Gordio Csoport, Budapest

frissítve 2018. május 15.

Leírás

A Gordio-t nagy munkabírás, pozitív hozzáállás, rugalmasság és korrektség jellemzi. És még valami: élvezzük a munkát, az új kihívásokat!


Cégleírás
Küldetésünk: Elkötelezettek vagyunk a Magyarországon működő vállalkozások emberi erőforrás menedzsment és marketing döntéshozatalának folyamatos támogatásában. Sikereink mögött szakértelem, kreativitás és törődés rejlik. Munkatársaink sokéves tapasztalata miatt kötelességünknek érezzük a közreműködést külföldi vállalkozások magyarországi tevékenységének beindításában és fejlesztésében. A Gordio Csoport első vállalkozása, a Gordio Tanácsadó Csoport Kft. 1998-ban alakult azzal a céllal, hogy az emberi erőforrás kezelés, és a marketing területén magas színvonalú szolgáltatásokat nyújtson ügyfeleinek.
A Gordio ma is e két területre összpontosít, ám az évek során elmélyült tapasztalatok, és az időközben jelentősen differenciálódott szolgáltatási portfólió indokolta ezek strukturálását, amely 2004-re a két Gordio cégben öltött testet. A Gordio Szervezetfejlesztő, és a Gordio Tanácsadó Csoport Kft., azonos tulajdonosi szerkezete, letisztult üzleti érdekei garantálják az egységes piaci fellépést, a szerteágazó szolgáltatások hatékony integrációját. Minden törekvésünk arra irányul, hogy ügyfeleink számára észrevétlen maradjon ez a belső szerkezet, ők egy egységes, magas színvonalú, professzionális Gordioval dolgozzanak együtt. A Gordio sokrétű tudással rendelkező, tapasztalt szakemberek munkáját hangolja össze.
Ez a háttér lehetőséget teremt arra, hogy ügyfelünk konkrét igényét látva, rugalmasan tudjuk a szükséges területek szakértőit bevonni az adott feladat megoldásába. Fennállásunk alatt a magyar gazdasági élet számos meghatározó vállalata bízott meg bennünk, és kért fel a legkülönbözőbb feladatok megoldására.
Gordio Csoport a következő kategóriákban szerepel:

Vélemény

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Gordio Csoport

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot

Hasonló cégek a közelben

 1. Fő U 68
  1027  Budapest
  (1) 202 1216
 2. Fő Utca 68.
  1027  Budapest
  (1) 201 7337
 3. Fő Utca 68. Iv. Em. 451.
  1027  Budapest
  (1) 201 7937
 4. Fő U. 68
  1027  Budapest
  (1) 225 8410
 5. Csalogány Utca 21
  1027  Budapest
  (1) 316 6762
 6. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete