Febacell, Budapest

1 Vélemény
frissítve 2018. május 15.

Leírás

A cellulóz szigetelőanyag egy modern és energiakímélő eljárássással, válogatott újságpapírból előállított természetes szigetelés. Az újságpapírt feldarabolják majd bór sók hozzáadásával tűz, és kártevő ellenállóvá teszik az anyagot.


Cégleírás
Mi a cellulóz szigetelőanyag?A cellulóz szigetelőanyag egy modern és energiakímélő eljárássással, válogatott újságpapírból előállított természetes szigetelés. Az újságpapírt feldarabolják majd bór sók hozzáadásával tűz, és kártevő ellenállóvá teszik az anyagot. Sokrétű felhasználásA cellulózszigetelés befújásos technológiával tetőterekbe, padlásterekbe, közbenső födémekbe és könnyűszerkezetes építményeknél külső és belső falakba is résmentesen elhelyezhető. Mik a cellulóz szigetelés előnyei? A cellulózszigetelés befújásos technológiával tetőterekbe, padlásterekbe, közbenső födémekbe és könnyűszerkezetes építményeknél külső és belső falakba is résmentesen elhelyezhető. Az egyik legjobb szigetelési érték Résmentes befújhatóságából adódóan, egy hőhídmentes egységes szigetelő réteget képez, mely ezáltal hatékonyabban szigetel, mint a gyapot alapú szigetelések.
A Coloradói Denver Egyetem kísérlete is igazolja: Két teljesen azonos, az előírásoknak megfelelő könnyűszerkezetes házat építettetek fel ugyanabban a környezetben. Az egyik épület homlokzatát és padlásterét befújt cellulózszigeteléssel a másikat ásványi gyapottal szigetelték melyeknek az U értéke azonos volt. 3 hét folyamatos mérés után megállapították, hogy a befújt cellulóz technológiával szigetelt ház 26,4 %-kal kevesebb fűtési energiát használ fel, mint az ásványi gyapottal szigetelt épület. Meleg elleni hőszigetelés Nyáron a szigetelés hatékonysága a fázis eltolódással mérhető.
A nyári melegben a cellulózszigetelés a térelhatárolókon keresztüli hőterhelést elnyújtja, emiatt a napi legmagasabb hőmérséklet akkor éri el a lakrészt, amikor a külső hőmérséklet már olyan alacsony, hogy szellőztetéssel a sugárzó hőt lehetséges ellensúlyozni. Teljesen természetes Közönséges fekete újságpapír újrahasznosítása révén nyerjük ezt az igen hatékony szigetelőanyagot. A papír a darálást követően pelyhekké alakul melyet a szigetelő gép könnyen az üregekbe tud fújni. Jó kitöltő képesség
Kulcsszavak:
Szigetelés, Hőszigetelés, Thermográfia, Cellulóz, Hőfénykép, Hőtérkép, Hőfotó, Isocell, Befújásos, Vekover, X-floc
Febacell a következő kategóriákban szerepel:

Vélemény

Cellulóz szigetelés

, more than 2 years ago

2 éve végezték a FebaCell házam födémének cellulóz szigetelést. Azóta fűtés költségem min. 25% -al csökkent! Köszönöm mégegyszer! Merem mindenkinek ajánlani.

Írjon véleményt a(z) Febacell részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot

Hasonló cégek a közelben

 1. Szentmihályi Út 26/A
  1144  Budapest
  (1) 788 7596
 2. Szolnoki út 2
  1163  Budapest
  06-20-999 7434
 3. Xiv Kerület, Füredi Utca 52
  1141  Budapest
  (20) 961 7889
 4. Pirosrózsa U. 32
  1163  Budapest
  (1) 317 5891
 5. András U 61
  1163  Budapest
  (70) 402 0255
 6. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete