Galapagos Zoo Centrum- Europark Budapest

6 Vélemény
frissítve 2018. május 15.

Nyitvatartási idők

szerdaSze
9:00 – 20:00
csütörtökCs
9:00 – 20:00
péntekP
9:00 – 20:00
szombatSzo
9:00 – 20:00
vasárnapV
9:00 – 18:00
hétfőH
9:00 – 20:00
keddK
9:00 – 20:00
Zárva.
Nyitásig  1 h 18 min.
1 h 18 min

Leírás

Célunk a színvonalas akvarisztikai termékek bemutatása és árusítása. Édesvízi és tengeri akvarisztika Karanténozott díszhalak az ország legnagyobb kínálatából, közvetlenül az importőrtől Kisemlősök, díszmadarak széles választéka FERPLAST termékek, akváriumok és akvarisztikai felszerelések ANUBIAS különleges olasz import vízinövények forgalmazása BACK to NATURE svéd akváriumhátterek kizárólagos képviselete ARCADIA speciális angol világítástechnikai cég magyarországi forgalmazója EHEIM cég professzionális szűrői és egyéb termékei TETRA és JBL haltápok, vízkezelő anyagok, fagyasztott haleleségek ROYAL CANIN kutya- és macskaeledelek PRESTIGE termékek Szakirodalom, Szaktanácsadás


Kulcsszavak:
Állateledel, Akvarisztika, Kisállat kereskedés, Macskaeledel, Terrárium, Díszhalak, Haltáp, Kisemlős, Édesvízi akvarisztika, Akvárium, Díszmadarak, Akvárium készítés, Állatfelszerelés, Centrum, Vízinövények, Terrárium készítés, Akvarisztikai felszerelések, Galapagos, Fagyasztott haleleségek, Ferplast termékek, Svéd akváriumhátterek, Vízkezelő anyagok
Galapagos Zoo Centrum- Europark Budapest a következő kategóriákban szerepel:

Vélemény

...

, több mint 2 évvel ezelőtt

Kedves ANita674!Egy állatkereskedésbe nem kedvességet vásárolsz, hanem valamilyen állatot vagy felszerelést,az árut gondolom megkaptad,a többi nem mindegy?Nekem nincs bajom az eladókkal ők ilyenek az áru meg van a többi nem érdekel!

Galapagos Zoo Centrum

, több mint 2 évvel ezelőtt

Amikor kicsi egereim voltak,akkor betértem hozzájuk és megkérdeztem,hogy át tudják-e venni a pici egereimet,de sajnos sosem tudták átvenni őket.Így csak a westendbe kellett vinnem őket.Nagyon sok kisállatot árulnak.Viszont az üzlet nagyon kicsi alig lehetett megmozdulni főleg,ha több vásárló volt bennt.Sok állateledel,aminek az árai magasabbak a megszokottnál.Ha vásárolok,akkor minimális mennyiségben,mert máshol sokkal többet tudok venni olcsóbban.Nagyon szép halakat is tartanak,ami már a kirakatban is szokott látszani.Apróbb kicsi játékokat vettem már itt a cicáimnak vagy a kisegereimnek,amikor tartottam eledelt.
## kereskedelem;állateledel;kisállatok
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Galapagos Zoo Centrum-Europark

, több mint 2 évvel ezelőtt

Akinek kis állatkája van tudja,hogy ilyen kedves szép és aranyos helyet nem hagyhat ki,hogy a kis kedvencének ne vásároljon.Vagy éppen egy kis kedvencet ne vásároljon.
## állateledel kisállat kikapcsolódás szeretet
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Galapagos

, több mint 2 évvel ezelőtt

Itt szoktam vásárolni a halaimnak, és a papagályomnak az eledelét és az apróbb kellékeket. Egyébként is az Europarkban vásárolok, így egy helyen el tudok intézni mindent. Ha nagyobb vásárlást, beruházást tervezek, akkor másik üzletbe megyek,mert ez kicsit drága nekem.
## állateledel# diszhal# diszállat
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

értékelés

, több mint 2 évvel ezelőtt

Sajnos nincs sok jó tapasztalatom. Az eladók flegmák. A pénztáros pultban mindig legalább 2 ember ül, kegynek érzem, ha blokkolják, amit vettem, de milyen arccal? Hogy merem őket megzavarni. Zsúfolt, bár sok minden megtalálható benne. Alapvető kérdésekre nincsenek felkészülve.
## vásárlás# türelem# flegmaság
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Több vélemény
Írjon véleményt a(z) Galapagos Zoo Centrum- Europark Budapest részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot

Hasonló cégek a közelben

 1. Somfa Köz 10
  1107  Budapest
  (1) 264 5476
 2. HUNYADI U. 136
  1196  Budapest
  (30) 773 1862
 3. Gergely Utca 35/G.
  1103  Budapest
 4. Sibrik Miklós Út 30/D
  1103  Budapest
  (30) 754 5231
 5. Budapest Xix. Deák Ferenc U. 3.
  1193  Budapest
  +36703853365
 6. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete