Gepárd-Fen Kft., Budapest

frissítve 2018. augusztus 1.

Gazdasági információk

Adószám
10936849-2-41
TEÁOR kód
4531 - Gépjárműalkatrész-nagykereskedelem

Leírás

A GEPÁRD-FEN Kft 1994. május 1-jén alakult. Alapítói a magyarországi Gepárd 93 Bt illetve a németországi FEN Fahrzeugtechnik Handel GmbH. A korábban meglévő kétoldalú üzleti kapcsolatok továbbfejlesztése, bővítése céljából létrehozott társaság fő feladata egyrészt a FEN cég termékeinek magyarországi képviselete, másrészt a Magyarországon gyártott és a németországi minőségi követelményeknek is megfelelő alkatrészek németországi exportjának bővítése volt. Kezdetben ez elsősorban a volt keletnémet típusok (IFA W 50, IFA L 60, Multicar, Barkas, Robur, Trabant, Wartburg, Simson) alkatrészeinek importját illetve exportját jelentette.
A kezdeti évek dinamikus fejlődését követően azonban egyértelművé vált, hogy amennyiben cégünk a fejlődés ütemét tartani, illetve fokozni kívánja, a fenti kifutó félben lévő típusok mellett valamilyen új tevékenységet is el kell kezdenie. A felismerést azonnal tett követte, s már 1995-től a meglévő alaptevékenységgel párhuzamosan elkezdtük további országok irányába az export kibővítését, illetve külföldi, alapvetően európai gyártóművek teljes termékskálájának magyarországi képviseletét. Jelenlegi exporttevékenységünk négy ország irányába (Németország, Lengyelország, Szlovákia, és Bulgária) rendszeres, de exportáltunk már Angolába és Vietnámba is. Jelenleg közel 60 külföldi cég képviseletét látjuk el.
Ezek közül többnek a kizárólagos magyarországi képviselete vagyunk. Itt most csak néhányat szeretnénk megemlíteni, mint például a lengyelországi WESEM, a csehországi TESLA, a német OPTIBELT, vagy az olasz RADEX. Cégünk mottója: MINŐSÉGI TERMÉKET MEGFIZETHETŐ ÁRON ! Azért hogy ennek a feltételnek még inkább megfeleljünk, ez évre tervezzük az ISO minőségirányítási rendszer cégünknél történő bevezetését. Terveink között szerepel továbbá az ON LINE értékesítés ez évi beindítása, amely lehetővé teszi, hogy termékeinkről az internet segítségével információhoz, s azonnali rendelési lehetőséghez jussanak vevőink.


Kulcsszavak:
Autó, Autóalkatrész, Gépjárműalkatrész, Hajtómű, Gepárd, Gépjármu, Márkaképviselet, Motorkerékpár, Csapágy, Jármű, Személygépjármu, Eroátviteli elem, Kishaszongépjármu, Gepárd fen
Termékek
fényszóróbetét, gömbfej, olajszűrő, univerzális hátsólámpa, vezérműszíj
Gepárd-Fen Kft. a következő kategóriákban szerepel:

Vélemény

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Gepárd-Fen Kft.

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot

Hasonló cégek a közelben

 1. Reitter Ferenc Utca 97A
  1135  Budapest
  (1) 787 8810
 2. Szent László U. 120.
  1131  Budapest
  (1) 340 3550
 3. Szent László Út 79/B
  1135  Budapest
  (1) 320 1549
 4. Tahi Utca 95
  1142  Budapest
  (1) 237 0999
 5. Jász U. 76
  1135  Budapest
  (1) 350 1095
 6. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete