GRX Electro Outlet BUDAPEST, Fehérvári út

6 Vélemény
Ellenőrzött adatok, frissítve 2020. január 9.

Nyitvatartási idők

Ezek a nyitvatartási idők eltérhetnek a koronavírus okozta helyzet nyomán elrendelt korlátozások miatt.
szombatSzo
10:00 – 14:00
vasárnapVZárva
hétfőHZárva
keddKZárva
szerdaSzeZárva
csütörtökCsZárva
péntekP
10:00 – 19:00
Nagypéntek, befolyásolhatja a nyitvatartási időt
Zárva.
Nyitásig  2 h 52 min.
2 h 52 min

Gazdasági információk

Cégnév
GRX-Electro outlet Kereskedelmi, Ingatlanforgalmazási és Szolgáltató Kft.
Cégjegyzékszám
01-09-690133
Adószám
12514029-2-43
Alkalmazottak száma
1-21
TEÁOR kód
4743 - Audio-, videoberendezés kiskereskedelme

Leírás

Cégünk fő profilja csomagolássérült, szépséghibás, túlkészletezett termékek kiárusítása. Termékeinket tesztelés után értékesítjük és 12 hónap garanciát vállalunk rájuk.

LCD és Plazma TV készülékek, LCD monitorok, videomagnók, DVD-VIDEO kombók, asztali DVD lejátszók, asztali DVD írók, házimozi rendszerek, hűtőszekrények, mosógépek, szárítógépek, mosogatógépek, tűzhelyek, főzőlapok, porszívók, mikrohullámú sütők, klímák széles választéka.


Cégleírás
Termékeinket megvásárolhatja személyesen üzleteinkben vagy webáruházunkon keresztül megrendelheti. Webáruházunkban kizárólag olyan termékeket lehet kosárba tenni ( megrendelni ) melyek sérülésmentes állapotban vannak és megfelelő készlettel rendelkezünk belőlük. LCD, PLAZMA TV Képcsöves TV Video / Kamera DVD lejátszó / Író DVB és DAB tunerek Audio / mp3 termékek Házimozi rendszer Autó Hi-Fi Számítástechnika LCD Monitor Fényképezőgép Háztartási kisgépek Mosógép/Mosogatógép Hűtőszekrény Tűzhely/Sütő Főzőlap Páraelszívó Mikrohullámú sütő Porszívó Klíma/Ventillátor
Kulcsszavak:
Szórakoztató elektronika, Mosógép, Háztartási gépek, Háztartási kisgépek, Mosogatógép, Bojler, Fagyasztó, Vasaló, Szárítógép, Porszívók, Hűtőszekrény, Plazma TV, Fagyasztószekrény, Házimozi rendszer, Háztartási nagygépek, Mosó szárítógép, Hangfalak, LCD Monitor, Páraelszívók, Borhűtő, Konyhai kisgép, Fagyasztóláda, Tűzhely, Hordozható DVD lejátszó, Fűtőberendezés, Nyomtató, Laptop, DVD, Klímaberendezés, Kábelek, Ventilátor, Konzol, Autóhifi, Légfüggöny, Digitális fényképezőgép, Mikrohullámú sütők, Tablet pc, Rádi, Beépíthető sütők, Blu ray lejátszó, Audio mp3 termékek, Beépíthető főzőlapok, Beépíthető hűtő, Beépíthető mikrohullámú sütők, Beépíthető szettek, Blu-ray felvevő, Foto-video, Fűtő eszközök, Hangfalszettek, Hi-fi rendszerek, LCD-LED TV, LED monitor, Professzionális kijelzők, TV kiegészítő, Digitális fotóalbum
Termékek
Televízió, LCD-LED TV, Plazma TV, konzolok, Tv kiegészítő, Háztartási nagygépek, Hűtőszekrény, Borhűtő, Fagyasztó, Fagyasztószekrények, Fagyasztóládák, Mosógépek, Mosó - szárítógép, Szárítógépek, Mosogatógépek, Tűzhelyek, Beépíthető hűtő, Beépíthető sütők, Beépíthető főzőlapok, Beépíthető szettek, Beépíthető mikrohullámú sütők, Páraelszívók, DVD, VIDEO, HÁZIMOZI, DVD, BLU-RAY lejátszó, DVD, BLU-RAY felvevő, Házimozi rendszerek, Hangfalszettek, AUDIO - MP3 termékek, Rádiók, HI-FI rendszerek, Hangfalak, Hordozható DVD lejátszó, LED monitor, LCD monitor, Professzionális kijelzők, Laptop, Háztartási kisgépek, Konyhai kisgépek, Mikrohullámú sütők, Porszívók, vasaló, szépségápolás, Mikrohullámú sütők, FOTO-VIDEO, Digitális fényképezőgépek, Digitális fotóalbum, Bojler, vízmelegítő, puffertartály, Fűtő eszközök, Klíma berendezések, Fűtő berendezések, Ventilátor, légfüggöny, NYOMTATÓ, TABLET PC, Kábelek, Csatlakozók, Auto Hi-Fi
GRX Electro Outlet BUDAPEST, Fehérvári út a következő kategóriákban szerepel:

Vélemény

Gabor Asztalos

, több mint 2 évvel ezelőtt

Jobban teszik ha soha nem vásárolnak náluk. Hibás termékek, vérlázító hozzáállás. Mindenki kerülje!!!!

garancia és veztői hozzáállás

, több mint 2 évvel ezelőtt

Az én tapasztalatom szöges ellentétben áll az előttem hozzászólókkal. A grx outlet valóban olyan mint a termékeik. Hibásak, sérültek, normális emberi felhasználásra alkalmatlanok. Ezt a következőkre alapozom: 2009.szeptemberében vettem egy Samsung CLX 3160 FN multifunkcionális nyomtatót. Vissza kellett vinnem mert a scanner nem működött, egy hónap múlva visszakaptam, de ezután sem működött. Újra visszavittem, eltelt több mint 60 nap és semmilyen visszajelzést sem kaptam a készülékről. Amikor ezután személyesen érdeklődtem és reklamáltam - persze a vezető nem tartózkodott az üzletben - azt a választ kaptam jöjjek vissza másnap. Visszamentem másnap - vagyis ma - és sikerült beszélnem a vezetővel/tulajdonossal. Először csak kiüzent a kuckójából, de én személyesen kívántam beszélni vele és erre elém állt és azt mondta: elfelejtették a készülékemet, de pont ma jön a nyomtatószervízes és megcsinálja. Érdekes pont ma, amikor megjelenetem. Egyébként is miért nem érdeklődtem a készülék iránt akkor nem felejtették volna el. Mondtam nem érdekel a készülék, nincs bizalmam a cég iránt, nincs bizalmam a termékeik iránt. Kárpótlásul felajánlotta a "vezető" aki be sem mutatkozott, hogy ha kész a készülék hazaszállítják. Komoly tévedésben él az úriember, a készülék el és hazaszállításáról is a forgalmazónak kell gondoskodnia a kötelező jótállásról szóló rendelet alapján. De ezt korábban én sem tudtam, igy két alkalommal is saját költségemen vittem vissza a készüléket. Hamis és a rendelettel ellentétes a www.grx.hu weboldalon a garanciális ügyintézésre vonatkozó rész is, hogy csak a nagyháztartási gépek javítására küldenek a helyszínre szerelőt, minden más esetben a készüléket a vevőnek kell bevinnie az üzletbe. A rendelet alapján minden 10 kg-nál súlyosabb terméket az üzemletetés helyén kell megjavítani. Ezek után érthető, hogy nem tartok igényt a készülékre és vissza követelem a vételárat. Érdekes, hogy a vételár átvételéről nem feledkeztek meg, de a garanciális javításról igen.
## garancia# üzletpolitika
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Electro outlet

, több mint 2 évvel ezelőtt

Két hónappal ezelőtt jártunk ebben a műszaki áruházban, mert a lányom náluk nézett ki az interneten egy tv-t. Nagyon készséges és hozzáértő emberek dolgoznak itt. E-mailben rákérdeztem a konkrét termékre, melyre perceken belül jött a válasz és még aznap el is mentünk az üzletbe és megvásároltuk nagyon kedvező áron. Attól függetlenül, hogy outlet az áruház 12 hónap garancia van a televíziókra. Nagyon ajálom mindenkinek a GRX.hu-t, mert súlyon tízezreket spórolhat meg, aki náluk vásárol.
## műszaki áruház# multimédia
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Elektro Outlet

, több mint 2 évvel ezelőtt

Néhány hete vásároltam a miskolci Elektro Outlet-ben egy monitort.Igaz, hogy amikor először voltam náluk éppen nem lehetett kapni.Megrendelés után kb. egy hét múlva viszont megkaptam a monitort, nagyon olcsón.Meg vagyok elégedve a kiszolgálással.Ajánlom mindenkinek, pláne akiknek elege van a szakértelem nélküli eladókból.
## elektronika# szórakoztató elektronika
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

kérés

, több mint 2 évvel ezelőtt

Az Önök által forgalmazottAWO/D AS 128 Whirpool Agoa Stream mósogéphez használati utasitást hol kapok magyar szöveggel.
## használati utasitás
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Több vélemény
Írjon véleményt a(z) GRX Electro Outlet BUDAPEST, Fehérvári út részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot
Facebook

Közelben található GRX kirendeltségek

 1. Budafoki Út 56
  1117  Budapest
 2. Andor utca 2.
  1117  Budapest
 3. Fő Út 140/3
  5500  Gyomaendrőd
 4. Gyóni Géza Utca 11
  5600  Békéscsaba