Foto Tizian, Budapest

4 Vélemény
frissítve 2018. május 15.

Leírás

Vállalunk családi fotózást, gyermekfotózást műteremben és lakáson. Kidolgozzuk a hozzánk behozott amatőrfelvételeket akár digitális vagy hagyományos. Természetesen csinálunk igazolványképeket is, ami monitoron megtekinthető.


Cégleírás
Több évtizede Újpesten működő Fotó Tizian 2005 májusától új helyre költözött. Mindig az újpesti polgárok igényeinek próbáltunk eleget tenni. Az újpesti családok szerintünk meg vannak elégedve a működésünkkel, hiszen vannak olyan tősgyökeres újpestiek, akiknek a szülők esküvőjét fényképeztük, a gyerekek életének fontosabb mozzanatait megörökítettük. Felnőtt korban az Ő esküvőjüket is megörökítettük és mostmár az unokáikat fényképezzük.
Készítünk hagyományos műtermi esküvői felvételeket, kívánságra külső műtermi jellegű felvételeket a pár által kiválasztott helyszíneken ( Margit sziget, Vajda Hunyad vár, stb.). Digitális képkidolgozás: Képeit memóriakártyáról, adathordozóról elkészítjük azonnali vagy három napos határidővel megrendeléstől függően. Vállalunk mobilkészülékről is képek készítését bluetooth vagy infra porton keresztül letöltve, azonnali határidővel.
Hagyományos film előhívás: Fekete-fehér és színes filmeit előhívjuk, szines képeit egy napos vagy 2 órán belül .
Kulcsszavak:
Fotózás, Kép, Esküvői, Fénykép, Fotótechnika, Képek, Foto, Fotós, Retusálás, Képkidolgozás, Előhívás, Repro, Szkenelés, Fényképész, Újpest, Esküvo, Digitális, Szkennelés, Scannelés, Reprodukció, Film elohívás, Fototician, Fototizian, Tician, Ticianfoto, Tizian, Tizianfoto
Foto Tizian a következő kategóriákban szerepel:

Vélemény

képkidolgozás

, more than 2 years ago

Óvodai képeket vittem vissza, mert a gyerek haja vörös volt a papírképeken, holott a valóságban szőke. Kicsit tudtak javítani a helyzeten, kaptam új képeket, de a hajszín nem lett sokkal életszerűbb.

kiszolgálás

, more than 2 years ago

Ma képkidolgozás után megtagadták a nyugta , ill számla adást. utálom a hülyének néznek, az Áfa tv. 70§ alapján kötelező.

képek

, more than 2 years ago

Gyönyörü képkidolgozás,magas színvonalu szakemberek,pozitív!!

nagy választék

, more than 2 years ago


Írjon véleményt a(z) Foto Tizian részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot

Hasonló cégek a közelben

 1. Árpád Út 84.
  1042  Budapest
  (30) 371 6891
 2. István Út 5
  1043  Budapest
  (30) 961 4662
 3. József Attila Utca 77
  1042  Budapest
  (20) 578 9789
 4. Munkásotthon U. 46.
  1042  Budapest
  (52) 348 890
 5. DEÁK FERENC U. 23.
  1041  Budapest
  (70) 377 8741
 6. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete