Graffiti Plussz 2002 Kft., Budapest

frissítve több mint 2 évvel ezelőtt

Leírás

Cégünk a Graffiti P lussz Kft. 2002. tavaszán alakult, azzal a határo- zott elképzeléssel, hogy az úgynevezett graffiti jelenség okozta - mára már országos méretű - probléma kezelésére és visszaszorí- tására hatékony, ugyanakkor költségkímélő megoldással álljon elő.


Cégleírás
HOMLOKZATTISZTÍTÁS Épülethomlokzataink országszerte, de különösen a nagyvárosokban rendkí- vül szennyezettek. A változó szemléletmódnak köszönhetően egyre nagyobb az igény ezen felületek megtisztítására, újjávarázsolására. A tisztítandó felület és a szennyeződés típusa függvényében azonban magas szakmai és techno- lógiai követelményeknek kell megfelelni a tisztítás során. A tisztítóeljárás haté- konysága mellett lényeges szempont a tisztítandó felület épségének megőr- zése és a környezet minél kisebb mértékű terhelése. Cégünk két olyan, Magyarországon egyedülálló tisztítóeljárást alkalmaz, melyek a fenti követelmények mindegyikének maradéktalanul megfelelnek. VORTEX ROTEX GŐZTISZTÍTÓ TECHNOLÓGIA A Vortex Rotek eljárás egy változtatható nyomáson alapuló gőztisztítási technológia, mely festékrétegek, szennyeződések és egyéb bevonatok kíméletes és környezetbarát eltávolítására szolgál.
A technológia lelke a Rotek gőzfej, mely egy speciális hi-tech diszket tartalmaz, mely az átáramló nagynyomású gőzt pengeszerű sugárrá alakítja. A gőzsugár 100%-os hatásfokkal távolítja el a nemkívánt szennyeződéseket anélkül, hogy a hordozó alapot megsértené. A hőmérséklet, a nyomás és a diszkek mére- tének variálása minden körülmények közt lehetővé teszi az adott feladatnak leginkább megfelelő tisztítási hatásfok elérését. TORBO TECHNOLÓGIA A Torbo szemcseszóró technológia jelenleg Európában az egyik leginkább elterjedt és legmodernebb felülettisztító eljárás. Az eljárás működési elvének lényege, hogy a felületkezelő anyag és a víz elegye a tárolóból víznyomás hatására a légáramba kerül.
A légáram által szállított nedves szemcsék fejtik ki az optimális tisztítóhatást. Mivel a felület- kezelő anyagot kezdetektől víz borítja, szinte nullára csökken a porkibocsátás. A nyomás és a víz mennyiségének variálhatósága, valamint a felhasználható szóróanyagok széles skálája bármilyen tisztítási feladathoz való optimális alkalmazkodást
Kulcsszavak:
Takarítás, Tisztítástechnika, Alpintechnika, Karbantartás, Műemlékvédelem
Graffiti Plussz 2002 Kft. a következő kategóriákban szerepel:

Vélemény

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Graffiti Plussz 2002 Kft.

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot

Hasonló cégek a közelben

 1. Huszti Út
  1031  Budapest
  06-70-885-5809
 2. Orbán B. U. 27. Iv/12.
  1037  Budapest
  (20) 961 0629
 3. Bécsi Út 267
  1037  Budapest
  (1) 278 0240
 4. Bécsi Út 267.
  1037  Budapest
  (1) 240 7698
 5. Szentendrei Út 89-93
  1033  Budapest
  (70) 538 4648
 6. Búza Utca 16.
  1033  Budapest
  (1) 367 1326
 7. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete