Gemma Rendszerház Kft., Budapest

frissítve 2018. május 15.

Leírás

Tanácsadás Rendszerfejlesztés Rendszerbevezetés Infrastruktúra megvalósítás, erőforráskihelyezés


Cégleírás
Gemma Rendszerház Kft. elődje - a Gemma Bt. - 1994-ben alakult vállalkozás, melyet 3 magánszemély hozott létre alapvetően a Deloitte & Touche nemzetközi tanácsadási cégnél eltöltött összességében több mint 20 évnyi felhalmozott tanácsadói tapasztalatára alapozva.
Belső folyamataink és kompetenciáink szervesen kapcsolódnak termékeinkhez és szolgáltatásainkhoz Fő kompetenciáink: -Tanácsadás -Stratégia Folyamatszervezés -Változáskezelés -CRM és üzleti intelligencia megoldások bevezetésének előkészítése -Rendszerfejlesztés -Rendszerek készítése a tanácsadói munka segítésére (Szervezet átalakítás, projekt és dokumentum kezelés, probléma és kockázat menedzsment); -Szakértői rendszerek készítése (Munkakör-értékelés, Hitelvizsgálat); -Speciális rendszerek megvalósítása (Környezetvédelmi kontrolling); -Emulációs rendszer fejlesztése (real-time rendszermodellezés) -Rendszerbevezetés -Siebel megoldás, tervezés, bevezetés, üzemeltetés -Saját CRM megoldás bevezetése -Infrastruktúra megvalósítás, erőforráskihelyezés -IT stratégia, biztonsági tanácsadás, audit -Rendszerüzemeltetés (IT outsourcing), Helpdesk megoldások Termékeink az üzleti folyamatok hatékonyságának folyamatos javítását szolgálják. ADAMAS - BPMS alkalmazás Szabványos üzleti objektumokra és egy felhasználó barát web-es megoldásra épülő fejlesztői rendszer, amely a folyamatok, üzleti dokumentumok és szabályok, illetve szervezeti munkamegosztások alapján, programozás nélkül, egyszerű konfigurálással képes az automatizálható feladatok workflowba illesztésére.
BERYL - ABC költségelemzési alkalmazás A stratégiák és szervezetek fejlesztéséhez alkalmazott eszköz, amely tevékenység alapú költségelemzésen keresztül képes a figyelmet és a ráfordításokat a legérzékenyebb pontokra fókuszálni, és teljes képet adni a szervezet működésének és költségeinek egészéről, anélkül, hogy elvesznénk a részletekben. MAKADÁM - szállítólevél és útvonal optimalizáló alkalmazás
Kulcsszavak:
Szoftverfejlesztés, Számítástechnika, Szoftver, Tanácsadás
Gemma Rendszerház Kft. a következő kategóriákban szerepel:

Vélemény

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Gemma Rendszerház Kft.

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot

Hasonló cégek a közelben

 1. BAJCSY-ZSILINSZKY U. 13-15.
  1215  Budapest
  (1) 278 08 20
 2. Kiss János Altábornagy U. 65.
  1211  Budapest
  (1) 203 0887
 3. Bajcsy Zsilinszky Út 58
  1215  Budapest
  (1) 276 9444
 4. Petróleum U. 5-7.
  1211  Budapest
  (1) 278 4108
 5. Kiss János Atb U.65.
  1211  Budapest
  (20) 442 7987
 6. Öntöde Utca 3-5.
  1215  Budapest
  (20) 324 8480
 7. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete