Fedezet Kft., Budapest

frissítve 2018. május 15.

Gazdasági információk

Adószám
10830028-2-43
TEÁOR kód
7022 - Üzletviteli, egyéb vezetési tanácsadás

Leírás

A Fedezet Kft jogelődjét, a Fedezet Bt-t az Építésgazdasági és Szervezési Intézet (ÉGSZI) néhány építész és közgazdász kutató munkatársa alapította 1991-ben. A társaság főtevékenysége az alapítók képzettségének, elméleti és gyakorlati ismereteinek megfelelően az építésügy területére irányult és ez így van ma is. A konkrét feladatok az eltelt időszakban azonban változtak. Új igények, új feladatok léptek a régiek helyébe. Folyamatosan változtak (és változnak) az építésügyi jogszabályok és egyre több probléma jelentkezik a jogalkalmazás terén. Bonyolult szabályok között kell dolgozni az építtetőnek, de a jogalkalmazónak is. A központi jogszabályok mellett mind nagyobb jelentőségüek lettek a helyi építési szabályok.
Ilyen jogi környezetben kell az építtetőknek megfelelő telepítési helyet keresni. Ami nem könnyü feladat. Mindezek a nehézségek felértékelték a telephely keresési tevékenységet. Társaságunk egyik legfontosabb tevékenységévé vált a telekommunikációs cégek megbízására végzett telephelykeresés, amely széleskörü jogszabályi ismereteket és gondosan megválasztott kommunikációs technikákat is igényel. - A telephelykereső tevékenység azt követően kezdődik, hogy a telekommunikációs cégek meghatározzák azt a szükebb vagy tágabb telepítési körzetet, ahol a bázisállomást el kell helyezni. Az akvizíció feladata pedig az, hogy "megszerezze" e körzetben a megfelelő helyet, a megfelelő ingatlant.
A "megszerzés" leggyakrabban bérleti szerződés, földhasználati szerződés vagy adás-vételi szerződés létrehozását jelenti. Az akvizíció nem más, mint e szerződések létrehozására irányuló gazdasági tevékenység. - A megfelelő telephely egyrészt müszaki megfelelőséget, másrészt gazdasági és jogi megfelelőséget jelent. A helykereső feladata, hogy olyan helyet találjon, amely megfelel a Megbízó müszaki és gazdasági kritériumainak, és ahol az ingatlan tulajdonosával a szükséges jogviszony létrehozható.


Fedezet Kft. a következő kategóriákban szerepel:

Vélemény

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Fedezet Kft.

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot

Hasonló cégek a közelben

 1. BARTÓK BÉLA ÚT 57.
  1114  Budapest
  (1) 361 5688
 2. KANIZSAI UTCA 17-25.
  1114  Budapest
  1 209 2396
 3. Bartók Béla út
  1114  Budapest
  +36 20 9469793
 4. Lechner Ödön Fasor 1.
  1095  Budapest
  (1) 391 0372
 5. Ráday Utca 24/B
  1092  Budapest
  (70) 649 1623
 6. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete