Gx Design Stúdió, Építész-Mérnök-Tervező-Iroda-Kft, Budapest

1 Vélemény
Ellenőrzött adatok, frissítve 2020.01.09.

Nyitvatartási idők

A nyitvatartási idők eltérhetnek
szombatSzoZárva
vasárnapVZárva
hétfőH
8:45 – 16:00
keddK
8:45 – 16:00
szerdaSze
8:45 – 16:00
csütörtökCs
8:45 – 16:00
péntekP
8:45 – 15:00
Zárva.
Nyitásig  1 nap 16 h 42 min.
1 nap 16 h 42 min

Ügyfélfogadás előre egyeztetett időpontban. Amennyiben időpontot szeretne kérni, kérjük telefonáljon a megadott munkaidőn belül. +3620 429 5712 www.epiteszmernok-tervezo.hu

Leírás

Építészmérnök stúdióként fő profilunk az építésügyi tervezés, szakértés és műszaki ellenőrzés. Számunkra fontos, hogy megrendelőink elégedettek legyenek munkánkkal, ezért a határidők betartását mindig szem előtt tartjuk. Jelentős tapasztalattal rendelkezünk mind a tervezés, mind az épület kivitelezése során felmerülő problémákkal kapcsolatban. A megrendelői igények teljes kiszolgálása érdekében ismeretünket folyamatosan bővítjük. Szoros kapcsolatokat ápolunk építőipari szövetségekkel, szervezetekkel, a Zöldtetőépítők Országos Szövetségének munkáját elnökségi tagként is támogatjuk.


Cégleírás
A GX Design Stúdió fő profilja az építésügyi tervezés, szakértés és műszaki ellenőrzés. Célunk, hogy a tervezés mellett a vizuális megjelenítés teljes eszköztárát felhasználva szolgáljuk ki megrendelőink igényét. Építész stúdiónkra a megbízhatóság, precizitás, rugalmasság és az építész szakma iránti elhívatottság jellemző. Jelentős tapasztalattal rendelkezünk mind a tervezés, mind az épület kivitelezése során felmerülő problémákkal kapcsolatban. A megrendelői igények teljes kiszolgálása érdekében ismeretünket folyamatosan bővítjük. Szoros kapcsolatokat ápolunk építőipari szövetségekkel, szervezetekkel, a Zöldtetőépítők Országos Szövetségének munkáját elnökségi tagként is támogatjuk.
Mérnök stúdiónk tevékenységi körébe tartozik az építésügyi tervezésen kívül a lakó és középületek hasznosításához kapcsolódó projektekben való részvétel, zöldtetők, tetőkertek, és egyéb energiatudatos megoldások tervezése és szaktanácsadása is. Munkánk a tervezéstől és engedélyeztetéstől, az értékbecslésen, szakértői szaktanácsadáson, engedélyeztetésen keresztül akár átalakítási vagy új építésű munkák teljes megvalósításig is kiterjed. Az elvégzett munkák minőségére garancia a programokban résztvevő kollégáink és külső szakértőink (mérnökök, közgazdászok, kivitelezők) magas fokú szakismerete. Neves szakemberekkel dolgozunk együtt, ezen kívül jelentős kivitelezői kapcsolatokkal is rendelkezünk. Partnereinkkel a munka során fontosnak tartjuk a folyamatos kapcsolattartást, személyes találkozókat.
Irodánk Budapest frekventált közlekedési csomópontjánál, található, de tevékenységünk az ország teljes területét lefedi. Megbízóink között önkormányzatok, cégek és magánszemélyek is szerepelnek. A GX Design Stúdió továbbra is örömmel kíván élni a lehetőséggel hogy a ily módon is hozzátehessünk környezetük szépítéséhez, korszerűsítéséhez és megbízóink segítéséhez.
Kulcsszavak:
Építészeti tervezés, Ingatlan értékbecslés, Tervezői művezetés, Felelős műszaki vezetés, Bonyolítás, Tendereztetés, Energetikai tervezés, Kiviteli tervek készítése, Szaktanácsadás, Hasznosítás, Engedélyeztetés, Látványterv készítés, Fejlesztési terv, Látványterv készítése, Építési műszaki ellenőrzés, Beruházási és szakmai koncepciók kidolgozása, Elvi engedélyezési, Hasznosíthatósági szaktanácsadás, Építési ellenőr, Építési engedélyezési, Építész költségvetés készítés, Építészeti szakértés és építési műszaki ellenőrzés
Szolgáltatási helyek
Építész-Mérnök-Tervező-Iroda Kft. BUDAPEST, 1027 Margit körút 34, 1012 Attila u. 107. www.epiteszmernok-tervezo.hu info@epiteszmernok-tervezo.hu Tel: 20 429 5712 Ügyfélfogadás előre egyeztetett időpontban.
Irodánkban beszélt nyelvek
Angol, Magyar, Francia
Fizetési lehetőségek
 • Készpénz
  Készpénz
 • Banki átutalás
  Banki átutalás
 • Euro
  Euro
Gx Design Stúdió, Építész-Mérnök-Tervező-Iroda-Kft a következő kategóriákban szerepel:

Vélemény

Igazi értékteremtő építészeti szakmai szolgáltatás

, több mint 2 évvel ezelőtt

Köszönöm azt az odaadó segítséget amelyet GX Design stúdió nyújtott álmaink otthonának megtervezésében és megvalósításában. Üdvözlettel, Dr. Tóth Brigitta
## építész# tervező# műszaki ellenőr
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Írjon véleményt a(z) Gx Design Stúdió, Építész-Mérnök-Tervező-Iroda-Kft részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Kapcsolattartó személyek

Gábor Gilincsek
Vezetőség

Üzenet küldése

+3620 429 5712

  Vásároljon Prémium Tagságot
  Facebook

  Letöltés

  Árajánlat; műszaki ellenőr, építész mérnök, tervezés, tanácsadás, szakvélemény
  Árajánlat; műszaki ellenőr, építész mérnök, tervezés, tanácsadás, szakvélemény
  PDF from 2015.08.11. - 174 KB
  File letöltése
  Árajánlat; műszaki ellenőr, építész mérnök, tervezés, tanácsadás, szakvélemény
  Árajánlat; műszaki ellenőr, építész mérnök, tervezés, tanácsadás, szakvélemény
  PDF from 2015.08.11. - 87 KB
  File letöltése

  Hasonló cégek a közelben

  1. LOGODI U. 50.
   1012  Budapest
   (1) 789 6938
  2. Logodi u. 63
   1012  Budapest
   (1) 201 1150
  3. Logodi U. 65.
   1012  Budapest
   (1) 375 1907
  4. Logodi Utca 72
   1012  Budapest
   (1) 384 4033
  5. Attila út 133
   1012  Budapest
   (1) 224 7850
  6. ALKOTÁS U.11.
   1123  Budapest
   (70) 547 2684
  7. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete