Gammavox Kft, Budapest

Ellenőrzött adatok, frissítve 2020.04.10.

Gazdasági információk

Adószám
12270028-2-43
TEÁOR kód
4799 - Egyéb nem bolti, piaci kiskereskedelem

Leírás

Játékautomaták Játékmix Gumilabda Édesség 100 mm áruk


Cégleírás
Az automata kihelyezése a legfontosabb része az üzletnek. Ahhoz, hogy minél előbb megtérüljön a beruházásod, keresd meg a környezetedben a gyerekek által leglátogatottabb helyszíneket. Az automata szempontjábol a legjobb helyszínek az általános iskola mellett lévő üzletek. De a játszóházaktól az uszodákig, minden gyermekek által látogatott létesítmény biztosan gyors megtérülést garantál.
Nagyon fontos, hogy az automata jól látható helyre kerüljön. Hiába van az üzlet az iskola mellett, ha az automata az üzeltben el van dugva! A legjobb ha az üzlet elé helyezed el, mert a gyerekek szeretnek vele játszani és nem szeretik ha felügyelet alatt állnak miközben tekergetik. Ha kiszemelted a megfelelő helyszínt, akkor a második lépés, hogy megkeresd az üzlet tulajdonosát, illetve az üzletvezetőt, ugyanis konkrét döntést csak ők tudnak hozni.
Felesleges győzködnöd az alkalmazottat, mert ő nem fog érdemleges választ adni, illetve az általad felsorolt előnyöket nem fogja pontosan továbbítani.
Idegen nyelvű leírás
We have subsidiary companies in Croatia, Romania. We are operating vending machines, kiddy rides, coffee machines and 4 years ago we started to produce vending machines as well. Our imported distributed products (refreshed based on customers need) are as follows: - bubble gums, candies (those which can not be bought in trade) - bouncing balls in different sizes - capsules including child toys - key chain, sticky toys, plush toys, flashing mobiles, etc. On yearly basis we are selling more than 30 tones of bubble gums and more than 4 millions bouncing balls and capsules.
Currently we have more than 9 000 vending machines which we increase almost every week. We are the biggest company in this field in eastern Europe. We are able to produce as much vending machines as we need any time.
We have more than 30 emloyees and we are also outsourcing some part of our profile. Our biggest partners are: - Tesco - 9 Plazas (Székesfehérvár, Győr, Sopron, Nagykanizsa, Kaposvár, Szeged )
Kulcsszavak:
Játék, Édesség, Áru, Automata, Kulcstartó, Cherry, Gumilabda, Fruit standard
Gammavox Kft a következő kategóriákban szerepel:

Vélemény

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Gammavox Kft

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot

Hasonló cégek a közelben

 1. Pacsirta Tér 3
  1213  Budapest
  (20) 326 8661
 2. Szentmiklósi Utca 73
  1213  Budapest
  (1) 433 3430
 3. Vesszősfia János U. 18.
  1212  Budapest
  (1) 467 6840
 4. Lőcsei U. 29.
  1212  Budapest
  (1) 277 2036
 5. TÁRHÁZ U. 47.
  1213  Budapest
 6. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete