Felnőttképzési Vállalkozások Szövetsége, Budapest

frissítve 2018. május 15.

Leírás

Szövetségünk 1992-ben 42 tagszervezet részvételével alakult, és azóta megtöbbszörözte tagjainak számát, napjainkban közel 160 fős tagság döntő hányadát képviselő vállalkozások mellett számos iskola, egyetem és non-profit szervezet is megtalálható, s ezzel a hazai felnőttképzés legnagyobb szakmai érdekképviselete. Tagjai hosszú évek óta a minőségi felnőttképzést képviselik, tevékenységük komoly szakmai múltra tekint vissza. A Szövetséghez minden felnőttképző csatlakozhat, aki azonos szellemiséget képvisel, éppoly fontos számára a minőségi képzés, mint az FVSZ tagjainak. A Szövetség szolgáltatásai állandó támogatást, segítséget nyújtanak a felnőttképzők mindennapi tevékenységéhez, ezzel biztosítva a folyamatos minőségi szakmai munkát, támogatva a fejlődést valamint a képzési módszerek és eszközök elengedhetetlen fejlesztését. A felnőttképzés szakmai színvonalának folyamatos emelése, a minőségbiztosítás és fogyasztóvédelmi törekvések támogatása.
Ennek tükrében már az alapítás évében elkészítettük szigorú Etikai Kódexünket és a minősítési rendszert, amelyek az óta a hazai felnőttképzés minőségbiztosításának fontos sarokkövei, megteremtve ezzel a felnőttek képzésében érdekelt szervezetek önkéntes minőségi szabályozásának rendszerét. Az FVSZ saját minőségbiztosítási rendszer kidolgozójaként, 2015 decemberében megszerezte az engedélyt a külső értékelés elvégzésére. A hat engedéllyel rendelkező Intézmény között egyetlen érdekvédelmi szervezetként, kizárólag a saját tagjai érdekeit képviselve, magas szakmai színvonalon végzi a külső értékelési tevékenységet. Az FVSZ 2016-ban nyitott az új gazdasági kihívásokra és megfogalmazta szakmai részvételét az Irinyi tervben.
Első lépésként a digitális munkaerőpiac, a zöld gazdaság és az e-health területén állít fel munkacsoportokat. Az FVSZ két elnökségi tagja részt vett a Digitális Oktatási Stratégia (DOS) felnőttkori tanulás pillérjének kidolgozásában.


Kulcsszavak:
Érdekképviselet, Oktatás, Vállakozás, Szövetség, Képzés, Tanulás, Integráció, Tájékoztatók, Felnot, Felnotképzés
Felnőttképzési Vállalkozások Szövetsége a következő kategóriákban szerepel:

Vélemény

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Felnőttképzési Vállalkozások Szövetsége

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot

Hasonló cégek a közelben

 1. Szegfű Utca 6.
  1063  Budapest
  (1) 326 0460
 2. BACSÓ BÉLA U. 10.
  1084  Budapest
  (1) 919 0129
 3. 1068 BP. VÁROSLIGETI FASOR 24.
  1068  Budapest
  06 70 3505851
 4. Hajós U. 1
  1065  Budapest
  (1) 461 0111
 5. Hajós Utca 17
  1065  Budapest
  (1) 785 9168
 6. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete