Friz-Air Magyar Légiforgalmi Társaság - Budapest

frissítve 2018. augusztus 1.

Leírás

A Friz-Air Magyar Légiforgalmi Társaság helikopterrel végezhető szolgálásait ajánlja figyelmébe! A Frizek Holding Részvénytársaság cégcsoportjához tartozó Friz-Air 2002-ben alakult, mint az első kifejezetten helikopteres légi szolgáltatásokra szakosodott magyar légitársaság. Jelenlegi, saját tulajdonú gépparkunk, az Európában valaha legnagyobb példányszámban gyártott Mi-2 típusú, két hajtóműves és az amerikai Robinson Helicopter Co. R22 Beta II típusú könnyű helikopterekből áll.
Ezeket a helikoptereket a kategóriájukban a legkiforrottabbnak, legbiztonságosabbnak tartja a légi közlekedési szakma. Társaságunk légiflottájának bővítése jelenleg is folyamatban van.
A közeljövőben megjelennek a hazánk légtérében jelenleg még ismeretlen, de természetesen a legmagasabb igények kielégítésére alkalmas könnyű és nehéz helikoptereink.


Cégleírás
Több ezer repült órával rendelkező tapasztalt pilótáink, szakképzett szerelőink és a szigorú légügyi szabályok maradéktalan betartása biztosíték ügyfeleink számára. Társaságunk fontosabb szolgáltatása: helikopter pilóta képzés, személyszállítás, túrarepülés, városnézés, repülőtéri transzfer, légi fotózás-, filmezés, forgalomfigyelés, távvezeték ellenőrzés, értékszállítás, ipari feladatok, teherszállítás, teheremelés. A cégcsoportunkhoz tartozó Manager Tour utazási irodával együttműködve részt vállalunk a szervezett formájú, turisztikai célú speciális igények kielégítésében. A légi szolgáltatásaink körének bővítését szolgálja, szintén a cégcsoporthoz tartozó Friz-For-Life Helikopteres Mentőszolgálat. E speciális tevékenységi körű társaság a légi kutatás és mentés, a katasztrófa megelőzés és elhárítás, az ár- és tűzvédelem, belföldi és nemzetközi beteg-, szerv-, orvos szállítás területein működik.
Kulcsszavak:
Légitársaság, Légifotózás, Légi személyszállítás, Repülotéri transzfer, Légi filmezés, Légiforgalmi társaság, Helikopter pilóta képzés, Helikopteres légi szolgáltatások, Helikopteres mentoszolgálat, Légi forgalomfigyelés, Légi teheremelés, Légi teherszállítás, Légi távvezeték ellenorzés, Légi túrarepülés, Légi városnézés, Légi értékszállítás
Friz-Air Magyar Légiforgalmi Társaság - Budapest a következő kategóriákban szerepel:

Vélemény

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Friz-Air Magyar Légiforgalmi Társaság - Budapest

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot

Hasonló cégek a közelben

 1. Zsilinszky Út 12
  1051  Budapest
  (1) 266 3425
 2. BAJCSY-ZSILINSZKY ÚT 12.
  1051  Budapest
  (1) 266 26 33
 3. Wesselényi U. 16/A
  1077  Budapest
  (1) 461 0490
 4. Szabadság Tér 7
  1054  Budapest
  (1) 688 4000
 5. DOHÁNY U. 20.
  1074  Budapest
  (1) 321 7274
 6. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete