Háda Kft. - Budapest - Nagy Lajos Király Útja.

3 Vélemény
Háda Kft. - Budapest - Nagy Lajos Király Útja.
Nagy Lajos Király Útja 191.
1149 Budapest - XIV. Kerület, Zugló
*Ezen helyen található szolgáltató egység véglegesen bezárt. Kérjük, válasszon az Önhöz legközelebb eső helyiségek közül.

Közelben található HÁDA kirendeltségek

 1. Nagy Lajos Király Útja. 157-159
  1149  Budapest
 2. Thököly Út 9
  1076  Budapest
 3. Váci Út 19
  1138  Budapest
 4. Váci Út 52
  1133  Budapest
 5. Rákóczi Út 73
  1081  Budapest
Az összes HÁDA kirendeltsége Budapest településen

Vélemény

elkülönítés

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

táblákkal kéne jelezni a női és a férfi árukat! nagy az árukészlet,ami JÓ, csak így elvesznek benne. lehet, hogy többet vásárolnának, ha több jelzés segítené őket!!PRÓBAFÜLKE,PÉNZTÁR!!!!!!!!!!!!!
#férfi#női

Háda üzlet és kínálat

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

ÁLtalában elégedett vagyok a Kínálattal. Klassz dolog, hogy az ember olyan dolgokat vásárolhat amik általában jó minőségűek, illetve nem jönnek szembe. Talán a minőségre lehetne egy picit helyezni a hangsúlyt. Hiszen sajnos van úgy, hogy vannak kopott, lyúkas holmik. Nem okoskodásnak szánom, de szerintem még több lenne a vásárló ha olyan használt ruhák lennének kiválogatva, amik egyben jó állapotban is vannak. Igy is talál ilyet az ember bőven, de jártam úgy, hogy nagyon tetszett a felső és kicsit fájt a szívem érte, foltos volt. Köszönöm, hogy véleményezhettem. Sok sikert! Minden jót Kívánok!
#Észrevételem

velemeny

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Mar a megnyitasuk ota torzs vasarlojuk vagyok!!!szeretek itt vasarolni es gondolom nem en vagyok az egyeduli!!ha javasolhatom sajnos a probafulkek azok kevesek!!nagyon sokat kell sorbaalni!!Egy ruhat nem lehet probanelkul megvasarolni !!!volt alkalom amikor eljottem mert nem volt idom kivarni!!A taskak eseteben valami polcrendszer volna az igazi !!igy nagyon nehez valasztani !!javasolhatom egy torzsvasarloi kartya kiadasat is ami meg tobb vasarlot oda vonzana!!egy hasznalt ruhaert neha igen borsos arat kernek !!!Egy kicsit erre is oda kene figyelni!!ez csak egy javaslat !!koszonom hogy irhattam maradok huseges vasarlojuk!!
#kakas62

Vásároljon Prémium Tagságot