Fiesta, Budapest

1 Vélemény
Fiesta
Budapest
Telefon:
(1) 214 9069
Fax:
(30) 565 9094
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt

Leírás

zenekar


Cégleírás
Fiesta biográfia: A két főből, valamint 12 tagú kísérőzenekarból álló együttes 1999 utolsó hónapjaiban alakult meg. A duó, Tomi Puerto Rico-i múltja révén autentikus zenei háttérrel láthatott munkához. Fiesta néven 2000 januárjában született meg első klipjük a Meddig tart című dalhoz. A csapat egy Magyarországon akkoriban még egészen új stílussal, a tradicionális latin-amerikai dallamokat idéző populáris muzsikával robbant be a zene élvonalába.
Ezután nem volt megállás, jöttek a maxik, a nagylemezek és a videoklipek. Albumaik sorra váltak arannyá, platinává és dupla platinává. Idő közben igen komoly rajongótáboruk alakult ki.
Dalaikat a zenetévék és a kereskedelmi rádiók előszeretettel játsszák, a slágerlistákat rendszeresen vezetik.
Kulcsszavak:
Zenekar, Koncert, Szórakoztatás, Együttes, Dal, Dalszöveg, Szórakoztatóipar, Szórakozás
Fiesta a következő kategóriákban szerepel:

Vélemény

Fiesta

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

A szörnyebbnél is szörnyübb ez a "rikimartin-latindiszkós" sikerbubolós hungaroklón zenemanufaktúra. Csordás Tibi éles váltása a heavy-ből a ollé-ollá fenékriszálósba nem véletlen. Az összes pletykalap és sztármagazin folyamatosan jól érzékelteti, milyen sikeresen meggazdagodtak ebből a gagyi, ízetlen, kommerszhulladékból. De a siker nem jelent tehetséget. Az idegesítően affektálós műmacsósa rekedtes hangvétel, a külföldi slágerekből lopott harmóniák, a semmitmondó szövegek semmivel sem emelik ki jobban a többi tehetségtelen magamutogató "megélhetési zenész" gittegyletéből.
## szórakozás# zene# ének
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Írjon véleményt a(z) Fiesta részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot