Hajni Szépségsziget, Budapest

Hajni Szépségsziget
Pesti út 160.
1173 Budapest - XVII. Kerület, Rákosmente
Telefon:
(1) 256 6503
Írj véleménytHibás adat jelentéseEz az én vállalkozásom
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt

Leírás

2007. Szeptember 1-én nyitottunk meg, a Hajni kozmetika utódjaként. Kozmetikánkban ketten dolgozunk. Éberlein Hajnalka és Cseh Beatrix. Komplett és professzionális munkánkhoz az izraeli G I G I kozmetikai cég termékeit használjuk.


Cégleírás
Teljes körű szolgáltatásokkal várja profi csapatunk régi és új vendégeinket. Bármilyen kérdésre telefonon, ill. személyesen is válaszolunk. Nyilván Ön is észrevette már, hogy amennyiben külsőleg meg van elégedve önmagával sokkal határozottabb a fellépése és sikeresebbnek érezheti magát az élet bármely területén.
E megbízható, természetes eredetű alapanyagokból, gyógyszergyári körülmények között készülő márkára támaszkodva gyönyörű ápolt külsőre tehet szert, megszüntetheti bőre esztétikai hibáit és lehetőséget kap arra, hogy megállítsa az időt. A Gigi cég különböző termékcsaládokat készít. Ezek meghatározó specifikumai többségükben izraeli eredetűek, a sanyarú éghajlati viszonyok között termő növényekből, illetve a Holt-tenger vizéből, iszapjából készülnek.
Tartalmazzák mindazokat a növényi és ásványi anyagokat, amelyek Izrael természeti lehetőségeiből adódnak. A kozmetikumok vivő- és hatóanyagai is természetes eredetűek, illetve szervezetrokon anyagok. Konzerválószerként növényi parabéneket, antioxidánsként pedig E-vitamint tartalmaznak, ennek köszönhetően a Gigi termékek bármilyen hőmérsékleti körülmények között és páratartalom mellett hosszú ideig eltarthatóak, hűtőtárolást nem igényelnek.
Kulcsszavak:
Szépségápolás, Kozmetikai szalon
Hajni Szépségsziget a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemény

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Hajni Szépségsziget

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot

Hasonló cégek a közelben

 1. Pesti Út 166.
  1173  Budapest
 2. PESTI U 161.
  1173  Budapest
 3. Pesti Út 155.
  1173  Budapest
 4. Pesti Út 181.
  1173  Budapest
 5. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete