Filep László Bélyegszakértő, Budapest

1 Vélemény
Mindenki gyűjtött valamikor bélyeget!
Ellenőrzött adatok, frissítve 2020.02.09. László Filep által

Nyitvatartási idők

A nyitvatartási idők eltérhetnek
vasárnapVZárva
hétfőHZárva
keddK
10:00 – 12:00
szerdaSzeZárva
csütörtökCs
10:00 – 12:00
péntekPZárva
szombatSzoZárva
Zárva.
Nyitásig  2 nap 5 h 39 min.
2 nap 5 h 39 min

A nyitvatartási időben is csak előre egyeztetett Időpontban fogadok ügyfeleket! Előzetes egyeztetés a megadott e-mail címen illetve telefonon, a cégprofilon megadott 06/20/517-5335 telefonszámon lehetséges. Kérem, egyeztetés nélkül ne keressenek fel!

Közelgő ünnepek

Államalapító Szent István ünnepeZárva

Gazdasági információk

Korábbi nevek
Filep László Igazságügyi Bélyegszakértő
Cégalapítás dátuma
2000

Leírás

Igazságügyi Bélyegszakértőként a 2000-2017 közötti években országos illetékességgel működtem, korábban (és részben ezzel párhuzamosan) több bélyegkereskedelmi cégnél, mint árverés szervező és vezető dolgoztam. A Magyar Filatéliai Tudományos Társaság (MAFITT) és több más, magyar és külföldi filatéliai szervezet tagjaként, 58 éves filatéliai tapasztalattal vállalom bélyegek és mindenféle filatéliai anyagok (levelek, képeslapok, postai dokumentumok, klasszikus és megszállási bélyegek, ritkaságok, különlegességek, emlékívek, történelmi értékpapírok és okmányok, okmánybélyegek - beleértve az azokon lévő pecséteket és bélyegzéseket is) vizsgálatát, értékbecslését. Felkérésre írásos, színes képes Szakértői Vélemény készítek, de vállalom írásbeli Értéknyilvánítás készítését is (például biztosítás kötéséhez). Beszerzési és értékesítési tanácsadást, bélyeg- és egyéb, a gyűjtési körbe vágó árverésekre képviseletet és tanácsadást vállalok.


Cégleírás
Igazságügyi Bélyegszakértőként a 2000-2017 közötti években országos illetékességgel működtem, korábban (és részben ezzel párhuzamosan) több bélyegkereskedelmi cégnél, mint árverés szervező és vezető dolgoztam. A Magyar Filatéliai Tudományos Társaság (MAFITT) Gervay Mihály díjjal kitüntetett tagja és több más, magyar és külföldi filatéliai szervezet tagja, a Magyar Bélyeggyűjtők Országos Szövetsége (MABÉOSZ) Gervay Mihály Éremmel (és több más díjjal) kitüntetett tiszteletbeli tagja, 58 éves filatéliai tapasztalattal vállalom bélyegek és mindenféle filatéliai anyagok (levelek, képeslapok, postai dokumentumok, klasszikus és megszállási bélyegek, ritkaságok, különlegességek, emlékívek, történelmi értékpapírok és okmányok, okmánybélyegek - beleértve az azokon lévő pecséteket és bélyegzéseket is) vizsgálatát, értékbecslését. Felkérésre írásos, színes képes Szakértői Vélemény készítek, de vállalom írásbeli Értéknyilvánítás készítését is (például biztosítás kötéséhez). Beszerzési és értékesítési tanácsadást, bélyeg- és egyéb, a gyűjtési körbe vágó árverésekre képviseletet és tanácsadást vállalok.
Eddig 8 tanulmányt és szakkönyvet valamint több mint 400 szakcikket jelentettem meg Magyarországon, Németországban és az Egyesült Államokban. Írásaim rendszeresen olvashatók a Magyar Bélyeggyűjtők Országos Szövetsége lapjában, a BÉLYEGVILÁG-ban (melynek egy ideig megbízott főszerkesztője voltam), különböző szakosztályi periodikákban, a SZABOLCSI BÉLYEGÚJSÁG-ban és az interneten.
Közel 50 hazai és nemzetközi kiállításon és bemutatón vettem részt, ahol különböző osztályokban, 10 különböző versenygyűjteménnyel és 4 irodalmi művel több, mint 60 különféle érmet-oklevelet nyertem.
Kulcsszavak:
Értékbecslés, Aukció, Internetes Licit, Tanácsadás, Bélyegző, Képeslap, Levél, Árverés, Bélyeg, Pecsét, Különlegességek, Okmány, Ritkaságok, Bélyegzés, Bélyegszakértő, Okmánybélyeg, Postai dokumentum, Történelmi értékpapir, Értéknyilvánítás, Emlékivek, Szakértői vélemények
Szolgáltatási helyek
Irodám Budapesten, De Bélyegszakértői Tevékenységem Országos Illetékességű.
Fizetési lehetőségek
 • Bankkártya
  Bankkártya
 • American Express
  American Express
 • Készpénz
  Készpénz
 • Maestro
  Maestro
 • MasterCard
  MasterCard
 • Visa
  Visa
 • Banki átutalás
  Banki átutalás
 • Euro
  Euro
 • Hitelkártya
  Hitelkártya
 • Eurocard
  Eurocard
Filep László Bélyegszakértő a következő kategóriákban szerepel:

Vélemény

Gelle Péter
Szakértés

, több mint 2 évvel ezelőtt

Filep Lacihoz hosszú barátság köt. Szívből ajánlom mindenkinek. Tapasztalata és több évtized alatt felhalmozott tudása nem csak az igazságügy területén, hanem a magánemberekhez való segíteni akarásában is megjelenik. Amennyiben korrekt szakvéleményre van szüksége, ha unja már a kereskedők átveréseit, ha biztosan tudni szeretné gyűjteménye értékét, ha kiemelkedő darabjaihoz hivatalos, írásbeli szakvéleményre (Attest) van szüksége, bizalommal forduljon Filep barátomhoz!

Gelle Péter
a Magyar Filatéliai Tudományos Társaság tagja, az IBK alelnöke, szakíró

Írjon véleményt a(z) Filep László Bélyegszakértő részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Kapcsolattartó személyek

László Filep
Vezetőség

Üzenet küldése

+36/20/517-5335

  Vásároljon Prémium Tagságot

  Termékek és szolgáltatások

  S-1039-2010-3-oldal
  Bélyegszakértői Vélemény Magánszemély vagy céges megbízás alapján Szakértői Vélemény készítése a vizsgálatra átadott bélyegről vagy egyéb filatéliai objektumról. 5000 HUF
  Facebook

  Letöltés

  Bibliográfia: szakkönyvek és cikkek
  Bibliográfia: szakkönyvek és cikkek
  PDF from 2011.05.28. - 489 KB
  File letöltése
  Előadások
  Előadások
  PDF from 2011.05.28. - 46 KB
  File letöltése
  Kiállítási anyagok és eredmények
  Kiállítási anyagok és eredmények
  PDF from 2011.05.28. - 74 KB
  File letöltése

  Hasonló cégek a közelben

  1. Bánkút U. 40.
   1154  Budapest
   (1) 371 3030
  2. Wesselényi Utca 35
   1155  Budapest
   (1) 414 3065
  3. Polus Center Budapest, Szentmihályi Út 131
   1152  Budapest
   (1) 952 1286
  4. Blaha Lujza Utca 16
   1046  Budapest
   (1) 369 9269
  5. Központ
   2141  Csömör
   (30) 697 0790
  6. Futár U.26.
   1131  Budapest
   (1) 239 6231
  7. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete