Gemma Rendszerház Kft., Budapest

frissítve 2020.04.21.

Leírás

Tanácsadás Rendszerfejlesztés Rendszerbevezetés Infrastruktúra megvalósítás, erőforráskihelyezés


Cégleírás
Gemma Rendszerház Kft. elődje - a Gemma Bt. - 1994-ben alakult vállalkozás, melyet 3 magánszemély hozott létre alapvetően a Deloitte & Touche nemzetközi tanácsadási cégnél eltöltött összességében több mint 20 évnyi felhalmozott tanácsadói tapasztalatára alapozva.
Belső folyamataink és kompetenciáink szervesen kapcsolódnak termékeinkhez és szolgáltatásainkhoz Fő kompetenciáink: -Tanácsadás -Stratégia Folyamatszervezés -Változáskezelés -CRM és üzleti intelligencia megoldások bevezetésének előkészítése -Rendszerfejlesztés -Rendszerek készítése a tanácsadói munka segítésére (Szervezet átalakítás, projekt és dokumentum kezelés, probléma és kockázat menedzsment); -Szakértői rendszerek készítése (Munkakör-értékelés, Hitelvizsgálat); -Speciális rendszerek megvalósítása (Környezetvédelmi kontrolling); -Emulációs rendszer fejlesztése (real-time rendszermodellezés) -Rendszerbevezetés -Siebel megoldás, tervezés, bevezetés, üzemeltetés -Saját CRM megoldás bevezetése -Infrastruktúra megvalósítás, erőforráskihelyezés -IT stratégia, biztonsági tanácsadás, audit -Rendszerüzemeltetés (IT outsourcing), Helpdesk megoldások Termékeink az üzleti folyamatok hatékonyságának folyamatos javítását szolgálják. ADAMAS - BPMS alkalmazás Szabványos üzleti objektumokra és egy felhasználó barát web-es megoldásra épülő fejlesztői rendszer, amely a folyamatok, üzleti dokumentumok és szabályok, illetve szervezeti munkamegosztások alapján, programozás nélkül, egyszerű konfigurálással képes az automatizálható feladatok workflowba illesztésére.
BERYL - ABC költségelemzési alkalmazás A stratégiák és szervezetek fejlesztéséhez alkalmazott eszköz, amely tevékenység alapú költségelemzésen keresztül képes a figyelmet és a ráfordításokat a legérzékenyebb pontokra fókuszálni, és teljes képet adni a szervezet működésének és költségeinek egészéről, anélkül, hogy elvesznénk a részletekben. MAKADÁM - szállítólevél és útvonal optimalizáló alkalmazás
Kulcsszavak:
Szoftverfejlesztés, Számítástechnika, Szoftver, Tanácsadás
Gemma Rendszerház Kft. a következő kategóriákban szerepel:

Vélemény

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Gemma Rendszerház Kft.

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot

Hasonló cégek a közelben

 1. BAJCSY-ZSILINSZKY U. 13-15.
  1215  Budapest
  (1) 278 08 20
 2. Táncsics Mihály utca 59.
  1174  Budapest
  (30) 564 7282
 3. Ív utca 32
  1215  Budapest
  (30) 343 6946
 4. Bajcsy Zsilinszky Út 58
  1215  Budapest
  (1) 276 9444
 5. Öntő Utca 6
  1211  Budapest
  (1) 425 7445
 6. Petróleum U. 5-7.
  1211  Budapest
  (1) 278 4108
 7. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete