Gáspár László, Budapest

4 Vélemény
frissítve több mint 2 évvel ezelőtt

Leírás

Első albuma "Hagyd meg nekem a dalt" címmel 2004 októberében jelent meg, s pár hét alatt aranylemez, később pedig platinalemez lett. A címadó dal meghódította a rádióhallgatók szívét, számos slágerlistát vezetett, pl. a MAHASZ rádiós listán 7 hétig volt első.


Cégleírás
Ekkor ismerkedett meg olyan világhírű jazz-zenészek szerzeményeivel, mint Marcus Miller, Jaco Pastorius és George Benson.Ez az élmény a későbbiekben alapvetően meghatározta zenei ízlésvilágát, melyre a jazz zene mellett a soul és az R''n''B is hatott. Részt vett egy jazz-zenekar alapításában, az együttesben a basszusgitározás mellett énekelt is.Különböző rendezvényeken léptek fel Nógrád megyében és Budapesten.A zenekar felbomlása után a helyi gospel-kórusban énekelt, ott ismerkedett meg későbbi feleségével, Gabriellával. 1995-96-ban a Ki Mit Tud?-on indult, közvetlenül a televíziós döntők előtt esett ki a műsorból. 2003-ban családja unszolására indult a Campona tehetségkutató énekversenyen, melyen 3.
helyezést ért el és különdíjat kapott. Augusztusban nevezett be a TV2 Megasztár Az év hangja című versenyébe. 3.
helyen végzett s elnyerte a megtisztelő "2004 legjobb férfihangja" címet. A verseny hónapokon át zajlott, eközben Laci országos ismertségre és hatalmas rajongótáborra tett szert.
Kulcsszavak:
Koncert, Zene, Szórakoztatás, Énekes, Megasztár, Szórakozás, Villanyszerelés, Kerékpár, Villamossági szerelés
Gáspár László a következő kategóriákban szerepel:

Vélemény

Haeden
GÁSPÁR LACI

, több mint 2 évvel ezelőtt

Nem hallgatok gáspárlacit, okom is van rá. Nagyon elszállt a gyerek magától, pedig vannak nála komolyabb tehetségek is a piacon, csak azt nem lehet eladni a műveletlen fiataloknak, és ezért kapták fel, ő meg persze, hogy örült neki. Zeneileg olyan mint a többi, semmi extra. 6 évig hegedültem mielőtt leszólnátok!!!
## zene# trendi# silány
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

zene

, több mint 2 évvel ezelőtt

Ő volt a kedvencem!De még most is az,mert nem fásult bele a mindennapokban és igazi sztárrá nőtte ki magát!Megveszem a lemezeit is,sőt,koncertjén is volt szerencsém lenni!
## zene# gáspár laci# megasztár
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Gáspár Laci

, több mint 2 évvel ezelőtt

Először nem szerettem Gáspár Lacit, mert azt gondoltam róla, hogy egy felkapott roma zenész, de most már szívesen hallgatom a zenéit. Nem zavar a származása. Elfogadom, mert jó.

Gáspár László

, több mint 2 évvel ezelőtt

Kétségkívűl látványosan vonult be a köztudatba a Megasztárral, talán megérdemelten, de nekem valahogy nem jön be. A Gáspár név "Győzike" óta nekem nem cseng jól és lám egy rokonság. Persze Laci nem olyan mint Győzi, de félek, hogy ne is legyen. Szerintem túlvokálozza a dalait és ez mindig is idegesített még az operákban és operettekben is. Szerintem nem elég dögösek a számai, valami igazán jó bugisat kéne öszehozni. Az eddig karrierje számomra csak olyan közepes. Elismerem, de nem érdekel.
## szórakozás# zene# ének
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Írjon véleményt a(z) Gáspár László részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot

Hasonló cégek a közelben


 1.   Budapest
  (1) 214 9069
 2. Mártonhegyi Út 56/A
  1124  Budapest
  (30) 457 0717

 3. 1225  Budapest
  (30) 904 4493

 4.   Budapest
  06 20 348-6138
 5. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete