalkozások (sportkör, informatika, dráma, énekkar, kézműves, észkerék, újságíró, felvételi előkészítők) célja a rejtett képességek, készségek kibontakoztatása, a sikerélmény megerősítése, a kulturált szórakozás és a művészetek iránti igény kialakítása, az önállóságra szoktatás.
Kulcsszavak:
Iskola, Általános iskola, Nevelés, Tanítás, Informatika Oktatás, Tehetséggondozás, Angol Nyelv, Oktatás, Alapítvány, Nyelvoktatás, Gyerek, Általános, Programok, Felzárkóztatás, Emeltszintű Angol Nyelv, Támogatások, Gáspár, Egyéni Képesség Szerinti Oktatás, Heltai, Montessori-Módszer
Heltai Gábos Általános Iskola, Budapest Xiv., a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemény

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Heltai Gábos Általános Iskola, Budapest Xiv.,

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Hasonló cégek a közelben

 1. Kaffka Margit Köz 2-6.
  1148  Budapest
 2. Bagolyvár Utca 6-10.
  1148  Budapest
 3. Fehér Út 1
  1103  Budapest
 4. Fehér Út I. I.Emelet 4.
  1103  Budapest
 5. Kántorné Sétány 1-3.
  1144  Budapest
 6. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete