Gombdinasztia Kft., Budapest

1 Vélemény
Gombdinasztia Kft.
Szatmár utca13., Zugló
1142 Budapest - XIV. kerület
Írj véleménytHibás adat jelentéseOldal módosítása
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt

Gazdasági információk

Cégjegyzékszám
01-09-179972
Adószám
24743480-2-42
Alkalmazottak száma
1-5
TEÁOR kód
2562 - Fémmegmunkálás

Leírás

Gombdinasztia Kft. honlapja

A vállalkozást 1932-ben alapította Massányi József. A felvidéki fiatalember jó érzékkel vette észre az üzletben rejlő lehetőséget. A cég átvészelte a háborút, államosítást és talpon maradt.


Cégleírás
Fia Massányi Tamás harminc évig állt az üzlet élén, 2007-től lánya és veje folytatja a tradíciót. A cég fő tevékenysége a behúzott gomb gyártása, amelyet a cégalapító által tervezett gépeken készül. A gombokhoz a gombhoz szerszámot szerszámhoz és prést préshez is készítünk.
A különböző (kárpitos és ruhaipari) a gombokhoz gombok gyártása mellett foglalkozunk ringlik, ringli patentok patent forgalmazásával, ezekhez is helyben gyártjuk a szerszámot szerszám. A hetvenöt éves múlt a kellékpiacon, garancia a minőségre, termékeinket az aktuális divatnak megfelelően folyamatosan fejlesztjük, ellenőrizzük.
Termékek Ruházati gomb alumínium alsóval műanyag (fekete/fehér) alsóval cérnás (fekete/fehér) alsóval Golyó gomb műanyag (fekete-fehér) alsóval cérnás (fekete-fehér) alsóval Kárpitos gomb (vas alsó és felsővel) Kárpitoskellékek szöges kárpitos gomb sasszeges kárpitos gomb ellen-gomb Ringli (alátéttel együtt) Jelvény Csat Patent kesztyű patent dzseki patent Fiocchi kesztyű patent nagy körmös patent nagy-körmös fejjel bébipatent (nikkel mentes) Farmergombok farmerszegecs csőszegecs Díszgombok Egyedi gombok Szerszámok, berendezések gombbehúzó prés gombbehúzó szerszám patentozó ringliző prés ringliző szerszámok
Kulcsszavak:
Gomb, Jelvény, Gombbehúzás, Jelvény készítés, Gombbehúzó Szerszám, Patentozó Ringliző Prés, Gombbehúzó Prés, Kárpitos Gomb, Ringliző Szerszámok
Gombdinasztia Kft. a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemények

2017. január 6.

Nem lehet bejutni. Átjött én a város másik végéből nincs itt senki. És még ki sincs írva hogy mi van.

Írjon véleményt a(z) Gombdinasztia Kft. részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


Készítsd el honlapodat
Technikai ismeretek nélkül
30 napos ingyenes próbaverzió

Hasonló cégek a közelben

 1. Czobor Utca 8.
  1147  Budapest
 2. ERZSÉBET KIRÁLYNÉ ÚTJA 57-61.
  1142  Budapest
 3. Telepes U. 39.
  1147  Budapest
 4. Telepes U. 46
  1147  Budapest
 5. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete