Fogjunk Össze a Gyermekekért a Jövőnkért Alapítvány, Budapest

frissítve 2018. május 15.

Leírás

Hasító gépet keresünk
Alapítványunk részére tüzelő hasításához olyan álló hasító gépet keresünk, amellyel akác és gyümölcsfa rönköket 550-600 milliméter hosszban dolgozik.
A gépet az alapítvány üzemeltetné, így nagymértékben tudnánk idős, beteg embereken, családokon segíteni.
Kérünk minden gyártót, kereskedőt, lehetőségükhöz mérten, támogassák alapítványunkat természetbeni adomány formájában.
Az adományról adóigazolást adunk, melyet 100 %-ban leírhatják az adóalapjukból.
Segítsenek, hogy mi is segíthessünk.
Segítségüket előre is köszönjük
Kuratórium elnöke

Nem kimondottan pénzt kérnénk alapítványunk részére, hanem bármi olyan terméket, amelyet már nem vagy nehezen tudnak értékesíteni (kifutó termék, gyártási hibás, raktározás közben sérült, rövid szavatosság, stb.) de valamilyen szinten az emberek, gyerekek még fel tudják használni, azt a


Cégleírás
Kérjük, Támogassa Alapítványunkat A Gyerekekért alapítvány közhasznú szervezetként működik. Tevékenységét országos szinten végezheti. Céljaink között szerepel a hátrányos helyzetű gyermekek, nagycsaládok, valamint idősek, betegek támogatása is. Napjainkban egyre többen kerülnek önhibájukon kívül válságos helyzetbe.
Elsősorban őket próbáljuk támogatni az Önök segítségével az adományoktól függően. Egész évben a szociálisan igazán rászoruló családokon próbálunk segíteni élelmiszercsomaggal, ruhaneművel, cipővel, iskolakezdéshez tanfelszereléssel, vagy bármivel, ami a mindennapi élethez szükséges, és még hasznosítható a családok részéről. Mindezeket Önök, adományozók segítsége nélkül nem tudnánk megvalósítani.
Mindenkit kérünk, amit nélkülözni tudnak, illetve a vállalkozásoknak van elfekvő raktárkészletük, kifutótermékük, vagy bármi, amit a családok még fel tudnak használni, (rövid szavatosságú élelmiszerek, ruhaneműk, cipők, mosószerek, tisztítószerek, tanfelszerelések, stb.), azt ajánlják fel alapítványunkon keresztül a rászoruló családoknak.Ezért kérünk mindenkit, akinek egy kicsi lehetősége van, segítsen, és fogjunk össze! Hiszen a gyermekek jövője a mi jövőnk is! Felajánlásukat, természetbeni, vagy pénzbeli adományukat a 06 70/274-0120.-as telefonszámon, vagy a fogjunkossze@gmail.com címen jelezhetik, vagy a Budapest Bank Nyrt. 10100826-09983600-01001007 számlaszámra utalhatják át. Segítsenek, hogy mi is segíthessünk!
Kulcsszavak:
Cipő, Lábbeli, Nagycsaládosok, Ruházat, Pulóver, Zokni, Fehérnemű, Üzlet, Élelmiszer, Játék, Alapítvány, Nagykereskedelem, KFT, Tisztítószer, Tejtermék, Öltöny, Húskészítmény, Közjegyző, Boltok, Közhasznú, Mosószer, Tésztagyártás, Mosogatószer, Civil, Adomány, Bt, ZRT, Gyermeknap, Támogatások, Gyermekekért, Egyéni vállalkozások, Száraztészták, Vállalatok, Rt, Hátrányos helyzetű, Tea sütemény, Gyerekekért
Fogjunk Össze a Gyermekekért a Jövőnkért Alapítvány a következő kategóriákban szerepel:

Vélemény

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Fogjunk Össze a Gyermekekért a Jövőnkért Alapítvány

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot

Hasonló cégek a közelben

 1. Széchenyi Utca 93
  1212  Budapest
 2. Temesvári U. 42.
  1212  Budapest
  (1) 277 4727
 3. Szebeni Út 17/B
  1212  Budapest
  (1) 276 9189
 4. Akácfa Utca 34.
  1201  Budapest
 5. Ii. Rákóczi Ferenc Út 154-170
  1211  Budapest
  003630 7742089
 6. Ii. Rákóczi Ferenc U. 154-170.
  1211  Budapest
  (20) 217 1348
 7. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete