Fm Group Hungary Kft., Budapest

1 Vélemény
Fm Group Hungary Kft.
Rákóczi Út 45.
1161 Budapest - XVI. Kerület
(1) 402 0965
(1) 402 1021
(20) 529 6722
(1) 402 1022
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt

Leírás

Az FM Group World parfümforgalmazó vállalat forgalomba hozta a sokak számára megfizethetetlen árú, márkás és igazán közkedvelt parfümök alternatív változatát. A cégvezető, Artur Trawinski Ausztráliából hazatérve az új trendek és néhány hazai szakértő segítségével hozta létre az FM Group-ot, azzal a céllal, hogy világméretű, mindenki számára elérhető, fogyasztói hálózatot hozzanak létre. Melyben a prémium kategóriájú termékek a lehető legkedvezőbb áron jussanak el a fogyasztókhoz!

 1. Blog
 2. Általános Szerződési Feltételek

Cégleírás
A termékeket ugyanazon eljárással, a legmagasabb minőségi követelményeknek megfelelően állítják elő. Célunk olyan kitűnő minőségű alternatív parfümök létrehozása, melyek kifogástalan minőségűek, ezáltal illat és egészségügyi elvárások tekintetében ugyanazon megelégedettséget nyújtják, mint bármely más prémium kategóriájú termék, azonban lényegesen alacsonyabb, megfizethető áron. Az FM Group kiszolgáló partnere a PERFAND, mely cég az egyik legnagyobb, világhírű gyártótól a DROM-tól (www.drom.com) szerzi be a parfüm alapanyagait.
A DROM 1911 óta foglalkozik illatkompozíciók gyártásával. A közel 100 éves tapasztalattal rendelkező gyáróriás azonban máris komoly stratégiai partnerre talált az FM Group World-el való együttműködése során! Az FM Group 2004.
szeptemberében kezdte meg ezen termékek forgalmazását network marketing értékesítési rendszerben. A kifogástalan minőség és a kiemelkedően jó ösztönzőrendszerének köszönhetően az FM Group 2009-ben már több mint 50 országban megtalálhtó és a világ egyik meghatározó parfümcégévé nőtte ki magát!
Kulcsszavak:
Kézkrém, Borotvahab, Tusfürdő, Parfüm, Férfi parfüm, Fm Group, Szájfény, After Shave, Noi Parfüm, Gyermek Parfüm, Golyós Dezodor, Fm Parfüm, Hajápoló Parfüm, Iilatszerek forgalmazása, Virágos Parfümök, Férfi Golyós Dezodor, Férfi Testbalzsam, Férfi Tusfürdo, Gyümölcsös Parfüm, Noi Classic Parfüm, Noi Dezodor, Noi Feromon Parfüm, Noi Golyós Dezodor, Noi Testbalzsam, Noi Tusfürdo
Termékek
Illatszer
Fm Group Hungary Kft. a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemény

sopet
FM Group

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Én is ismerem az Fm parfümöket, még talán 3 éve foglalkoztam velük amikor még indultak. Én akkor a 81-es DKNY Be Delicious-t és a 33-as D@G Light Blue-t használtam. Sajnos ahogy terjedt az emberek körében és egyre nagyobb mennyiségeket gyártottak úgy vettük észre ismerőseimmel hogy a minőség eléggé leromlott... Sokan panaszkodtak hogy már nem az az illat mint amit először vettek. A sajátjaimon is észrevettem, hogy a régi kellemes illat helyett (ami természetesen más volt mint az eredeti illat) már csak körülbelül tömény alkohol szag érződött.
## parfüm# fm# utánzat
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése
Megjegyzés

több, mint 6 hónappal ezelőtt

Semmi sem igaz,hogy a parfümök leromlottak vagy esetleg lecseréltettek!

Írjon véleményt a(z) Fm Group Hungary Kft. részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Facebook
Twitter

Hasonló cégek a közelben

 1. Rákóczi Út 45
  1161  Budapest
 2. Rákosi Út 98.
  1161  Budapest
 3. RÁKOSI ÚT 98.
  1161  Budapest
 4. RÁKOSI ÚT 98.
  1165  Budapest
 5. Rákosi Út 107.
  1161  Budapest
 6. Rákóczi U. 68.
  1161  Budapest
 7. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete