Gilda Max Díva Fitnesz Mozgásközpont, Budapest

frissítve több mint 2 évvel ezelőtt

Nyitvatartási idők

Ezek a nyitvatartási idők eltérhetnek a koronavírus okozta helyzet nyomán elrendelt korlátozások miatt.
szombatSzo
8:00 – 20:00
vasárnapV
8:00 – 20:00
hétfőH
7:00 – 22:00
keddK
7:00 – 22:00
szerdaSze
7:00 – 22:00
csütörtökCs
7:00 – 22:00
péntekP
7:00 – 22:00
Nagypéntek, befolyásolhatja a nyitvatartási időt
Nyitva.
Zárásig  11 h 43 min.
11 h 43 min

Leírás

2017.januárjában nyitotta meg kapuit a sportolni, kikapcsolódni vágyó hölgyek előtt a belvárosban a Gilda Max Díva Fitness terem. a hálózat legújabb és egyben legexkluzívabb tagjaként 750 négyzetméteren várja a felüdülésre vágyó hölgyeket, édesanyákat. Vendégeinket egyéni, és csoportos edzésekre egyaránt várjuk. Emellett igénybe vehető infra és finn szauna, ingyenes gyermekmegőrző valamint a Fitness Kitchen Bistro. Tavasztól pedig további bővüléssel minden igényt kielégítő funkcionális rész került kialakításra.
Szakképzett személyi edzőink a helyszínen a legmodernebb Hoist típusú gépek és magas színvonalú eszközpark igénybe vételével segítik a mozogni vágyókat. Az egyéni edzésprogramot táplálkozási tanácsadás, és a helyszínen is elérhető táplálék kiegészítők, valamint a Costes étterem receptjei alapján készült ételkülönlegességek egészítik ki. A csoportos órákra előre bejelentkezés szükséges a 06-70-420-0465 számon. Fitness Kitchen Bistro táplálék kiegészítők és helyben is fogyasztható, egészséges meleg ételek széles választéka Egészséges és prémium fitness ételek a Te igényeidre szabva.
Gyorsan elkészíthető laktóz- és gluténmentes ebéd- és vacsoraboxok, melyeket profi séfek készítenek dietetikusok és sportolók közreműködésével: PROFI SÉFEK RECEPTJEI ALAPJÁN. Konditerem Kérjük, forduljanak képzett személyi edzőinkhez, akik remek cardio gépparkunk, a legmodernebb Hoist kondigépek és magas színvonalú eszközállományunk igénybevételével Önökkel egyeztetve alakítják ki az Önök saját céljainak megfelelő tervezeteket. Konditermi edzésformák: Olyan edzéstípusok, amelyek során eszköz nélkül, szabadsúlyokkal, gépekkel (erőgépek, kardiógépek, funkcionális állványok) és egyéb eszközökkel helyes formában, rendszeresen végzett gyakorlatokkal oly reakciókra késztethetjük a szervezetet, amelyek optimális esetben az emberi test kompenzációs, illetve túlkompenzációs folyamatai révén célzottan növelhetik a fizikai erőnlét összetevőit és ezen túl az általános közérzetet is javítani ké?


Kulcsszavak:
Edzőterem
Szolgáltatások
Konditerem, Egyéb szolgáltatások
Gilda Max Díva Fitnesz Mozgásközpont a következő kategóriákban szerepel:

Vélemény

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Gilda Max Díva Fitnesz Mozgásközpont

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot
Facebook
Twitter

Közelben található Gilda Max kirendeltségek

 1. Váci Út 35
  1134  Budapest
 2. Október Huszonharmadika U. 8-10.
  1117  Budapest
 3. Flórián Tér 6-9.
  1033  Budapest
 4. Hunyadi János Út 19
  1117  Budapest