Fővárosi Ásványvíz És Üdítőipari Zrt., Budapest

19 Vélemény
frissítve több mint 2 évvel ezelőtt

Leírás

Cégünk üdítőket forgalmaz. Több mint egy évszázaddal ezelőtt egy észak-karolinai patikában Caleb D. Bradham fejéből pattant ki a Pepsi-Cola receptje. Az üdítő nedűé, amely mára a világ egyik legismertebb és legkedveltebb termékévé és márkájává nőtte ki magát. A sikermárka és még több tucat ismert termék mögött egy folyamatosan változó, fejlődő vállalatbirodalom, a PepsiCo áll.


Cégleírás
Nem valószínű, hogy a kis New Bern-i patika pultja mögött állva, Bradham valaha is előre látta volna: az általa alapított piciny vállalkozás egy szép napon a világ egyik legnagyobb élelmiszeripari óriásává növi ki magát. Ugyanezt mondhatjuk el arról a Herman W. Lay-ről, aki memphisi otthonában egykor saját fejlesztésű receptje alapján gyártani kezdte különleges burgonyachipseit, avagy Elmer Doolinról, aki egy újféle snacket, a kukoricachipset találta ki San Antonióban. A három üzletember által létrehozott vállalkozások évtizedekig egymástól függetlenül működtek.
1961-ben azonban a két chipsgyártó, a Frito Company és a H. W. Lay & Company egyesülésével megszületett a Frito-Lay, s négy évvel később, 1965-ben a Pepsi-Cola és Frito-Lay összeolvadásával egy új cég, egy igazi élelmiszeripari óriás jött létre: a PepsiCo.
Az azóta eltelt közel negyven évben a PepsiCo a világ egyik legnagyobb fogyasztási cikkeket gyártó vállalatbirodalma lett.
Kulcsszavak:
Üdítoital, Bambi, Cola, Pepsi, Szénsavas üdítők, Ásványvíz, Ital, Rostos üdítok, Szénsavas üdíto, Pepsi cola, Energia pótló
Fővárosi Ásványvíz És Üdítőipari Zrt. a következő kategóriákban szerepel:

Vélemény

Cheetos

, több mint 2 évvel ezelőtt

/éves fiam rendszeresen vásárolja a cheetost,föleg a csomagoláson igért kártya miatt,amiket gyüjtenek,cserélgetnek a barátaikkal.Feltéve,ha szerencséjük van,és benne van a filléres játék.az elmult héten a 6-ból 3 csomagból kispórolták.Kíváncsi lennék,hogy egy ilyen nagynevü cék hogy verheti át ilyen undoritó módon a kis vásárlóit,holott szerintem ök a fő célcsoportjuk.a cégnek ez jelentéktelen összeg,a kisgyerekeknek ugyanakkor ez fontos (sajnos) lacilidi@freemail,hu

VÉLEMÉNY-NYEREMÉNYJÁTÉK

, több mint 2 évvel ezelőtt

HOLVANNAK AZOK A RÉGI JÓ NYEREMÉNYJÁTÉKOK?:o:o

Mikor telefont lehetett nyerni minden órában.....talán akkor ittam a legtöbb pepsit az életem során=) de ez 2008-ban volt...azóta semmi komolyabb játék nem volt sajnos. A másik nagy konkurensnél bezzeg folyamatossan van nyereényjáték...most akkor melyik kóla célozza meg a fiatalokat?! A coca colának a nyereményjátéka meg csak fél literes kolákra terjed ki....ám most olvasom, hogy megint szervez a pepsi nyereményjátékot jun1 től=) Remélem most ez komoly lesz, de a csomagolásról nem sok derül ki...és komoly ajándékokért szeretnék versengeni minden órában=) De lehet h ez csak álom marad , mint ahogy a nyerés is....:P Hát röviden ez a véleményem=) Jah igen olvastam egy két kommentet, hogy drága pepsi, ám tényleg elgondolkodtató, hogy sokan, Magyarországon 380FT-ért dolgoznak az emberek óránkánt, és egy üveg pepsi is ennyibe kerül...hát......no komment...

pepsi

, több mint 2 évvel ezelőtt

A párom csak colát hajlandó inni, így nálunk mindig van itthon, főleg pepsi. Ma nagyot csalódtam, amikor kivettem a hűtőből a jéghideg pepsit, kibontottam, és a megszokott finom íz helyett egy színtelen, íztelen vizes löttyel találkoztam. Tudom, tévedni emberi dolog, de nem hiszem, hogy egy ekkora cég és egy ekkora név ezt megengedheti magának... Ezentúl hogy bízzak meg a pepsiben???

Pepsi

, több mint 2 évvel ezelőtt

Annyira nem szeretem a pepsit,mert olyan fura íze van.Sokféle ízben kostoltam már a termékeiket,de annyira sajnos nem nyerte el az íze alapján a tetszésemet.Nagyon szaharinos íze van az üdítőnek.Természetesen rikábban nagyon szívesen megiszom.A nyári nyereményjátékokon nem nyertem egyszer sem.A nyereményjáték időszaka alatt nagyon sokféle pepsi terméket megkostoltam,de a nyárra készített pepsi termék aranyozott üvegben annyira tetszett az íze.És nagyon szépek a pepsi üvegei nagyon formásan ki vannak alakítva.
## szénsavas;üdítő;frissítő
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Haeden
PEPSI CÓLA

, több mint 2 évvel ezelőtt

Dobó Katának inkább tepsit adnék, mint Pepsit, de sebaj. A Pepsi tényleg más mint a konkurenciáé, nem mondom, hogy finomabb, azt sem, hogy rosszabb. Én nem nagyon iszom már kólát, de nem az íze az oka. Ahhoz, hogy rohadjon az ember foga, az olcsóbb is elég, és ez az!
## divat# üdítő# e-betű
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Több vélemény
Írjon véleményt a(z) Fővárosi Ásványvíz És Üdítőipari Zrt. részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot

Hasonló cégek a közelben

 1. Baross Tér 6. Keleti Pu.
  1087  Budapest
  (1) 324 3765
 2. Thököly Út 106
  1146  Budapest
  (1) 210 5360
 3. Hungária Körút 9-11.
  1101  Budapest
 4. Istvánmezei Utca 6
  1146  Budapest
  (30) 423 7750
 5. István Utca 33
  1078  Budapest
  (70) 254 3947
 6. Horvát Boldizsár u. 15
  1142  Budapest
  (1) 416 0320
 7. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete