Gold Invest Tanácsadó Kft., Budapest

frissítve 2018. május 15.

Leírás

Cégünk 1997-ben alakult, kifejezetten tanácsadói feladatok ellátására. A tanácsadás mellett nyílt és belső vállalati oktatási programokat is lebonyolítunk.


Cégleírás
Az utóbbi néhány évben tevékenységünket az ügyfélkapcsolati problémák területére szűkítettük, mivel ezen a területen sikerült a legtöbb tapasztalatot szereznünk, és úgy ítéltük meg, hogy ez az a terület, ahol a hazai cégek a legkisebb anyagi ráfordítással a legrövidebb idő alatt utolérhetik nyugati versenytársaikat. A nyári holtszezon kivételével lehetőség szerint minden hónapban szervezünk nyílt oktatási programokat, szemináriumokat, workshopokat és tréningeket, főként a közepes és kisebb méretű cégek munkatársai számára, akik az alacsony létszám, vagy az oktatási költségkeret korlátai miatt nem engedhetik meg maguknak a belső képzéseket. Az utóbbi években összegyűlt szakmai tapasztalatainkat "PANASZÜGYEK HATÉKONY MEGOLDÁSA" című szakkönyv megjelentetésével azok számára is hozzáférhetővé szeretnénk tenni, akik nem vettek még részt továbbképzésen. A könyv írója cégünk vezető tanácsadója, de valamennyi munkatársunk, sőt sok ügyfelünk is közreműködött elkészítésében.
Kulcsszavak:
Minőségbiztosítás, Vállalati tanácsadás, Képzés, Oktatás, Tanácsadás, Szaktanácsadás, Fejlesztés, Tréning, Kommunikáció, Üzleti kommunikáció, Vevőszolgálat
Gold Invest Tanácsadó Kft. a következő kategóriákban szerepel:

Vélemény

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Gold Invest Tanácsadó Kft.

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot
Facebook

Hasonló cégek a közelben

 1. Bécsi Út 211
  1032  Budapest
 2. Orbán Balázs Út 1 I/5
  1037  Budapest
  (1) 240 1861
 3. BOJTÁR UTCA 56.
  1037  Budapest
  1/453-6100
 4. SZEMLŐHEGY U. 18.
  1025  Budapest
  (1) 316 5017
 5. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete