Gombdinasztia Kft., Budapest

1 Vélemény
Gombdinasztia Kft.
Szatmár utca13., Zugló
1142 Budapest - XIV. kerület
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt

Gazdasági információk

Cégjegyzékszám
01-09-179972
Adószám
24743480-2-42
Alkalmazottak száma
1-5
TEÁOR kód
2562 - Fémmegmunkálás

Leírás

A vállalkozást 1932-ben alapította Massányi József. A felvidéki fiatalember jó érzékkel vette észre az üzletben rejlő lehetőséget. A cég átvészelte a háborút, államosítást és talpon maradt.


Cégleírás
Fia Massányi Tamás harminc évig állt az üzlet élén, 2007-től lánya és veje folytatja a tradíciót. A cég fő tevékenysége a behúzott gomb gyártása, amelyet a cégalapító által tervezett gépeken készül. A gombokhoz a gombhoz szerszámot szerszámhoz és prést préshez is készítünk.
A különböző (kárpitos és ruhaipari) a gombokhoz gombok gyártása mellett foglalkozunk ringlik, ringli patentok patent forgalmazásával, ezekhez is helyben gyártjuk a szerszámot szerszám. A hetvenöt éves múlt a kellékpiacon, garancia a minőségre, termékeinket az aktuális divatnak megfelelően folyamatosan fejlesztjük, ellenőrizzük.
Termékek Ruházati gomb alumínium alsóval műanyag (fekete/fehér) alsóval cérnás (fekete/fehér) alsóval Golyó gomb műanyag (fekete-fehér) alsóval cérnás (fekete-fehér) alsóval Kárpitos gomb (vas alsó és felsővel) Kárpitoskellékek szöges kárpitos gomb sasszeges kárpitos gomb ellen-gomb Ringli (alátéttel együtt) Jelvény Csat Patent kesztyű patent dzseki patent Fiocchi kesztyű patent nagy körmös patent nagy-körmös fejjel bébipatent (nikkel mentes) Farmergombok farmerszegecs csőszegecs Díszgombok Egyedi gombok Szerszámok, berendezések gombbehúzó prés gombbehúzó szerszám patentozó ringliző prés ringliző szerszámok
Kulcsszavak:
Gomb, Jelvény, Gombbehúzás, Jelvény készítés, Gombbehúzó Prés, Gombbehúzó Szerszám, Kárpitos Gomb, Patentozó Ringliző Prés, Ringliző Szerszámok
Gombdinasztia Kft. a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemények

több, mint 6 hónappal ezelőtt

Nem lehet bejutni. Átjött én a város másik végéből nincs itt senki. És még ki sincs írva hogy mi van.

Írjon véleményt a(z) Gombdinasztia Kft. részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Hasonló cégek a közelben

 1. Czobor Utca 8
  1147  Budapest
 2. ERZSÉBET KIRÁLYNÉ ÚTJA 57-61.
  1142  Budapest
 3. Erzsébet Királyné Útja 60./A
  1142  Budapest
 4. Nagy Lajos Kir. Útja 139.
  1149  Budapest
 5. Telepes U. 39.
  1147  Budapest
 6. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete