Hangya Vasáru, Budapest

Hangya Vasáru
OLAJBOGYÓ U. 3.
1116 Budapest - XI. Kerület, Újbuda
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt

Leírás

A Hangya1 Vasáru Kft. 1990-ben alakult 100%-ban magyar vállalkozásként. A mai napig sikerült a kizárólagos magyar tulajdont fenntartanunk. Igyekszünk kizárólag magyar termékeket forgalmazni és a legjobb beszállítókat megtalálni, törekszünk az ár-értékarány megőrzésére.

 1. About
 2. Contact
 3. Épületgépészet
 4. Érdekességek

Cégleírás
A múlt században jöttek létre az úgynevezett Hangyaszövetkezetek, melyeknek fő profilja a vegyeskereskedés volt. Mára ezek a szervezetek szinte teljesen eltűntek, bár napjainkban újjáéledni látszanak. A Hangya1 is kapcsolódik a szövetkezetbe, mint az egyetlen olyan bolt, amely vegyes iparcikkel és építőanyaggal foglalkozik.
Az 1-es szám egy jelzés, hogy igyekszünk egy országra szóló hálózatot kialakítani, mely építőanyagok forgalmazásával és vegyes iparcikkel fog foglalkozni. Támogatjuk a magyar vállalkozásokat, termékeinket magyar forgalmazóktól, gyárakból szerezzük be.
Vásárlóink örömmel fogadják ezt a kezdeményezést ezért a nagyvállalatoktól kezdve a barkácsolókig mindenkit kitudunk szolgálni, bármekkora mennyiséget rendelnek, vásárolnak tőlünk.
Kulcsszavak:
Vasáru, Házhozszállítás, Szerelvény, Fólia, Zár, Csavar, Állvány, Radiátor, Kötőelem, Szövet, Szeg, Vegyes Iparcikk, Huzal, Kerti szerszámok, Trapézlemez, Létra, Fűrész, Betonvasháló, Homlokzat Szigetelés, Seprű, Füstcsövek, Vödör, Tömítőanyagok, Szögesdrót, Fejsze, Talicska, Fonat, Útszóró Só, Bádogos áru, Fajanszok, Alakos-és Csipkés Zártszelvény, Bádoghajlítás, Szeneslapátok, Virágos Vödör, Üst-és Üstház
Fizetési lehetőségek
 • Készpénz
  Készpénz
Hangya Vasáru a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemény

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Hangya Vasáru

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Kapcsolattartó személyek

Attila Varga
Vezetőség

06309917609

  Termékek

  alu-trapézlemez
  Alu trapézlemez Rendelésből visszamaradt 13db, új alu trapézlemez 6000mm hosszú, 0,9mm vastag 29.500,-/tábla áron eladóak. 29500 HUF

  Fólia Takaró extra járható 4x5m (20m2) 795,-/csomag 795 HUF

  VV1
  Virágos vödör Anyák napjára, Húsvétra, születésnapra, névnapra vagy csak dísznek...virágos vödör 1150 HUF

  Céginformációk

  Hasonló cégek a közelben

  1. Olajbogyó U. 3.
   1116  Budapest
  2. Temesvár U. 19-21
   1116  Budapest
  3. GYÓGYVÍZ UTCA 1.
   1112  Budapest
  4. Bartók Béla Út 105-113
   1115  Budapest
  5. Halmi Utca 2
   1115  Budapest
  6. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete