H e n n a, Budapest

1 Vélemény
frissítve több mint 2 évvel ezelőtt

Gazdasági információk

Adószám
22307329-2-03
TEÁOR kód
4775 - Illatszer kisker

Leírás

Több éve foglalkozom hennás testfestéssel, az évek folyamán rendszeres résztvevője voltam nagyobb rendezvényeknek hennázással, ezáltal számtalan munka elkészítésére, a technikám tökéletesítésére nyílt lehetőségem


Cégleírás
Így mostanára bátran állíthatom, hogy sikerült mesteri fokon elsajátítanom ennek művelését. Munkám során főleg saját rajzaimból álló mintakollekciómból dolgozom mely az évek alatt több száz darabosra nőtt és folyamatosan gyarapodik, emellett vállalom egyedi elképzelések, megvalósítását is, valamint hozott minta alpján is dolgozom. Egy ideig nyaranta az m1, tv2 és rtl klub televízíók roadshow-jával jártam az országot, a mostani aktuális helyszíneimről a helyszínek menüpontban tájékozódhatsz.
A felsorolt rendezvényeken kívül Kecskeméten és Szegeden vagyok elérhető, illetve minden olyan rendezvényen ahova meghívnak. Ha estleg járnál ezek közül valamelyiken keress meg bátran.
Munkám során fontosnak tartom, hogy maximálisan kielégítsem a vendégek igényeit, és csak kiváló munka kerüljön ki a kezemből. Nagy gondot fordítok arra is, hogy csak kiváló alapanyagokkal dolgozzak melyeket saját magam készítek elő a festéshez.
Kulcsszavak:
Szépségszalon, Hennafestés, Henna, Hennás testfestés, Testfestés, Ingatlan, Festék, Művészet, Festészet, Henna hajfesték, Henna tanfolyam, Testfestészet, Henna mintafüzetek, Henna sablon
H e n n a a következő kategóriákban szerepel:

Vélemény

henna

, több mint 2 évvel ezelőtt

Nyáron voltunk fürdeni a Vadkerti-Tónál.Volt egy hölgy aki hennákat készített.Nagyon megtetszett és sorba álltam én is.Nagyon kedves volt a hölgy aki mindig mosolygott.Nagyon gyors precíz munkát végzet.Gyönyörű szép hennát kaptam tőle pár napra:)

Írjon véleményt a(z) H e n n a részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot