Feromix Kft, Budapest

1 Vélemény
Feromix Kft
Városkapu Utca 8
1152 Budapest - III. Kerület, Óbuda-Békásmegyer

Leírás

Ezek azok az eredmények, amelyek most is arra ösztönöznek, hogy még többet hozzak ki magamból. Kezdve a legjobb alapanyagok felkutatásánál, a megfelelő kiegészítők megtalálásán keresztül, a legkiválóbb kerámiabetétekig felépítve tudtam megfelelni annak az alapelvnek, ami számomra a legfontosabb: a minőség mindenek felett. Természetesen a munkának itt nincs vége, sőt csak most kezdődik igazán. A szenvedély az, ami előrevisz utamon.
Rengeteg energiát fordítok elképzeléseim megvalósítására, így alkotva meg saját csaptelep-családjaimat, amelyek számos egyedi vonással rendelkeznek, és bennük van az a sajátos életérzés, ami jellegzetessé teszi őket: az OLASZ STÍLUS. Az elmúlt évek bizonyították, hogy a minőség és a dizájn az ismertetőjegyünkké váltak. Ezen felül érdemes megemlíteni, hogy minden csaptelepre 5 év garanciát vállalunk, ezzel is biztosítva a maximumot a hazai piacon.
Nagyon elégedett vagyok cégem minden csaptelepével, és őszinte örömmel írom őket alá, hiszen a Feromix az én műalkotásom, és büszkeséggel tölt el a tudat, hogy az én nevemet viseli.

 1. Contact
 2. Dokumentumok
 3. Garancia

Kulcsszavak:
Csaptelep, Zuhanykabin, Szaniter, Fürdoszoba Felszerelések
Feromix Kft a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemények

garancia utáni reklamáció

több, mint 6 hónappal ezelőtt

öt évig használtam egy 45.ooo.-Ft-os zuhanypanelt, úhy néz ki kidobhatom,nem akarnak szóba állni velem csere vagy alkatrész végett.megfizetem.

Írjon véleményt a(z) Feromix Kft részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Hasonló cégek a közelben

 1. Városkapu Utca 8
  1152  Budapest
 2. Szentmihályi U. 167-169. Fo10. Ép. B06.
  1152  Budapest
 3. Szentmihályi Út 96-98.
  1154  Budapest
 4. Szentmihályi Út 167-169.
  1152  Budapest
 5. Rákos út 65
  1152  Budapest
 6. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete