Házidoktor Orvostechnika Kft., Budapest

more than 2 years ago

Leírás

Hivatalos BEMER 3000 forgalmazó Energikusan, egészségesen élni és a maximális teljesítményt nyújtani mindig! Ezt kínálja Önnek a Voll-diagnosztika, a BEMER mágnesmező terápia és a DENAS terápia!


Cégleírás
Jelentős immunrendszer-szabályozó hatásuk és fájdalom csillapító hatásuk, valamint a szervezet méregtelenítésében betöltött szerepük és a teljesítmény növelő képességük miatt széles körben alkalmazzák eredményesen, behatolásmentes gyógykezelésként otthon is, a BEMER mágnesmező és DENAS terápiákat ! A Homedoctor által, vagy segítségével végzett Orvosi Gyorsdiagnosztika vagy Természetgyógyászati Diagnosztikai módszerek, pl. a Számítógépes Voll-diagnosztika, vagy a BEMER 3000 terápia, DENAS, DiaDENS terápia otthonában is eredményesen tud segíteni Önnek! A szervezet öngyógyító képességét felhasználó "behatolás mentes"terápiák, non-invazív diagnosztikák, a megfelelő táplálás és méregtelenítés segítségével Ön mindig csúcsformában lehet! ORVOSOK számára ajánljuk non-invazív, orvosi gyorsdiagnosztikai készülékeinket! Áttörés az orvosi vizsgálati technológiában ! Új! BEMER 3000 RELAX modell, elegáns bőrszék, stílusos IRODAI vagy OTTHONI használatra!
Kulcsszavak:
Egészséges életmód, Aranyér, Egészségügy, Diagnosztika, Fájdalom, Csillapító, Mágnesmezo, Non invazív, Vénás keringés javító, Vérnyomás csökkento készülék
Házidoktor Orvostechnika Kft. a következő kategóriákban szerepel:

Vélemény

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Házidoktor Orvostechnika Kft.

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot

Hasonló cégek a közelben

 1. Szobránc Utca 4/A.
  1143  Budapest
  (1) 220 1103
 2. Tábornok U. 11/A. I.Em.
  1143  Budapest
  (1) 251 4983
 3. Istvánmezei Út 6
  1146  Budapest
  (30) 946 4165
 4. Cházár András Ucta 2/C
  1146  Budapest
  (20) 229 7594
 5. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete