Hőterminál Kft., Budapest

frissítve 2019. január 30.

Leírás

Szigetelési rendszerek Szigetelési anyagok


Cégleírás
Cégünk 1997 decemberében alakult. Eredeti szándékaink szerint olyan vállalkozást kívántunk létrehozni, mely, mint az általa kínált áruféleségek, mint a kiszolgálás módja terén méltó versenytársa lehet a piacon jelenlévő külföldi tulajdonban lévő, hasonló termékekkel kereskedő cégeknek. 2006-ban megállapíthatjuk, hogy terveink teljesültek. A Hőterminál Kft megismertette magát a hazai szigetelőanyag piacon, és sikerült olyan projektekben részt vennie, mely egyértelmű bizonyítéka eredeti szándékaink helyességének.Törzsvásárlóink száma 200 cég körül van. Cégünk megalakulása óta szállít anyagokat a magyarországi erőművekbe, számos irodaház és bevásárlóközpont szigetelőanyag szükségletét szállította be, és egyre jelentősebb lakossági forgalmat könyvelhet el.
2006 augusztusában egyoldaluan szerződést bontottunk a Kaimann GmbH-val,sorozatos inkorrekt piaci magatartásuk okán, és helyette a világhírű és piacvezető svájci-német ARMACELL cég lát el egyenletesen kiváló minőségű kaucsuk, és polietilén szigetelőanyagokat, hűtés- és fűtésrendszerek szakszerű szigetelésére. Ugyancsak fontos partnerünk a ROCKWOOL Kft. szálas szigetelőanyagot gyártó cég is, akik az ásványgyapot termékeket biztosítják számunkra.Az utóbbi időben kiváló műszaki termékekkel jelentkező NOBASIL termékek is megtalálhatóak palettánkon.Az őáltaluk gyártott szálas szigetelőanyagok újnak, de már most kedveltnek tekinthetőek a hazai piacon. Említést érdemelnek külföldi bádogos gépeket szállító, és kötőelem-szállító partnereink is.
Ez évtől stratégiai szerződéseket kötöttünk olyan alumínium és horganylemez gyártókkal, akik kiváló minőségű, versenyképes áru félgyártmányokkal látnak el bennünket. Ez évtől megoldottá vált az a vevői igény is, hogy nem szabványos méretű lemezek is lézeres leszabásra kerülnek, ezáltal biztosítva vevőink hulladékmentes munkáját.
Kulcsszavak:
Szigetelés, Hőszigetelés, Hangszigetelés, Zajvédelem, Építőipar, Légtechnika, Fűtéstechnika, Hang
Hőterminál Kft. a következő kategóriákban szerepel:

Vélemény

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Hőterminál Kft.

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot

Hasonló cégek a közelben

 1. Áldomás U. 4.
  1037  Budapest
  (1) 437 6864
 2. Csillaghegyi Út 19-21
  1037  Budapest
  (1) 436 9097
 3. Kunigunda Utca 60/B.
  1037  Budapest
  (1) 453 3323
 4. Szőlőkert U. 4
  1033  Budapest
  (1) 250 2601
 5. Jablonka U. 6.
  1037  Budapest
  (1) 388 7480
 6. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete