Gate Kaputechnika Kft. - Pécs, Budapest

frissítve 2019.02.05.

Leírás

A GATE Kaputechnika Kft (korábban Véd-Elem & Gate Kft) ipari kapuk, dokkolórendszerek, automata ajtók és parkolórendszerek telepítésével, kapuk, lakatosszerkezetek gyártásával, kapuautomatizálással és elsősorban mechanikai biztonságtechnikával foglalkozó cég, mely 1989 óta van jelen a piacon. Központi irodánk és lakatosüzemünk Budapesten van; ezen kívül Debrecenben és Pécsen működik még kirendeltségünk.


Cégleírás
Minden részlegünk készséggel áll partnereink rendelkezésére; a tervezéstől a telepítésig folyamatosan a Megrendelő igényeit szem előtt tartva végezzük munkánkat. Értékesítőink szaktanácsadással, termékleírásokkal, helyszíni felméréssel segítik az adott feladatnak legjobban megfelelo műszaki megoldás és a hozzá szükséges eszközök kiválasztását. Gyártó és telepítő részlegeink megfelelő szakmai ismeretekkel és a minőségbiztosítási előírásokban rögzítettek alapján végzik munkájukat. Szolgáltatásaink teljesköruvé tétele érdekében vevőkörünknek az egy éves garancián túl non-stop szervizt biztosítunk eseti bejelentés, vagy átalánydíjas karbantartási szerződés alapján., A GATE Kaputechnika Kft 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás, amelynek működése 1989-ig nyúlik vissza.
A megrendelői megelégedettséget célzó hosszútávú, minőségi működést a rendszeres vezetőségi értekezleteken való problémafelvetések és -megoldások teszik lehetővé, melyeken a gyártó-, telepítő- és szolgáltató részlegeken túl az értékesítés, pénzügy, minőségirányítás és szervezetfejlesztés is mindig képviselteti magát. Értékesítés Lakossági üzletkötők és az ipari projektek értékesítői egyaránt képviseltetik magukat ebben a részlegben. Feladatuk a megrendelői kapcsolattartás, szaktanácsadás, a személyes eladás, a teljesíthető szerződésállomány folyamatos biztosítása, valamint a marketingmunkában való részvétel.
Rendszeres képzésük - az értékesítési ismereteken túl - kiterjed minden, a cég által forgalmazott, gyártott eszközre és rendszerre. Munkájukat a Minőségirányítási rendszerben meghatározott dokumentációs rend betartásával végzik, hogy a Megrendelők a legpontosabb információk birtokában hozhassák meg döntéseiket, Telepítő részlegeink pedig minden helyszíni körülmény és megrendelői igény ismeretében végezhessék munkájukat., Feladata az Átalánydíjas Karbantartási Szerződésekben rendelt folyamatos karbantartások szervezése és határidőre történő elvégzése.
Kulcsszavak:
Vagyonvédelem, Biztonságtechnika, Beléptető rendszer, Automatizálás, Kapu automatizálás, Kaputechnika, Szerviz, Villamosipar, Szervíz, Garázskapu, Kapu, Eszköz, Lakatosmunka, Elektronikai, Ipari kapu, Automata ajtó, Videó kaputelefon, Lakatos szerkezetek, Parkolórendszer, Ipari gyorskapu, Mechanikai biztonságtechnika, Dokkoló rendszerek, Ipari kapu telepítés, Kaputecnika, Lapatosipar
Gate Kaputechnika Kft. - Pécs a következő kategóriákban szerepel:

Vélemény

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Gate Kaputechnika Kft. - Pécs

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot
Facebook

Hasonló cégek a közelben

 1. Temesvár U. 20.
  1116  Budapest
  (1) 464 3121
 2. Temesvár U. 2.
  1116  Budapest
  (1) 204 8131
 3. Temesvár Utca 2
  1116  Budapest
  (1) 204 8131
 4. Kondorfa Utca 6/B
  1116  Budapest
  (1) 206 1881
 5. Kondorfa U. 6-8
  1116  Budapest
  (1) 371 0319
 6. Fehérvári Út 144.
  1116  Budapest
  (1) 208 5520
 7. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete