GDN Ingatlanhálózat - Főnix, Budapest

frissítve 2020.08.03.

Nyitvatartási idők

A 2020.08.03. napon beállított nyitvatartási idők
szombatSzoZárva
vasárnapVZárva
hétfőH
9:00 – 17:00
keddK
9:00 – 17:00
szerdaSze
9:00 – 17:00
csütörtökCs
9:00 – 17:00
péntekP
9:00 – 17:00
Zárva.
Nyitásig  1 nap 19 h 23 min.
1 nap 19 h 23 min

Leírás

Szeretettel köszönti Önt a GDN Ingatlanhálózat XVI. kerületi Főnix irodája. Bizonyára rengeteg bemutatkozást látott, olvasott már ingatlanos oldalakon. Én mégis biztos vagyok benne, hogy jól teszi, ha ezt végig olvassa és hozzánk fordul! Írhatnám a sok jól csengő kifejezést, mint profizmus, tapasztalat, lendület, szakértelem, és a többi. Ezekkel természetesen mind rendelkezünk, de ne ezzel foglalkozzunk most, ezeket majd bizonyítjuk Önnek! Egy dolgot viszont mondanom kell, ez pedig a látásmód. Profit orientált világunkban sokszor sajnos csak ügyfelek vannak. Vevők pénzzel, eladók ingatlanokkal.
Nos, én és kollégáim másképpen látjuk, emberek jönnek hozzánk vágyakkal, álmokkal. Míg ezt az árut sokan "csak" ingatlanként kezelik, mi tudjuk, hogy egy otthon bújik meg mögötte, múlt- és jövőbeli emlékekkel és tervekkel. Az ingatlan nem pusztán portéka, hanem az életterünk. Egy hely, ami a mi kis világunk. Ahol reggel készülődünk a napra, ahová hazatérünk pihenni, és együtt vagyunk szeretteinkkel, barátainkkal. Ez csak néhány kiragadott mozzanat, minden ingatlan adás-vételnek megvan a maga története.
Nem egy napra vesszük, és amikor eladjuk is szeretnénk, ha mindez kellő körültekintéssel megbecsüléssel zajlana a piaci árnak megfelelően. Ebben tudunk mi segíteni Önnek. Legalábbis én így látom! Egyetért velem? Akkor várjuk Önt az irodánkba, ahol megbeszélhetjük ingatlanja értékesítését vagy éppen megtalálhatjuk vágyott új otthonát! Természetesen miután ez sikerült jelen vagyunk a teljes ügylet lebonyolításában, az ártárgyalástól a szerződéskötésen keresztül a birtokba adásig, így Ön akár eladóként, akár vevőként kényelemben és tökéletes biztonságban érezheti magát. További szolgáltatásaink: megbízható partnereinkkel teljes körű szolgáltatást nyújtunk: Minden iroda önálló jogi személy és önálló gazdasági tevékenységet folytat.


Kulcsszavak:
Ingatlaniroda, Ingatlanközvetítő, Eladó telkek, Hiteltanácsadás, Kiadó irodák
Termékek
eladó lakás, eladó családi ház, eladó ikerház, eladó sorház, eladó házrész, eladó tanya, eladó nyaraló, eladó telek, eladó garázs, eladó iroda, eladó üzlethelyiség, eladó raktár, eladó mezőgazdasági terület, eladó ipari terület, eladó társasház, kiadó lakás, kiadó családi ház, kiadó ikerház, kiadó sorház, kiadó házrész, kiadó tanya, kiadó nyaraló, kiadó telek, kiadó garázs, kiadó iroda, kiadó üzlethelyiség, kiadó raktár, kiadó mezőgazdasági terület, kiadó ipari terület, kiadó társasház
Szolgáltatások
jogi képviselet, hitel tanácsadás, pénzügyi tanácsadás, energetikai tanúsítvány, felújítás, költöztetés
Márkanevek
gdn
Fizetési lehetőségek
 • Készpénz
  Készpénz
GDN Ingatlanhálózat - Főnix a következő kategóriákban szerepel:

Vélemény

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: GDN Ingatlanhálózat - Főnix

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot
Facebook

Közelben található GDN Ingatlan kirendeltségek

 1. Veres Péter Út 41
  1163  Budapest
 2. Adria Sétány 6/C
  1148  Budapest
 3. Egressy Út 27-29
  1149  Budapest
 4. Ilka U. 35
  1143  Budapest
 5. Illyés Gyula Utca 12
  1153  Budapest
Az összes GDN Ingatlan kirendeltsége Budapest településen