Fémdetektor Bérlés / Kölcsönzés, Budapest

12 Vélemény
Ellenőrzött adatok, frissítve 2020.04.10.

Nyitvatartási idők

A nyitvatartási idők eltérhetnek
csütörtökCs
7:00 – 21:00
péntekP
7:00 – 21:00
szombatSzo
8:00 – 20:00
vasárnapV
8:00 – 20:00
hétfőH
7:00 – 21:00
keddK
7:00 – 21:00
szerdaSze
7:00 – 21:00
Nyitva.
Zárásig  14 h 0 min.
14 h 0 min

Leírás

Fémkereső kölcsönzés vagy fémkeresés a helyszínen, sok éves tapasztalattal.Elvesztett vagy elásott ékszerek, fémtárgyak (arany-ezüst) megkeresése vagy fémkereső, fémdetektor kölcsönzése. Széles műszerválaszték. Keresés vízben (Balatonon) és szárazföldön vagy akár hóban is. Egy elveszített jegygyűrű eszmei értéke vagy az utólagos legyártása jóval nagyobb költséget emészt fel mint az elveszettet ékszer megkerestetése.Fémkereső kölcsönzés, fémdetektor kölcsönzés. Újabb szolgáltatásunk a vezeték keresés. Csövek, villanyvezetékek, közművek nyomvonalának feltérképezése, nyomvonalkereső műszerek segítségével.

PROFESSZIONÁLIS DETEKTOROS FÉMKERESÉS vízben / strandon vagy a szárazföldön


Idegen nyelvű leírás
Ringfinder metaldetector metall detektor ring suche in Balaton, Ring verloren Plattensee
Kulcsszavak:
Detektor, Fémkereső, Arany keresés, Fémdetektor bérlés, Fémkereső bérlés, Fémkereső detektor, Fémkereső kölcsönzés, Gyűrű keresése, Gyűrű megkeresése, Karikagyűrű megkeresése, Vízben elveszített gyűrű, Ékszer keresés, Ékszer keresése, Ékszer megkeresése, Arany megkeresése, Aranykeresése, Aranykereső, Detektor bérlés, Fémdetektoros aranykeresés, Gyűrű víz alatti keresése, Karikagyűrű keresés
Szolgáltatási helyek
Budapesten, Balatonon valamint országosan.
Fizetési lehetőségek
 • Készpénz
  Készpénz
Fémdetektor Bérlés / Kölcsönzés a következő kategóriákban szerepel:

Vélemény

, több mint 2 évvel ezelőtt

"Nem adom fel" és nem adta fel! Ha valaki, ő tűt is a szénakazalban (vagy slusszkulcsot a rozsmezőn ;o) )! Köszönöm!

Balatonon elvesztett gyűrű

, több mint 2 évvel ezelőtt

Tavaly nyáron, 07.20-án, vasárnap a Balatonba leesett a jegygyűrű az ujjamról. Szerdán tudtunk lemenni érte, és Te hajnalban, kb 5 perc alatt megtaláltad, azóta is nagyon hálás vagyok érte! Köszönöm még egyszer.
#Fémkereső Balaton Strand
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Jegygyűrű

, több mint 2 évvel ezelőtt

Még kora ősszel, ígértem Dávidnak, hogy ezt a csodát megírom itt a tudakozó honlapján.
Kora szeptember, volt mikor csapatépítő tréningen, egy a Balatonnál, Alsóörsön, egy jól sikerült céges buli után, lementünk a kollégákkal a Balatonban megmártózni. A víz nem volt vészes és az alapozás is jól sikerült a csapatépítésen, így abszolút nem éreztem, hogy fáznék a Balaton vizében. Csak pár karcsapást tettem a viszonylag sekély vízben, mikor éreztem, hogy csúszik le a karikagyűrűm. Próbáltam utánakapni, de csak a koppanást éreztem a kézfejemen. Abban a pillanatban éreztem, hogy vége a bulinak... Rögtön szóltam a többieknek, hogy segítsenek megkeresni a jegygyűrűm. Legalább másfél órán keresztül próbálták a fiúk megtalálni, sikertelenül. Mondanom sem kell, hogy teljesen kész voltam. Hogy megyek így haza a páromhoz, a jegygyűrűnk nélkül. Mit fogok otthon mondani...? Nagyon ciki! Felmentünk az üdülőbe, és rögtön nyomozni kezdtem a neten. Fel is hívtam az első telefonszámot, de mivel már késő volt senki nem vette fel. Gondoltam megpróbálok még egy telefonszámot. Sikerült! Sűrű elnézéseket kértem az úrtól, hogy ilyenkor zavarom. Meglepő módon abszolút nem volt mérges, sőt nagyon segítőkész volt!!! Másnap hajnali 5-re le is jött hozzánk. Beöltözött és azonnal elkezdte a detektoros gyűrűkeresést. A partról drukkoltunk neki és irányítottuk, hogy merre menjen. Többször volt jelzése, de mindig csak pénzeket és horgászólmokat talált. De kb 25 perc után kijött és a kezembe adta a karikagyűrűm!!! El sem akartam hinni!
Olyan boldog voltam és azóta is nagyon hálás vagyok érte!
Én csak most karácsonykor mertem elmesélni a férjemnek. Szerencsére csak nevetett rajta. Köszönöm a rugalmasságát és a kitűnő munkáját!!

Edit
Jegygyűrű
#Segítség#elvesztettem a jegygyűrűm!
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

elvesztett gyűrű

, több mint 2 évvel ezelőtt

Péntek du. labdázni mentünk a vízbe és az első olyan alkalom volt, amikor nem vettem le a gyűrűt az ujjamról, mondván tudok rá vigyázni. Ez egy váratlan pillanatban sajnos megdőlt, mert véletlen bal kézzel sikerült nyúlni a labda után, közben arra figyelve, mit mond épp mögöttem a kisfiam, és ahogy nyúltam a labdáért már repült is le az ékszer a vizes ujjamról. A párom mindezt kockáról-kockára végigkövette, és ahogy felidézi hozzáteszi, mintha az idő is lelassult volna úgy pörgött le a gyűrű, és finoman megcsillant még merülés előtt. Persze mire szólni tudott és észbe kaphattam volna, hogy utána nyúljak, nyoma veszett. Hosszú keresés követte, kézzel-lábbal tapogattuk az iszapot, de a szél egyre inkább feltámadt és egyre nagyobb hullámokat vert a víz. A párom nagyon kitartóan próbált átfésülni több m2
- nyi területet, majd fel kellett adni a keresést. Miután ez a gyűrű fontos jelképe a kapcsolatunknak és minden tekintetben sokat ér, nem volt kérdés, hogy nézzünk a neten egy fémdetektoros "Keresőt" és megtaláltuk Dávid honlapját. Amellett, hogy volt bennünk félelem, mi lesz, ha nem találja meg a gyűrűt, nagy reménnyel hívtuk és vártuk Őt.
Ezúton is szeretnénk köszönetet mondani a gyorsaságáért, mert szombaton már korán reggel elkezdte a keresést és megtalálta a "kincset". Már a mi hálánk is üldözni fog :) !
KÖSZÖNJÜK!!!
Kata és Dani

Elveszett karikagyűrű

, több mint 2 évvel ezelőtt

Tegnap a kertben elvesztettem a jegygyűrűmet. Felhívtam Dávidot és volt olyan kedves, azonnal kijött. 20 percen belül megtalálta. Nagyszerű ez a fémkereső szolgáltatás. Nyugodt szívvel ajánlom azoknak akik hasonlóan jártak mint én. Újra a kezemen, van Végre. Nagyon köszönöm Neki. Nagyon kedves és szimpatikus fiatalember. Örülök, hogy vannak még ilyen gyors és segítőkész emberek Magyarországon.
Köszönöm

Több vélemény
Írjon véleményt a(z) Fémdetektor Bérlés / Kölcsönzés részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Kapcsolattartó személyek

Kalmár Dávid
Értékesítés

Üzenet küldése

06 30 6476430

Vásároljon Prémium Tagságot

Hasonló cégek a közelben

 1. Árpád Út 97.
  1042  Budapest
  (1) 789 1070
 2. Virág U. 7.
  1047  Budapest
  (46) 404 001
 3. Kiss Ernő Utca 3/A
  1046  Budapest
  (1) 477 7020
 4. Szőcs Áron U. 28.
  1152  Budapest
  (1) 411 1398
 5. Türr István u 17.
  1046  Budapest
  (20) 378 9787
 6. Régi Fóti út 26
  1152  Budapest
  (70) 631 2756
 7. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete